אני חושבת שלדיויד תהיה בעיה להתמודד
עם סצינה שכזו עם ג'יליאן, בגלל ההיסטוריה הארוכה שלהם ובעיקר בגלל הדמויות ששניהם גילמו. אני חושבת שלג'יליאן לא תהיה בעיה כלל (בגלל שזו ג'יליאן). דיויד לא מתלהב מהרעיון, כי לקח לו הרבה זמן "להפטר" ממאלדר, וזה תכלס התפקיד הראשון ששחרר אותו סופית מהדמות הזאת. הסיבה לכך שהוא מתנגד ,זה שהוא לא רוצה שאנשים ימשיכו לראות אותו כמאלדר. אין לו בעיה שיראו אותו כמאלדר בסרט חדש של תיקים. אבל הוא חושש שזה לא יתאים לסדרה החדשה שלו. ואגב אני מסכימה איתו. למרות שהסקרנות שלי מסכימה יותר עם ג'יליאן. אבל הייתי ממש חוששת לראות אותה שם, כי הסדרה די רדודה וממש לא מתחשק לי לראות אותה בסצינת סקס בוטה כמו שיש שם בסידרה הזאת (שמתייחסת לנשים באופן זול ובהמתי למדי), אפילו אם זה יהיה עם דיויד (אולי אפילו בעיקר). זה עוד עלול להרוס לי את הדבר היפה שהיה בין הדמויות שהם גילמו בסידרה. אם יהיה סיפור יפה בינהם שיכבד את שניהם ואת מעריצי תיקים (מעין הומאז' לסידרה) ואפילו יהיה יחסית מתחסד לקליפורניקיישן, זה יכול להיות מעניין ומשעשע. אבל הסיכוי (והסיכון) שזה יהיה זול מדי ומביך גדול כרגע מבחינתי כי לג'יליאן באמת אין גבולות (היא אפילו יותר פתוחה מדיויד) וזו בדיוק הבעיה.