עוד רעיון מתוחכם של דואלסטאר

Nomero Uno

New member
עוד רעיון מתוחכם של דואלסטאר

לדואלסטאר כנראה לא מספיק מחזור מכירות של מיליון דולר אז הם החליטו להמשיך ולעשוק את המעריצים והפעם הרעיון הגאוני: ב13 באוגוסט "כל כך מעט זמן" יוצאת לחנויות בארצות ברית בדי.וי.די ובוידאו כיוון שבדיוידי יש תמיד משהו אקסטרא דואלסטאר שמה בדיוידי את הפספוסים מהסדרה אך את "מאחורי הקלעים" היא שמה לתוך קלטות הוידאו כך שמי שרוצה לראות את שתיהם צריך לקנות גם את הקלטת וגם את הדיוידי עוד רעיון מבריק של ת´ורן עכשיו מי מצטרף למשר"ת´ ? ההרשמה בעיצומה

AM16

New member
אני במשר"ת../images/Emo123.gif

מה זה הדבר הזה או שתשימו בדיוידי הכל והוידיאו רק עם מאחורי הקלעים או שבכלל אל תשימו את מאחורי הקלעים אבל מי שמע על הרעיון הזה בכל אחד משהו אחר? תמיד בדיוידי יש כל מה שיש בוידיאו ועוד בונוסים!!!

אממ אני מצטרף לדעה...

שזה גזילת הכסף לאור יום... אבל מה לעשות בארה"ב שלא כמו פה, זה לא עולה 180 שקל לדיסק אלא משהו כמו 15$-20$ אני חושב
חוצמזה מישהו פה ער??!?!?!!??! לא מזמן חזרתי מהעבודה ואני סחוטטטטטט

omer wild

New member
את לא יודעת מי זה ?!?!

טוב כנראה את מעריצה די חדשה !! רוברט ת´ורן הוא הסוכן של הבנות !! ואנחנו שונאים אותו כי הוא די מקנא בבנות...והוא פשוט דוחה !!

omer wild

New member
נ.ב ניצול שרשור !! למריה12

לפי השם שלך את רואה קטנטנות נכון? אם כן תגידי לי כי יש לי שאלה אלייך...אני ישלח לך אותה במסר !

Alexis14

New member
גם אני בפנים...

האיש בתמונה זה הוא? אם כן- שים את התמונה בלי ה´שיפוצים´.... הנה עוד משו שהכנתי

Mery Kate

New member
../images/Emo26.gif קבלו את המהפך ../images/Emo36.gif

עבדתי על זה 3 דקות "קבלו את החתיך של השנה" רובוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט טרון אמרתי את זה נכון?? טר´ון שיהיה

Mery Kate

New member
גם אני

אפשר לקבל טור שבועי ולשים תמונות מחוצקנות שלו?

למעלה