עוד רגע קט ואנחנו שם...

עוד רגע קט ואנחנו שם...

אז זהו ש...לא

כל הזמן היה לנו ויכוח על זה שאני רוצה לסיים את שנת הלימודים בגן ולא לעזוב את הילדים, אפילו לא שבוע לפני-זה פשוט שבר לי את הלב.
הוא היה לחוץ מזה שמחכים לו להתחיל את הפרויקט.
ואז התחילה המלחמה בארץ והשגרירות הייתה סגורה להנפקת ויזות. קיבלנו ויזה ממש השבוע ועכשיו בעבודה שלו עושים בעיות-דורשים שישאר עוד בארץ, הצפי הוא כנראה סוף ספטמבר, נקווה שלא מעבר לכך.

אני מנסה לראות בזה את הצד החיובי: עוד זמן איכות עם המשפחה והחברים, עוד הזדמנות בשבילי לחופש ומנוחה לפני שעושים את הצעד הזה, אולי נספיק לעשות עוד סיבוב של הזרעה, אני אוכל להספיק להכין עוד משהו בעיסת נייר...

ועדיין- קשה לי שאין לי את הפינה שלי (גרים אצל חמי וחמותי), קשה לי שאין תאריך שיודעת שעולים על המטוס, קשה לי לחיות ככה על מזוודות-זה לא נוח, זה מרגיז,זה מתסכל...
כל כך רוצה כבר להתחיל את החיים שלנו שם ורואה איך י', בעלי, מתחרפן מזה ומתעצבן ורוצה לוותר וזהו אם זה יימשך מעבר לחודש פלוס הזה...
מצד אחד-חיכינו כל כך הרבה לזה, עשינו כל כך הרבה מאמץ ושנינו באמת רוצים את זה-משנה מקום משנה מזל!
ומצד שני-כמה זמן נחכה לזה? איך נהיה בטוחים שאין להם תירוץ להשאיר אותו עוד ועוד...

אוף, נראה לי שמישהו מנסה למתוח יותר מידי את הגבולות שלי השנה-יותר מידי התמודדויות (לא רק הנסיעה, אלא גם הטיפולי פוריות שדי נעצרו, מעבר דירה מאוד קשה ומתיש בגלל בעלת דירה נוראית, שנה מאוד קשה בגן).

לפעמים יש דברים של זורמים כמו שצריך.חברה שלי תמיד היתה

אומרת: כל עכבה לטובה. אני מקוה שזה נכון לגביכם.
זאת תקופה מאוד קשה בכל מקרה, וחוסר הוודאות הזאת שמלווה אותכם כבר כל כך הרבה זמן, זה פשוט נורא.
אני מקוה שהכל יתבהר במהירות ותוכלו להתחיל מחדש במקום חדש

תתמקדי כרגע בדברים החיוביים. לסיים את השנה בגן ועיסת נייר למשל. וגם תמונות של עבודות שלך יתקבלו בברכה

תודה יקירה

לגמרי מתייחסת לזה ככה-כל עכבה לטובה

פשוט היה לנו כל כך קשה בשנה האחרונה ועברתי כל כך הרבה ופשוט מתחילה להתחרפן...
גם לאורך זמן זה כבר נהיה בעייתי שאהיה בלי עבודה- כי זה הזמן שנהיה פה ועוד 3 חודשים בחו"ל שלא אוכל לעבוד בהם...
אנחנו לא רעבים ללחם אבל יש הרבה הוצאות מסביב, לפחות חוסכים במגורים עם ההורים של הבעל. בנתיים משלימה הכנסה בבייביסיטרים לילדים מהגן- ההורים בגן קפצו על המציאה

&nbsp
עוד שעתיים נוסעים ליערות הכרמל-להתפנק,לנוח,לצבור כוחות-מקווה שזה באמת יחזיר לי את האנרגיות.
&nbsp
לגבי תמונה של עיסת הנייר- אעלה כשיהיה מוכן, אני אפילו לא בשלב העיסה עצמו-רק הכנתי את הדגם של החתול, מפגש הבא אצפה בעיסת נייר ואז במפגש אחר-אצבע את זה. זה כבר נראה ממש טוב.

תודה
חזרנו! היה נפלא להתנתק!

בלי טלפונים,בלי לחשוב על שום דבר-רק להנות

אם כי הפתיע אותנו לגלות שהמקום ממש מיושן במראה שלו-קצת התאכזבנו מהקטע הזה,אבל חוץ מזה-האוכל היה נפלא, הייתה אווירה טובה וגיליתי מחדש את הבריכה

alphadelta

New member
ליבי איתך

חוסר ידיעה אכן מתסכל. מקווה שהכל יפתר בדרך הכי טובה בקרוב.

תודה יקירה, לאחר שיחת הבהרה עם הבוס

של הבחור- אושר לנו שנטוס סביב ה-11 לחודש ספטמבר. בתחילת השבוע יבדקו מה האפשרויות ואז נדע.
ב-11 לחודש זה לא יהיה ,בכל מקרה... מזל רע

noaronen1

New member
11 זה כבר לא כל כך רחוק

בהחלט נשמע כמו תקופה מאד מעייפת, בעיקר חוסר השליטה בהרבה מקומות בחיים שלך כרגע וגם זה שאין לכם את המקום שלכם. פעם כתבתי שזה ממש כמו מסטיק התקופות הללו. כלום לא קורה, וכולם מסביב כל הזמן שואלים מה קורה ומה קורה וזה עוד יותר מעצבן! ואז פתאום בום! אין אויר לנשימה.
אבל נשמע שממש בקרוב זה יקרה ושלושה חודשים בניו יורק - עד שיגיע האישור עבוסה - זה זמן נפלא לצאת החוצה לטייל, לראות מוזיאונים להינות מהשלכת, זו אחת הערים הכי מקסימות בעולם, תהני ממנה ואל תחכי לאישור העבודה!
בטיפשותי לפני שעזבנו את NYC ניסיתי לעשות את עצמי עובדת עד שבעלי אמר לי: די! עוד רגע עוברים תעזבי הכל לכי לטייל בעיר שאת אוהבת ולפגוש אנשים שאת אוהבת. חבל שהוא אמר את זה מאוחר מדי, אז זה השני סנט שלי. כי אחר כך יהיו ילדים וכבר לא תוכלי לעשות את זה....
חיבוק ענק ועוד מעט את אפילו תשכחי שכתבת את ההודעה הזו והכל יהיה מאחורייך (-:

Sinophile

New member

לא קל להיות בתקופת מעבר שכזו, לא פה ולא פה.
והמתח גואה ועכשיו זה מתארך... לא פשוט

תחזיקי מעמד ותנסי להוציא מכך את החיוב (כמו שכתבת) ותתרכזי בו!
&nbsp
עוד קצת..........
&nbsp
ולגבי יערות הכרמל - תהנו!!! (אני ירוקה מקנאה...
)

1me too1

New member
אויש
ממש מבאס

מקווה שהסחבת תסתיים במהרה.
בינתיים תנוחי, תאגרי כוחות ותהני מהזמן
.
תהנו ביערות הכרמל

תודה

אני חושבת שהנופש הזה ממש עשה לי טוב, צברתי כוחות ואנרגיות, נתתי לעצמי פשוט להירגע ולהתפנק.
התנתקתי מהכל-מהמחשבות, מההתחייבויות, ממה שצריכה לעשות, ממה שיש וממה שאין.

Mottek

New member
אוי זה קשה!

אני שונאת את החוסר הידיעה הזאת ולחיות בלימבו.
מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר במהרה.

למעלה