עוד רגע אחד של..

עוד רגע אחד של..

סיום פרשנותו של pros&cons השיר האחרון, שיר של בהירות של פיכחון: רג' מתעורר וחווה כמה רגעי "חסד" של התפכחות מהחלומות והפנטזיות שעבר, והם חולפים לו כמו נדיבות, ורק כדי להיות בטוח שזו המציאות, הוא שולח יד לשיער של אהובתו כי הוא לא יכול עוד לסבול בדידות אמרתי לכם שהאלבום אופטימי בסוף.... 5.11 AM (The Moment of Clarity) רגע של בהירות ורגע הבהירות התעמעם כמו שנדיבות נעלמת לפעמים אני פוקח את עיניי ושולח את ידי רק כדי לגעת בשיערך הרך כדי לודא שבחושך את עדיין שם ואני חייב להודות שהייתי מעט מפוחד, או כן אבל אז... היה לי קצת מזל שהיית ערה לא יכולתי לסבול עוד רגע אחד לבדי..

חרטושה

New member
זה אופטימי?

טוב, אולי יחסית לרוג'. אבל כולנו לבד בסופו של דבר, בדידות, בדד אלך. לדעתי הוא אומר שהוא בודד כמצב נתון ומתמשך, ורק לעיתים יש הפוגה בבדידות הזו.

../images/Emo96.gifאת אקזיסטנציאליסטית משהו...

למרות הכל הוא רוצה לחזור לאהובתו היחידה ונוטש את הפנטזיות שהיו לו על לתפוס טרמפים/נשים מפה ומשם. וגם- הוא לא יכול לסבול עוד רגע אחד של בדידות והוא שמח שהיא לצידו. טוב, בכל מקרה, כמו שהמורה שלי לספרות אמרה- אי אפשר לדעת למה התכוון המשורר, אבל מרגע שהוא כתב את מה שכתב מותר לנו לפרש את זה כמו שכל אחד מבין.

וגם ../images/Emo51.gif

עלך כך שהתמדת לענות לי לכל שיר שהעליתי ולא נתת להודעות שלי לשקוע תוך יום במעמקי הפורום!

חרטושה

New member
מה תודה?

אם כבר תודה לך.
זה פורום פינק פלויד כאן, כן? חוץ מזה, אני ממש מתרשמת מכושר ההתמדה שלך, כשאתה לוקח פרויקט על עצמך, אתה גם לוקח אותו עד הסוף!

חרטושה

New member
אני אומרת לך

כל הפנטזיות של הנה אני נוסע, הנה אני עף מפה, הנה אני מוצא לי מישהי אחרת... זה הכל בעלמא. בטח שהוא שמח שהיא לצידו, אבל באופן אגואיסטי.

חרטושה

New member
אתה חושב שאתה מאיים עליי? ../images/Emo6.gif

יאללה, תוציא ת'מילים. ברצינות גמורה: כל חיי לא הקדשתי ממש זמן ומחשבה לאלבומי היחיד של רוג'ר ווטרס. לא עניין אותי. תמיד שפטתי אותם לפני שבכלל ממש הקשבתי להם ותמיד חשבתי שהם לא שווים את הזמן וההשקעה. והנה, הפתעה. הניתוח שלך נתן לי זמן וחשק להתעמק יותק במה בעצם הוא אומר ואיך הוא אומר את זה. פתאום הייתה לי סבלנות להקשיב וגיליתי ככה דברים חדשים שלא ידעתי על המוסיקה של ווטרס. אם אתה אומר לי שאתה מוכן לפרויקט הבא ושבא לך לנתח עוד אלבום של ווטרס, אני איתך כל הדרך. אישית, אני רק מרוויחה מזה.

למעלה