עוד רגע והוא פה...
אז סיכום שבועי....

עוד רגע והוא פה...
אז סיכום שבועי....

השבוע היינו ילדים רעים ולא העלינו נקודות אור יומיות, אז הנה הזדמנות לשתף:

דבר טוב, דבר רע ודבר לא נורא שקרה לכם בשבוע האחרון

ולשתף מה התוכניות לסופשבוע שלכם
המלצות, רעיונות ועוד יתקבלו בברכה

Ginger L Honey

New member
עוד קצת מוקדם לי לסכם

הרי השבוע פה מתחיל רק ביום שני...
&nbsp
דבר טוב, הלכנו לחגוג יום-הולדת לחברה בגו-קטראס. אני ממש לא זוכרת איך זה נקרא בעברית....
&nbsp
דבר רע, הורדתי לפני כמה שבועות תוכנה בכדי להפוך קבצי וורד ל PDF, שירדה עם תוכנת רוגלה מעצבנת, מהסוג שמקפיץ פרסומות. אתמול החלטתי לנסות להפטר מהפרסומות האלו, בעזרת מדריכי אינטרנט שונים.
מפה לשם התעסקתי בהגדרות של הלפטופ (החדש שקיבלתי מהעבודה ושעלה 1200$) ואיכשהו מחקתי את הדרייברים של הסאונד... אז עכשיו אין לי סאונד והפרסומות עדין קופצות

&nbsp
הלא נורא, לפחות אני עדין יכולה לעבוד על המחשב....
&nbsp
עדין אין לי ממש תכניות לסופ"ש. בילי הולך בראשון לסנואובורדינג בלעדיי... אני עדין לא יכולה בגלל הרגל

לפחות זה רק ליום אחד. אין לי מושג מה אעשה בראשון, או מנעשה בשאר ימי הסופ"ש. רק מחר נדע אם הוא עובד בשבת

elena20

New member
שבוע די רגיל, לא היה משהו רע במיוחד וגם לא משהו טוב במיוחד

עשיתי ספורט 4 פעמים בשבוע אחרי ששבוע שעבר התעצלתי בגלל הקור,
הציעו לי איזה תפקיד ניהולי באותה חברה שאני עובדת בה בסניף אחר,
אבל זה פחות או יותר מה שאני עושה עכשיו וזה ולא שווה מבחינתי את המעבר.
ממש שמחה שמחר סופ"ש,
היום רוצה להכין עוגיות ומחר בבוקר ננקה את הבית ובצהריים יש לנו ארוחה בעבודה של בעלי
אחרי הארוחה ניסע ישר להורים שלו
ובשבת מנוחה מוחלטת

a wild rose

New member
השבוע שהיה

דבר טוב-בערך: הסערה גרמה לכמה נזקים בדירה שלי, והשבוע באו לתקן אותם ועשו את זה מהר יחסית וביעילות ובלי להשאיר אחריהם בלאגן, ואני מקווה שלא יהיו לי הפתעות בסערה הבאה (בינתיים הכל בסדר
)
&nbsp
דבר רע: אתייחס לדבר רע שהולך לקרות: יש מישהי שעובדת איתי שנמצאת עכשיו בחופשת לידה וצפויה לחזור לעבוד בחודש הקרוב. זאת מישהי שרוב העובדים במחלקה לא סובלים וכולם פחות או יותר קיוו שהיא תחליט לא לחזור - אבל השבוע היא הגיעה לתיאום של תנאי ההעסקה שלה והצליחה בביקור היחסית קצר שלה לעצבן את רוב העובדים, אז אני לא רוצה לחשוב מה יהיה כשהיא תחזור.
&nbsp
דבר לא נורא: ספגתי קצת ביקורת מחברה שיש לה תמיד מה לומר, וזה קצת עצבן אותי. אני משתדלת שלא להיכנס איתה לפינות כאלו, אבל היא תמיד מוצאת מה לומר על כל דבר - וזה התחיל מכך שהיא ראתה שיש לי מייבש כביסה חדש והתחילה להרצות לי מה פתאום קניתי ומה אני צריכה את זה בכלל וזה היה מעצבן.
&nbsp
התוכניות לסופ"ש: לעשות קצת עבודה ניירת ולסדר את ארון הבגדים שקצת התבלגן. לבשל כמה דברים שווים וארוחה משפחתית מחר בצהריים.
&nbsp

