עוד רצח בלוד:אישה נורתה למוות ברחוב

טוקבקים מרגיזים....אולי...

אבל אני מפחד! אני כועס!! אני נעלב!!! צוחקים עלינו בפנים! הבטיחו לנו ביטחון,הבטיחו מג"בניקים...היה כבר בלון פורח... היו המג"בניקים לקחו הכל... למה הם רצחו דווקא את האישה הזו ולא אותי\אותך\אותנו?? אין לי מושג ואני מפחד. מה יהיה?? שי

Jen74

New member
מה כבר אפשר להגיד על זה? ../images/Emo67.gif

אישה צעירה, אפילו יותר ממני נהרגה. למה? חשד לרצח והרקע כנראה כבוד המשפחה. איזה כבוד זה להרוג אישה צעירה שיש לה 5 ילדים לגדל? מה היא כבר עשתה שמגיע לה למות ולילדים שלה לגדול בלי אמא? מטריף אותי שזה קורה בלי בעיות, בעיר בלב המדינה. איך זה יכול להיות? האם זה משנה שהנרצחים כולם ערבים? אם היה יהודי נרצח היו מזיזים עניינים יותר מהר? אם כן, אז אוי ואבוי לנו.

אין ספק שיהודים מתים היו מזיזים לממשלה

כל עוד ערבי רוצח ערבי מה אכפת לממשלה המטומטמת הזאת. איפה מפלגת העבודה העלק חברתית הזאת. שר לבטחון פנים אימפוטנט.

IBP1

New member
זה לא הבעיה של הממשלה זו בעיה של האזרחים.

האזרחים סומכים על הפוליטיקאים שיבואו לראות אותם סובלים .....חברה אלה לא יבואו אלא רק לבקש את קולכם בבחירות.... רגע ......במקרה אין לנו בעיר שלנו חברי כנסת ואו כאלה שהיו חברי כנסת?! אה כן הם היו עסוקים בעיר אחרת ....איזה מסכנים..... חברלך ....עד שלא תצאו לרחוב ותשרפו צמיגים ויהיו תמונות בעיתון ובטלביזיה המשטרה לא תבוא (היא תבוא רק לפנות אתכם לא את מוקד הבעיה )..... למה אתם אזרחי העיר לא מחזקים את המשמר האזרחי ? אתם יודעים סיורים בשכונה וכדומה ....... משום מה יש לי תחושה שבלוד המצב עומד אך ורק להחמיר ואין מי שיקשיב . בראשון לציון ראש העיר בעבר תיגבר את המשטרה. למה לא בלוד?! שכן בלוד אין לאנשים תעוזה ורצון לקום מהכורסא ובמקום לראות טמבלויזיה ,להסתכל קצת מה קורה סביבם.... (מה פתאום זה אסור )...... פחחחח.....

לא יודעת מה איתכם, אני מארגנת הפגנה!

בשבוע הבאתהיה הפגנה בעיר, ואם זה לא יעזור נעלה לירושלים! שכולם ידעו שיש פה אזרחים תמימים שבסך הכול רוצים לחיות . שמפחדים לצאת מהבית, שמפחדים לנשום. דיי לאלימות הזאת כבר. היום במלוא 15 שנה לרצח רבין זה אירוני שאנחנו עדיין ממשיכים לריב על אותם הדברים כמו אז, ושגם היום מתרחש רצח. ואם זה במגזר הערבי אז זה כבר לא מזיז לאף אחד. מי שרוצה להגיע להפגנה אני אשמח. פרטים בהמשך

אתמול בחצות היו כמה תושבים שהפגינו בעיר

הפגנות זה טוב אבל לא מצויין במקום הפגנות שעושות רעש וצילצולים לרגע, לכו על רעיון העצומה! עיברו מדלת לדלת והחתימו את האזרחים על הדברים הבסיסיים החסרים בעיר ואז את כל הדפים עם כל החתימות תעבירו ביד לשר הפנים ולראש הממשלה(ביד!!!) אל תוותרו!אל תחפפו . הביאו את תנועות הנוער שיעזרו לעבור אצל כל תושבי העיר, תעזרו בחברים מבית הספר, בשכנים וככה תגיעו לכל התושבים הביתה. כשתהיה לכם עצומה עם כ-75000 חתימות או סכום ריאלי יותר-45000 אני מבטיח לעשות כל שביכולתי לעזור לכם להעבירה לראש הממשלה ולשר הפנים - ביד!!! שי

למעלה