עוד רמז לסיבוב הופעות..

gal9218

New member
עוד רמז לסיבוב הופעות..

• לד זפלין מרחיבים את ההופעה החד פעמית שלהם לסיבוב שלם. ההודעה ההיסטורית דולפת דרך סולן הלהקה שמיועדת לפתוח את סיבוב ההופעות, הקאלט. איאן אסטברי סיפר במהלך הופעה בסינסינטי שלהקתו תופיע בשנה הבאה עם להקה שראשי התיבות שלה הם L ו-Z, והרים את ידו לאישור הצעקה מהקהל שהציעה את השם לד זפלין.

AeroTom

New member
זה עדיין בגדר שמועות כמובן

ג'ימי רמז גם שהלהקה אפילו אולי תקליט חומר חדש...מה שנראה בכלל מופרך: http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7049242.stm כמובן שכל דבר שקשור בזפלין...כדאי לחכות להודעה רשמית וסגורה עם הדברים האלה. ג'ימי מוציא הרבה דברים לעיתונות לקראת ההופעה. אי אפשר לדעת מה יהיה.

AeroTom

New member
ואם כבר אז הוא דיבר גם על הפתעה נעימה

בהופעת האיחוד, כאן. שהלהקה עשתה חזרות לשיר שלהם שמעולם לא ביצעו בלייב עדיין וייתכן ויבוצע לראשונה שם. אפשר להתחיל עם הניחושים פה איזה שיר זה יהיה

Ticket holders will be treated to a 90-minute set at the domed 02 Arena where the band is expected to play seminal hits like "Whole Lotta Love", "Communication Breakdown" and "Stairway to Heaven". Page expects one track to be new to everyone. "There's one number that we rehearsed, I assume that it will make it to the Dome, that we never played at any point in time."​

AeroTom

New member
יכול להיות מעניין

ההימור שלי הוא Ramble On כרגע. שיר שמעולם לא בוצע ע"י זפלין בלייב (רק מילים שלו נזרקו בתוך שירים אחרים לפעמים). הוא בוצע ע"י ג'ימי ורוברט ב-95 ו-98 ורוברט גם מבצע אותו לא מעט עד היום. יהיה מגניב אבל לראות מה יעשו. אולי זה גם יהיה איזה שיר שג'ימי ביצע עם הקרואוז, כמו: Custard Pie In The Light Hots On For Nowhere Hey Hey What Can I Do יהיה ממש מגניב אם יפתיעו לגמרי ויעשו משהו כמו Tea For One או Baby Come On Home

FunkyMonk

New member
כנראה שזה יהיה For Your Life

לא ידוע לי האם בוצע לייב בעבר, אבל בשרשור הזה נטען כך: http://forums.ledzeppelin.com//index.php?s=ff3d01a23e4113ce8f10ac4f679e1032&showtopic=6

M e n s R e a

New member
אני רוצה להודות לפייג'י ולסולן הקאלט

על כך שהם מעלים את רמת הענין בפורום אני אגב עוד כשהופעת האיחוד הייתה בגדר שמועות ודיבורים בלבד פנטזתי כבר על אלבום אולפן עשירי (או תשיעי למי שלא רוצה להחשיב את קודה).

SaintJohn

New member
אין סיכוי לדעתי

הדבר היחיד שבטוח כרגע (ושכבר נדחה ושעוד יכול גם להתבטל מאלף ואחת סיבות) הוא שיש הופעת איחוד אחת. יש ביקוש מטורף לסיבוב הופעות, ויכול להיות שגם זה עוד יקרה. אבל אלבום? ממש קשה לי להאמין.

AeroTom

New member
יש לי הרגשה

שבסביבות חג המולד או אפילו קצת לפני, ממש אחרי הופעת האיחוד, יודיעו על כמה וכמה תאריכים של הופעות ב-2008. מה שכן - במידה וזה מתרחש זה יהיה חבל אם יעשו הופעות רק בארה"ב (חסרי ויזה כמוני יהיו די מאוכזבים). מקווה שיחשבו על ה-Home land שלהם במידה והסיבוב קורה.

M e n s R e a

New member
? חסר ויזה? זה לא לוקח כ"כ הרבה זמן

לי לקח משהו כמו חודשיים להוציא, וזה לא שהם דוחים הרבה אנשים שאתה ממש לא יכול להסתמך על זה... אלא אם כן עבדת פעם בקניונים ונתקלת באימיגריישן, כמו כמה אנשים שאני מכיר. אז אתה בהחלט יכול לסמוך על לא לראות הופעות של לדזפ בארה"ב ל-10 השנים הקרובות

SaintJohn

New member
מקורות מהימנים ביותר מסרו לי

שהוועדות של הויזה בשגרירות יכולים לדחות אנשים בלי שום סיבה ראויה מבלי למצמץ, וגם להעניק ויזות בלי לשאול שום דבר רציני בראיון. פשוט איך שבא להם. ובנוסף לזה יש כל מיני תקופות שבהם הם מחמירים ודוחים הרבה יותר אנשים. העסק הזה אכזרי.

M e n s R e a

New member
וואלה?

זה מפתיע. מה שצריך לעשות, ואולי לא עשית, זה לגרום להם להבין כמה שחשוב לך לחזור לארץ שלך. אני מניח שאתה יודע את זה, אבל רק במקרה שאתה לא, אז אישור על עבודה קבועה (מכתב ממעסיק) או אישור לימודים כלשהם אמורים מאד לעזור. אצלי ברגע שהם שמעו סטודנט הם אפילו לא דיברו איתי יותר.

AeroTom

New member
ניסיתי הכל

גם בטופס ובראיון ציינתי מפורשות שזה לזמן מקוצר והכל. כמו שנועם אמר - הם לפעמים פשוט מקבלים החלטות של אן.דן.דינו...וזה באמת מה שהרגשתי שם שקיבלתי. הם לא יכולים לאשר לכולם, אז הם פשוט עושים כן-לא עם אנשים בהגרלה או לא יודע מה. אני הבאתי בזמנו מכתב מהמעסיק שזה המנכ"ל של הוצאת ספרים גדולה בישראל חתום והכל שאני הולך רק לשבועיים בערך וחוזר ושאני עובד שם על בסיס קבוע כבר כמה שנים ספורות וכו'. הם כנראה לא מסתכלים על הכל, אלא בוחרים חלק בהגרלה.

M e n s R e a

New member
איזה מעצבן זה

וואו, לא ידעתי את זה בכלל. הנחתי שיש איזה שיקול דעת בבחירה. זה מסביר למה אצלי אישרו מיד, אולי זה כבר נקבע מראש... הקטע היותר אידיוטי הוא, שהם מכניסים כ"כ הרבה אנשים שכן מתכננים לעבוד שם בקניונים למשל ולעשות קופה.

gal9218

New member
אני בכלל לא צריך ויזה

יש לי דרכון גרמני והגרמנים לא צריכים ויזה.

למעלה