עוד רגע או שניים בטלוויזיה

FreakOnALeash

New member
בגלל השיר,

זו דעתי. חוץ מזה שגם הסרט שממנו השיר לקוח אינו כדור גדול של אושר.

נראה לי

שהוא פשוט בדק את הפירוש של CULTURE ואת הפירוש של CLUB וצירף את זה לפי התחביר האנגלי. לא ברור איפה הוא מצא את הפירוש, אבל שיהיה. ואני לא יודע מה הסיפור מאחורי לבישת החולצה. הקליפ עצוב כי הוא עומד בבית משפט ומעיד, וכל פעם רואים אותו הולך בלוקיישנים שונים וכל האנשים (הסטרייטים, הנורמטיבים) נגעלים ממנו או לחילופין נבהלים ממנו. וזה עצוב נורא.

אבא גאה

New member
מעניין איזה ילד אהבל הייתי

שראיתי את הקליפ בילדותי ולא הבנתי בכלל מה זה..... גם נורא אהבתי את בוי ג'ורג' וגם זה בכלל לא ידעתי למה..... אחרי המון שנים פגשתי אותו (ב1995) עבדתי כפקיד קבלה בבית מלון והוא הגיע לת"א כDJ....כשהוא חתם על טופס ההרשמה למלון אמרתי לו "עכשיו אני רץ למכור את החתימה" והוא ענה (בחיוך אבל בעצב נדמה לי)"זה כבר לא שווה הרבה היום". אח"כ יצא לנו לשבת לשתות קפה יחד. בן אדם נעים.............

ליטל ו

New member
עוד רגע או שניים בטלוויזיה

אני לא יודעת אם זה מעניין מישהו, אבל בסביבות 13:20 בערוץ 1 היום משודר "סיפורי תל אביב". אני לא יכולה להגיד שהסיפור הראשון שבה את לבי במיוחד, אבל הוא של איילת מנחמי ("עורבים"), הבמאית/תסריטאית מחבורת ה... אנשים שכאלה - אייטיז, תל אביב, ג'נדר בנדינג ומיצגים ושום כסף לאוכל אבל השקעה בתלבושות - אתם יודעים. גלאם/גל חדש וכאלה. אשתו, לאיזו תקופה, לפחות, של בועז תורג'מן (?), הדבר הכי קרוב לזיגי בישראל (אם כי עכשיו כבר לא בישראל).

ליטל ו

New member
הידד!

אני אוהבת סיפורים :) אמ, מה זה אני שומעת שהוא כתב בהשראתך שיר? או שהוא סיפר לך על המשמעות הסודית מאחורי משהו שכולנו מכירים? או מה אמרת שהלך שם?

ועוד היה בטלוויזיה.

ב-VH1 סוחטים היטב את האייטיז, ובין השאר היה גם עשרת השירים הטובים של MEN IN MAKE UP, דהיינו, גברים במייק אפ. השירים לא היו מדהימים (דיוויד בואי קיבל מקום 6 ואדם אנט מקום ראשון) אבל יצא לי לראות פעם ראשונה מההתחלה ועד הסוף את הקליפ של DO YOU REALLY WANT TO HURT ME של "תַרבּוּת אַגּדַה" (CULTURE CLUB, וכך כתוב לבוי ג'ורג' על החולצה בקליפ) וזה פשוט הקליפ הכי עצוב בעולם. Do You Really Want to Hurt Me Lyrics Give me time To realise my crime Let me love and steal I have danced inside your eyes How can I be real Do you really want to hurt me Do you really want to make me cry Precious kisses Words that burn me Lovers never ask you why In my heart the fire's burning Choose my colour Find a star Precious people always tell me That's a step A step too far Do you really want to hurt me Do you really want to make me cry Do you really want to hurt me Do you really want to make me cry Words are few I have spoken I could waste a thousand years Wrapped in sorrow Words are token Come inside and catch my tears You've been talking but believe me If its true You do not know This boy loves without a reason I'm prepared to let you go If it's love you want from me Then take it away Everything is not what you see It's over AGAIN

ליטל ו

New member
כן,

כל פעם התלהבתי מחדש, וכל פעם הלקט היה מאכזב מחדש. אם כי שבוע המייקאפ/שרירים שהיה בזמנו בMTV2 היה פיצוי הולם :)

למעלה