עוד רגע קט אחד...

עוד רגע קט אחד...

וחוזרים לשגרה. לא יהיו חגים במשך חודשיים, לא יהיו חופשים מבית הספר והגנים, יהיה איזה רצף כזה של כמה שבועות של שגרה מסויימת שאפילו יאפשר להתרגל למשהו...
ובתוך השגרה הזו אני מקווה ומאמינה שנצליח עוד פעם להחיות את הפורום שלנו בעניינים מעניינים. כן, אני יודעת שהיו חגים וטירוף וארוחות משפחתיות וטיולים ולא היה לכם זמן להכנס למחשב, וכן אני יודעת שאתם גם בפורומים אחרים ובפייסבוק ובוואטס אפ ובעוד כהנה וכהנה זמינים יותר בסמארטפון או פחות... כן כן אני יודעת אבל בכל זאת מקווה שוב ושוב להתרוממות ותנופה גם כאן... כי באמת יש כניסות להודעות ואפשר לראות תנועה, אז יאללה, תפסיקו להיות אנונימיים, דיי להיות שקטים כל כך... שתפו גם פה, כתבו גם פה, שימו גם פה תמונות, גם אנחנו רוצים לקרוא על חייכם...

מעצימה

New member
עייפתי מהפייסבוק...

למרות שאין לי דף פרטי..וירטואליות גדולה מיידי. לא אוהבת את החשיפה של כולם שם..שמרגיים ממש "בבית"...אבל אולי זו רק אני.

מה עם ילדיכם? בגיל הפייסבוק?
אצלי הגדולות (25,22) דיי נגמלות..עוקבות אבל רושמות סטטוס פעם ב..מדברות יותר עם הקרובים..בצט.
בני בן ה11...יותר מסתכל על הכתוב...מעלה תמונות של הכלבה...ומשחק במשחקים שלא מבינה בהם..אבל לא הרבה ..לא מכור.

למעלה