haych

New member
השבוע שלי

אז הטוב והרע משולבים יחדיו...
מיום א' הכלבה הפסיקה לאכול. היא גם ככה לא אכלנית גדולה, וחשבנו שהיא סתם עושה קונצים, אז הנחנו שהמרד יעבור לה. מה גם שהמצב רוח היה טוב אז לא דאגנו. אבל הימים עברו-והכלבה בשלה. נותנים לה אוכל פעמיים ביום-והיא לא טורחת לקום מהמיטה. מחזיקים את הרצועה וניגשים לדלת-וצריך ממש לשדל אותה לצאת. הקצבנו לה עד יום א' וממש לא האמנו שנגיע ליום הזה והיא עדיין לא תאכל...
ביום שישי היינו בצפון והמצב היה כבר ממש רע, עד כדי כך שהאחות של א' שמתעבת כלבים ממש דאגה לה. היא הייתה אפטית לחלוטין וסרבה לאכול אפילו טונה.
היינו על סף לקבוע תור לוטרינר בחיפה, ובסוף בהתיעצות עם אחותי (וטרינרית בעצמה) החלטנו לוותר, אז קבעתי ליום א' בבאר שבע. זו הפעם הראשונה שרק חיכיתי שהסופ"ש יגמר...
אתמול בערב הגענו להורים שלי ואחותי ראתה שאיכשהו היא לא מיובשת, אין לה חום וחיצונית הכל תקין. אבל נשבר הלב לראות אותה ככה. היא גם ככה מהסוג שבולטות לו כל העצמות-ונראה לי שהיא חזרה למשקל שהיא הייתה בו כשהבאנו אותה מהרחוב.
והיום... מהפך! אכלה קצת מהאוכל, קיבלה אותנו בקפיצות ובליקוקים, קרקרה סביבנו כשישבנו לאכול צהריים ואפילו חזרה לנהום על כלבים ברחוב :) אז היה רע השבוע כי ממש דאגתי-דאגה שהתגברה ככל שחלפו הימים-והטוב הוא שהתינוקת שלי מרגישה יותר טוב!

לא נורא-הפרויקט שאני עובדת עליו בעבודה. יש מליון שינויים וכבר לא נעים לי מהאנשים שאני עובדת מולם.

מה התוכניות: היינו בבר מצווה ביום חמישי שהייתה מושקעת בטירוף והייתה האירוע שהכי נהניתי בו מאז החתונה שלי. המקום נקרא "הנמל עשרים ומשהו" (אני לא זוכרת עשרים וכמה, אולי 21). יש שם גם מקום לאירועים וגם מסעדה. האוכל מועלה!
בשישי נפגשנו עם חברים ובעיקר היינו בבית. מהמפגש עם החברים אני יכולה להמליץ על "קפה בריסל" (ושוב... אני לא בטוחה שזה אכן בריסל אבל נראה לי שכן...) - בית קפה קטן ווינטג'י עם התמחות בקרפים.
היום היינו בסקי בגלבוע והמקום מוזנח בטירוף. זו הפעם השלישית שלנו שם ויש התדרדרות מפעם לפעם. לא נראה לי שנחזור.
אבל מסעדה קימל בגלבוע אם מישהו מגיע לאיזור-מומלצת ביותר! חגגנו שם פעם אירוע והיום ישבנו לשתות קפה אחרי ה"סקי" והשירות נהדר!
ועכשיו אני הולכת לשנ"צ לפני שיוצאים דרומה..

למעלה