עוד שאלה- בנוגע להסדרי שינה

shirazagury

New member
עוד שאלה- בנוגע להסדרי שינה

אני חושבת שאולי מוקדם מיד להסדרי שינה, הוא בן שנתיים ורגיל לישון איתי! (זו בעיה בפני עצמה, ואני צריכה גם להתחיל להתמודד עם זה) אבא שלו רוצה כבר לקחת אותו לישון אצלו, הוא אומר שאם הוא יישן איתו ביחד לא תיהיה בעיה והוא צריך להתרגל. אמרתי לו בסדר, אני אתן לזה צ'אנס אבל לא ממש שלמה עם זה מה דעתכם?

shirazagury

New member
כי הוא רגיל לישון איתי

נראה לי שיהיה לו קשה לישון במקום אחר ובלעדי בכול מקרה הסכמתי ונראה מה יהיה....

Mon951

New member
אם כך כל מה שנשאר זה לנסות ולראות איך זה

מסתדר.

matrixx1

New member
קצת קשה

אם הבנתי נכון הרי שסביבתו הטבעית דהיינו הבית נשאר אותו הבית פרט לזה האב עבר דירה ..הילדון עבר ועובר תקופה לא קלה למרות מאמציכם הכנים להקלה עליו...כגע כרגע הוא מרגיש טוב יותר ובטוח יותר בסביבתו הטבעית בבית איתך..אז אולי ..ממש בעדינות להעביר מסר ברוח זו לאב , אך בעדינות שלא יפגע חלילה או יבין אותך לא נכון ...עוד קצת ..ולאחר ביקורים שונים בביתו של האב הוא ירגיש בטוח גם שם ..ואז זה יהיה מעבר קל ונוח יותר .. וכאמור..כל הכבוד לכם על שיתוף הפעולה למענו של הילד ...הלוואי על כולם ((-:

EFRATY10

New member
אני כל כך מבינה את החשש שלך.הגרוש שלי לקח

את הילד מאז שהיה בן שנה.כיום הוא נשוי בשנית ויש לו עוד שני ילדים,ובקושי הוא לוקח את הילד הבכור שלו,וגם שלוקח זה לכמה שעות להוריו ולא ללינה אצלו.

EFRATY10

New member
הבן שלי כיום בן 4,ולגרושי יש שני ילדים

נוספים מנישואיו השניים,בן שנה וחמישה חודשים ובת שבועיים.

EFRATY10 ,זה כבר אבא לא הוגן,זה יתנקם בו ביום

מין הימים ויחזור לו כמו בומרנג. ילדים זה עם נקמן( ובצדק). בהצלחה.

EFRATY10

New member
איך בדיוק זה יתנקם בגרושי?גם אם הבן שלי יכעס

עליו ולא ירצה לדבר איתו, יש לו עוד שני ילדים נוספים,ככה שלא יישאר מבחינתו בודד במערכה.

shirazagury,לילדים יש 2 הורים,זה לא מוקדם

ילדים צריכים לדעת שיש גם אבא בסביבה ולאבא יש זכות מלאה שילדיו ילונו אצלו. זה ייטיב גם איתך ועם השקט הנפשי שלך. גם לך מותר להיות קצת לבד ולסדר את המחשבות. בהצלחה.

סיוולה

New member
גבר נרדף, סליחה שאני חוצפנית, אני מבינה שאתה

אב חד הורי, המגדל את ילדיו לבד. מותר לשאול כמה ילדים יש לך ובני איזה גיל הם? כי יש לציין לשבחך שאתה פעיל פה בצורה די פעילה. ורד

סיוולה,את אומרת את זה בציניות?

איך ידעת שאני אב חד הורי? אנחנו מכירים מאיזה מקום?

למעלה