עוד שאלה אחת קטנה

עוד שאלה אחת קטנה../images/Emo8.gif

לפני שנה יצאתי עם מישהו שבאמת הוא היה אהבת חיי הוא טס לחו"ל ואני נשארתי פה כי לא רציתי לעזוב את המשפחה פה. חמישה חודשים לא דיברנו ואז הוא התקשר והכל חזר על עצמו הוא חזר חודש אחרי לארץ דיברנו ואחרי חודש הקשר נותק עד לפני חודש ששלחתי לו הודעה ליום הולדת והוא התחיל לשלוח לי אי מיילים כל יום. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שנחזור להיות ביחד, ומה הוא מרגיש כלפי. כרגע הוא בחו"ל שוב. תודה רבה רבה

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo108.gif

מתי הבחור אמור לחזור לארץ? תראי, אם הבחור נווד בין הארת לחו"ל ואת אינך רוצה לעזוב את המשפחה כדי להיות איתו, אני לא רואה טעם אפילו לעשות פרישה כי התוצאה ידועה מראש. ברור שכך לא ניתן לשמר קשר זוגי לאורך זמן..

כל הכוונה הייתה שאני יטוס לשם

ושניהיה ביחד, עכשיו שאני יודעת כמה שקשה לי בלעדיו אני רוצה להיות איתו, ואני יטוס לשם אם צריך. לפי מה שאני יודעת הוא אמור לחזור עוד ארבעה חודשים לארץ. הייתי רוצה לדעת אם עוד יש לו רגשות ומה הוא מרגיש כלפי הקשר שלנו. הוא ניתק קשר כאשר הוא שמע שאני יוצאת עם מישהו אחר עכשיו שניפרדתי מהחב הייתי רוצה לדעת אם בכלל יש סיכוי לקשר הזה ומה הוא מרגיש כלפי. תודה רבה לך צליל

צ ל י ל 8

New member
ניתן לבדוק מה פוטנציאל הקשר

בינכם ע"י פרישת שאלה: מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים ביני ובין X בחודשיים הבאים? 6 קלפים+קלף סיכום

צ ל י ל 8

New member
גם דרך בדיקה של פוטנציאל

אפשר לדעת מה הוא מרגיש כלפייך. על מנת לדעת מה הוא מרגיש כלפייך בלבד, למה שלא תשאלי אותו בעצמך?

לגבי השאלה הזו יצא לי ככה:

מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים ביני ובין X בחודשיים הבאים? שמש ירח שטן שבעה מטבעות תשעה מטות הכוהנת הגדולה סיכום- אביר הגביעים

אפשר עזרה בפרוש???

מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים ביני ובין X בחודשיים הבאים? שמש ירח שטן שבעה מטבעות תשעה מטות הכוהנת הגדולה סיכום- אביר הגביעים

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום

מה - שמש פוטנציאל - ירח היחסים הרומנטיים - שטן ביני- 7 מטבעות ובין X - 9 מטות בחודשיים הבאים - הכהנת הגדולה סיכום - אביר הגביעים בגדול אני אומא שיש בינכם הרבה משיכה מינית, יותר מאשר אהבה. את אמנם מאוד אופטימית לגבי מיסוד הקשר בינכם, אבל אני לא בטוחה שהבחור אכן מוכן לזה עכשיו. החודשיים הבאים יהיו קצת בעיתיים, ואולי באמת בגלל שהוא בכלל לא אמור להיות בארץ. אם חשבת לטוס אליו בחודשיים האלה, אז אני לא ממליצה. אני לא אשלול לגמרי את הקשר הזה, כי אביר הגביעים נותן עוד קצת סיכוי לקשר, אבל ממש רק בפוטנציאל התחלתי. את עלולה להיפגע ולהתאכזב. אישית, לא הייתי בונה על הקשר, אבל עשי מה שליבך אומר לך והבחירה בידייך.

צ ל י ל 8

New member
חישבי לרגע.... ../images/Emo62.gif

אולי במקרה אחר הייתי עושה עוד פריסה, אבל שוב אומר כי אני לא רואה שום טעם במקרה הזה. הוא נמצא בחו"ל, את נמצאת כאן. אין בינכם קשר ריגשי כלשהו בימים האלה, כך שאני לא רואה טעם. צריך שיהיה קשר בין השואל לנשאל על מנת שהקלפים יספקו לנו תשובות. בגלל זה גם לא ניתן לשאול על פוטנציאל של 2 אנשים עוד לפני שהם יצרו קשר ראשוני בינהם. עפ"י הפריסה הקודמת, הייתי אומרת שהוא לא ממש חושב עלייך, אלא מנסה להסתדר בדברים שקורים לו שם בחו"ל. יש לו קצת בעיות. האם אתם בקשר כלשהו? מכתבים? טלפון?

אנחנו מתכתבים אבל הוא לא מספר

לי על בעיות שיש לו כדי לא להכביד עלי אם הבעיות שכבר יש לי. הוא נפגע שאמרתי לו שחזרתי לאקס שלי שאנחנו כבר לא יחד וכבר שבוע הוא לא כתב לי כלום. הייתה ביננו אהבה כל כך גדולה בשגלל זה שאלתי, הוא צריך להתקשר אלי בקרוב. תודה שוב

למעלה