עוד רמזים עבים לסוף עונה 3

XUXA141

New member
עוד רמזים עבים לסוף עונה 3 ../images/Emo58.gif

וכל כך עבים שאותם זכרתי מהפעם הראשונה שראיתי את הפרקים האלה של עונה 3 (מה ששודר הערב ב"יס"). השם של סקסון שחוזר פעמיים בצורה בולטת - פעם בדברי אשתו של לזרוס, ופעם שניה בשמו המלא - הרולד סקסון, בדברי האמא של מרתה, וכן האזהרות שנותן האיש המסתורי לאוזן של אמא של מרתה (מישהו זוכר מה בדיוק נאמר שם בלחישה ההיא?) למעשה, מה שחמוד שם זה הקטע המעגלי - כי סקסון לא היה נעשה במעמדו לולא מרתה והדוק "עזרו" לו להזכר בעצמו, שהרי גם הוא היה תחת השפעת השעון המנטרל, וזה עדיין לא קרה בפועל (רק בעוד כשני פרקים). הפרק הבא ב"יס" הוא הפרק 42, שבעצם זהה כמעט לחלוטין לפרקים על "שטן פיט" (רק שפה הטרדיס לא נפלה, מה שגורם לתהייה למה הם פשוט לא ברחו בה וזהו). בכל מקרה, תמיד כיף לראות שנית, במיוחד את הדיאלוג עם האמא של מרתה בהתחלה, כשהיא שואלת "מה עשיתם אתמול בלילה " והדוקטור אומר "היינו עסוקים... עשינו...דברים".

FFman

New member
הם לא יכלו להכנס לטארדיס

בגלל שהיא הייתה בחדר אדים או משהו, בגלל שהם היו קרובים כל כך לשמש לא היה אפשר להכנס לשם כי היה שם חם מידי.

לא הבנתי,

בשבוע הבא ביום ראשון יהיה פרק מהעונה השלישית עם The Ood שהיה גם עם רוז? O= אבל חשבתי שזה יהיה בעונה הרביעית עם דונה ><" הסבר בבקשה ס.O

ד"א, בקשר ללחישה..

לא שמעו מה סאקסון אמר לאמא של מרת'ה, זו הייתה לחישה ולא שמעו ><" רק ראו את הפה שלו זז במסתוריות ^^"

FFman

New member
רק בעונה 2 ו 4 יש את האוד, מה שיש בעונה 3 זה

לא אוד זה מישהו אחר, (אני לא אהרוס למי שלא ראה)

rose who

New member
גם אני לא הבנתי אותך

אין פרק עם האוד בעונה השלישית רק בעונה הרביעית בplant of the ood

rose who

New member
פספסת

שמעי פספסת גם בruneaway bride אמרו את השם שלו. ובפרק 42 אני מנחשת שראית אותו אם את יודעת עליו פחות או יותר טוב פה אם תראי בהתחלה זה היה אות מצוקה הם לא הגיעו לשם בכוונה 2 שזה העניין הם לא יכלו לחזור לטארדיס היה שם יותר מדי חם תראי את זה בדקה 3וחמש שניות וואי אני נשמעת מזה כלבה פשוט לא יכולה לעצור בעצמי.

rose who

New member
טוב ראיתי

טוב אז אני פספסתי את ההודעה הזאת אבל לגבי smith and jones לא נראה לי ששמת לב לזה

rose who

New member
תיקון יש עוד סימן

גם בסמית וג'ונס יש שלט של חהצביע לסקסון והסטודנט לרפואה גם אומר שמר סקסון צדק כשהוא אמר שהם לא לבד ביוניברס

Yaki J

New member
הרמז הראשון היה בטורצ'ווד פרק 12

פוסטר של הצביעו סקסון על הדלת של האולם בו טוש וג'ק חוזרים לעבר

XUXA141

New member
זה היה בולט מאד שם..

בכלל, זה היה פרק כל כך מרגש וכל כך מקסים!!!

למעלה