עוד רגע היא עוזבת

נעמי155

New member
עוד רגע היא עוזבת

השבת, עוד שניה מפנה את מקומה לתחילתו של עוד שבוע שיגרתי
כך שליבי יוצא אל כל אוהביה, ושמחתי הכנה לשונאיה

אני משערת שרובכם עסוקים עד מאוד בימים אלה, מה שמזכיר לי להכריז על הנהדרת - מנהלת בניסיון, שמדירה את אותיותיה לאחרונה

ומשכך,הנחתי שאתם מאוד זקוקים לאיזה טיול-שייט מרענן וממלא מצברים...
אז ככה ביוזמתי, רשמתי אתכם.
באים איתי?

שבוע טוב חברים

tzachy

New member
שבוע טוב! השבת היא נכס, עובדה שהדתות האחרות אימצו להם גם

יום מנוחה דומה (שישי באיסלם וראשון בנצרות).
מדוע שמחתך לשונאיה? השבת היא ערך חשוב גם מבחינה סוצאלית (מעבר לזה שבניגוד לחג כמו חנוכה שלא מוזכר במקרא (כי קרה אח"כ), השבת מצויינת במפורש כערך חשוב ומרכזי - ואף מצווה במפורש בעשרת הדיברות (בניגוד למועדים אחרים)). חשבי על זה שאנשים היו עובדים ללא הפסק...
אני לא הייתי מתנגד לעוד יום מנוחה באמצע השבוע...
אבל אז לא היו מעריכים את יום המנוחה הזה כמו שהוא. תמיד היו כאלה שהנורמה לא מתאימה להם, זה לא חדש.
תמסרי ד"ש למנהלת בניסיון (אני פרנואיד או שאתן(/ם) חברות גם בפייסבוק? (כלומר יש לכם 'קבוצת צל' "פרום בודדים וכו' - בפייסבוק"?
)).

התמונות מהאוניה (אם זה כבר לא נופל להגדרה 'כפר שט'...
) פשוט מרהיבות
מדהים.
שוב, שבוע טוב

נעמי155

New member
צחי'לה

אני מתה על השבת ! וזה למען הסר ספק. אתמול נפתח כאן שרשור של כותבת אורחת, שכתבה כמה היא לא אוהבת את השבת, וזה בלשון המעטה
היא כתבה שהיא ממש סובלת ולא אוהבת את היום הזה, לכן שמחתי בעבורה שהשבת הסתיימה.
הוסר הספק?

לגבי הפייסבוק... אין לנו שום קבוצה, אבל יכול מאוד להיות ואפילו סביר, שיש קבוצות כאלה..
מבחינתינו, כל אחת ופייסבוקה היא

tzachy

New member
נעמי'לה

לא היה לי ספק. הבנתי את ההקשר ולמה כתבת את זה (קראתי את אותו שרשור אתמול).
אבל, לדעתי, הבעיה היא לא בשבת, אלא בכך שאותה בחורה, אולי, צריכה למצוא לה פיתרון שיתאים לה, למשל, אם זה מה שהיא רוצה, לעבור עיר, למצוא חבר/ה מתאים/ה, למצוא תחומי עניין (מתאים לשבת) וכד'.

היום אני גר ליד לת"א, אבל גדלתי והתגוררתי הרבה שנים (רוב שנותי) בת"א (גם היום אני נמצא בה לא מעט) כך שאני מכיר אותה לא רע (ואני דווקא לא אוהב את הצד הבלייני (ה"ללא הפסקה" שבה...)). למעט מקומות בילוי ומיעוט של חנויות שפתוח, גם בת"א יש אווירה 'שבתית' בשבת...

נעמי155

New member
טוב זה כי

נראה לי שאתה ואני כבר עברנו את הגיל של ה"ללא הפסקה"... לא יעזור,אני מאמינה שזו פונקציה של גיל.
מעולם לא התגוררתי במדינת תל אביב, או בקירבתה, אני נהנית לבקר בה לעיתים ולפעמים אני אפילו חושבת שבא לי לנדוד ולהעתיק את מגוריי לשם
אבל זה עובר לי די מהר ואני שמחה לבקר שם, אבל לחזור לשקט ולירוק שלי חזרה ודי מהר :)

tzachy

New member
אני בכלל "עוף מוזר"
(אבל רק לי מותר לקרא לעצמי ככה!.)

או שמא "דוב מוזר"
... (ככה קרה לי פעם אורטופד שבאתי אליו בעניין קרסול שהתכופף לי (ונסדק. במהלך שירות מילואים אי-שם כמה שנים לאחור), כנראה כדי לציין את התאמתי למזג אוויר קר (כללי ברגמן ואלן, כבר אמרתי..)
) ככה שאני לא מתיימר לייצג...

ממש ללא קשר לגיל, אף פעם (גם שהייתי נער לפני וגם כסטודנט אחרי הצבא, years ago) לא אהבתי מקומות רועשים ו/או הומי אדם (עשן סיגריות, אדי אלכוהול ורעש מחליש עור התוף, גם לא ממש מדברים אלי... גררר...
). אני לא מתשגע על הלבד, אני כן אוהב חברת אנשים, אבל לא כנ"ל (בסיגנון הרועש).

נעמי155

New member
אז זהו

שפעם המולה והתקהלויות , פחות הפריעו לי, היום?! בורחת משם כל עוד נפשי בי...
טוב, שלא ישתמע מכך שהפכתי איזו סגפנית, יען כי ממש לא... אני טיפוס מאוד חברותי ואוהבת אנשים (לפחות את חלקם
)
אבל אם אפשר, בקבוצות קטנות

פריאל 12

New member
כמה יפה ככה מלחיץ

אני צופה באוניה היפהפיה הזו ומה שעובר לי בראש זה:
כמה זה מפחיד להיות באוניה כזו מפוארת כשהיא שוקעת (כי נתקלה בשרטון, אלא מה...)

ודבר נוסף שעלה במחשבתי: אם אמכור כילייה, אזכה לשוט בה?

נעמי155

New member

זה בדיוק מה שאמרתי ליורשת,שרק אם אמכור כיליה וגם את הלבלב, אולי יהיה לי סיכוי.
גם להיות בסירה כשהיא שוקעת זה נורא מלחיץ, אז לפחות לשקוע באוניית פאר, עם כל התנאים

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עכשיו את אומרת ?

כבר אירגנתי לי הפלגה השבוע (בספינה קצת יותר צנועה).
&nbsp
אפשר בשבוע הבא ?

מתיצבת

אומרים שככל שמזדקנים/מתבגרים הזמן עובר יותר מהר
זה כנראה נכון....
הימים טסים לי במהירות ונעלמים
עבודה, משפחה, בית, משפחה מורחבת - הכל מתערבב ודורש זמן
לרגע אני מתלבטת אם זה טוב או לא
ואז אני מבינה שזה ממש לא לעניין
רק שאין מה לעשות

למעלה