עוד שאלה - אני מתכננת להתחיל לתת

אור לנו

New member
עוד שאלה - אני מתכננת להתחיל לתת

לפשוש אומגה 3 וגם להכין לו קרם מגנזיום. אני רוצה להתחיל עם אחד מהם כבר מחר ולחכות לפחות חודש לפני שאתחיל עם השני כדי לבדוק השפעה. השאלה היא עם מה להתחיל. מצד אחד - האומגה מאוד חשובה ומצד שני הלילות - הוי הלילות, קשים מאוד. עד שהוא התחיל לישון לילה יחסית רצוף - ומתעורר רק למוצץ (וגם זה יכול לקרות 5 - 10 פעמים בלילה) - להרדים אותו זה קטסטרופה. הוא לא רוצה לישון. נקודה. וההתלבטות שלי קשה - מה קודם ? הקושי שלנו כהורים לתפקד ביום כשלא ישנים בלילה ובמקביל חוסר שעות השינה של הילד שבטוח לא תורמים לו להתפתחות - כי גם אם הוא נרדם ב 22:00 הוא עדיין קם ב 7:00 - או אומגה 3 שיכול לעזור לו בתפקוד ובקשר עין ? מה דעתכם ?

אורזיגל

New member
לדעתי רצוי מאוד שתתחילו לישון בלילה

חשוב מאוד שלך יהיה כח. אם תהיי עייפה לא תוכלי לתת לו את כל מה שהוא צריך. לאחר שעניין השינה יוסדר תתחילו עם הדברים הנוספים.

אורזיגל

New member
לא הצליח לי, תוכלי להיכנס לפורום

השכן ולבצע חיפוש מתקדם לקרם מגנזיום

razgalili

New member
הי אור לנו

רואה שהתחלת עם השמן. חודש בין תוסף לתוסף זה הרבה. אפשר ורצוי לעשות דברים מהר יותר מזה.

אור לנו

New member
אז אחרי כמה זמן כדאי להתחיל עם

קרם המגנזיום - 10 ימים ? שבועיים ? כי הלילות נעשים שוב קשים

razgalili

New member
ברגע שיש לך תמונה ברורה

לגבי ההשפעות של השמן דגים תוסיפי את המגנזיום. אני מצטער לשמוע על לילותיך, גם לנו היו תקופות לא קלות עם זה ואין לנו פתרון טוב. הנסיון שלנו עם יותם היה שחיים בסביבה נקייה מאד עזר לרגולציה של שינה, אבל בהחלט לא היה פתרון מספק.

למעלה