עוד שאלה... (אחרונה, מבטיחה!)

LaLyBLooM

New member
עוד שאלה... (אחרונה, מבטיחה!)

אמרו לנו שהממד שלנו תקין אך יש בו מזגן ושקעים (והרבה), מה לעשות?

מרחב מוגן שנפתחו בו חורים

הוא אכן לא תקין. יש להתייחס אליו כאל חדר אטום ולאטום בניילון ובנייר דבק את החורים.

LaLyBLooM

New member
...

אז לאטום בניילון את השקעים? לפי מה שידוע לי המזגן אינו מגיע החוצה כמו מזגן רגיל ושקעים אמורים להיות בכל ממ"ד בשביל טלויזיה, טלפון ותאורה, לא?

LaLyBLooM

New member
אוקי אני בבעיה

ההורים שלי רק עסוקים בלהגיד כמה הממ"ד שלנו (עם השקעים והמזגן) בטוח... אמרתי להם שצריכים לאטום את השקעים והם טוענים שלא כי אפילו בטלויזיה אמרו כי אפילו צריך להשתמש במוצרי חשמל ואם אוטמים את השקעים זה לא ניתן ולא לאטום את המזגן כי הוא נוצר במיוחד לממ"ד ומן הסתם לא פותחים אותו בזמן המלחמה אבל גם אין צורך לאטום אותו הם טוענים כי הממ"ד שלנו (שהם הוציאו עליו המון כסף) והתיבת נח מגינים עלינו מהכל ושפיקוד העורף בדק את הממ"ד והוא מעולה אני אישית בהיסטריה אחרי כל מה שקראתי כאן שגם בממ"ד צריך לאטום שקעים והכל אבל הם לא יתנו לי לאטום אם אני ירצה... אני לא יודעת מה לעשות, אולי להאמין להם? האם זה יתכן שהם צודקים?

-רוני-

New member
פתרון לשקעים

רעיון שעלה בראשי לגבי התקעים אז כך א. לאטום את השקע פשוט יריעת נילון 15X15 ס"מ עם מסקינטייפ ב. להכניס את השקע לתקע (נכון שאנו יוצרים שני חורים בנילון אבל) ג. למרוח סיליקון מסביב לתקע והנה חשמל

למעלה