עוד ריקוד של אבי פרץ.

על איזה תחרות אתה מדבר ?

מה שכתבת כאן מרגיז ומקומם אותי במיוחד. אתה כותב ש"אבי פרץ עומד בזמן האחרון בתחרות עם יוצרים אחרים, ולכן איכות הריקודים שלו יורדת וחבל". על מה אתה מדבר ? מי רודף אחריו ? עם מי הוא מתחרה ? ולמה אתם הרוקדים אצלו צריכים לסבול שהחוג נהפך רק ל"ריקודי אבי פרץ" ? מה לעזאזל אכפת לי הנסיעות שלו לחוץ לארץ ? מה אתם "פראיירים" ו"שפני נסיונות" שלו ? איך אתה מסביר לי ששמעון עשור, שלום עמר, יענקלה זיו ועוד רבים וטובים ממלאים אולמות שבוע אחר שבוע, מבלי להפציץ אותנו ב"יצירות" פרטיות ? אגב - אני לא רוקדת אצלו ובכל זה מאד מרגיז אותי. תשאל למה ?

למה זה מרגיז אותי ?

אתם שואלים אותי למה זה מרגיז אותי כל כך, ועל מה אני נסערת ? הרי את לא רוקדת אצל אבי פרץ, אז מה אכפת לך מה הוא מלמד ? והנה תשובתי : נכון שאני לא רוקדת אצלו, חבל לי על הזמן, אני לא שפנת נסיון וכו´ אבל אני מבחינה שחבורת רוקדים "גרופיס" שלו באים לחוגים אחרים ופשוט מנדנדים למרקיד ללמד ריקודים של פרץ כדי להראות ידע ולהיות במרכז גם אם הריקודים אינם טובים כלל. וזה בא על חשבון ריקודים אחרים וטובים יותר, שהמרקיד אינו מתפנה ללמד אותם עקב חוסר הזמן ובגלל הנודניקים והשליחים של אבי פרץ. וזה חבל מאד ויש לי הוכחות טובות לצידקת טענתי.

עוד ריקוד של אבי פרץ.

אתמול ביקרה רחל חברתי הטובה ב"הדר יוסף", בחוג של אבי פרץ. והנה רשמיה : אבי פרץ ניסה ללמד ריקוד חדש (כמובן ריקוד שלו). זמן הלימוד כולל השמעת הריקוד לקח 28 דקות. הריקוד נקרא "שחורה שלי" (על פי שירו של אריק איינשטיין והלחן של ארקדי דוכין) שיר יפה כשלעצמו. רחל אומרת שזה פשוט שערוריה, איך אבי פרץ הופך את החוג שלו ואת רוקדיו שבוע אחר שבוע, לשפני נסיון של האגו שלו. בסיום לימוד הריקוד נשמעה אנחת רווחה באולם ואף לא מחיאת כף אחת ליוצר. פרץ כמובן לא ציין שזה ריקוד שלו, או שחשב שזה ברור או שאולי התבייש. הריקוד לדעתה "אינפנטילי" וכל קשר בין המוסיקה לצעדים מיקרי בהחלט ! תגידו לי רוקדי אבי פרץ - לא נמאס לכם ? ולאבי פרץ אומר : דיייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!

למירי לוי../images/Emo24.gif

גם אני הייתי ביום חמישי בחוג של אבי פרץ ולמדתי את הריקוד שחורה שלי ואני מסכימה איתך שהריקוד לא מוצלח. לאבי פרץ יש ריקודים יפים וטובים. בזמן האחרון הוא עומד בתחרות עם יוצרים אחרים ולכן איכות הריקודים שלו יורדת וחבל. החוגים שלו ובמיוחד החוג בהדר יוסף הפך להיות חוג אבי פרץ בלבד. על כל עשרה ריקודים שלו הוא נותן ריקוד של מישהו אחר. זה נמאס ולכן אני מחפשת חוג אחר ביום חמישי.

למעלה