עוד שאלה בסגנון הקודם....

shelycat

New member
עוד שאלה בסגנון הקודם....

עוד שאלה בסגנון.... לכל אחד מאיתנו כמעט כנערים/ילדים ואף מבוגרים היתה דמות חיצונית של בן/בת הזוג האידאלי לנו (גבוה/נמוך, שיער שחור/חום/בלונדיני, עיניים ירוקות/כחולות/חומות, רזה/מוצק/רחב/צר/חטובה/מלאה וכו") האם בן הזוג שלכם נכנס לקטגוריה הישנה ההיא שבניתם כרווקים, או שהאהבה הפתיעה אתכם גם מבחינה זאת?

אתי@

New member
אני כנראה לא כל אחד ../images/Emo4.gif

אני תמיד הצהרתי והתכוונתי לזה, שלא אכפת לי מהמראה החיצוני. מה שחשוב זו האישיות. אז אני מאוד מרוצה מהמראה החיצוני של הבעלוש
אבל בכל זאת, אני חושבת שלא הייתי רוצה שהוא יהיה שמן. זה אולי הדבר היחיד שעלול להפריע לי במראה החיצוני. אבל כמובן שזה שולי, הרבה יותר חשוב האושר וההתאמה בין בני הזוג, ולאו דווקא המראה החיצוני.

אתי@

New member
דרך אגב, היום זה נראה לי יותר חשוב

מבעבר, כי היום כבר יש חשיבות לגנים טובים...
אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני חושבת על איך שיראו הילדים שלנו, ושמחה שהתחתנתי עם הנסיך שלי
(ואיזה מזל שלא התחתנתי עם הקודם...
).

fila

New member
אותי האהבה הפתיעה

בהרבה תחומים, לא במראה החיצוני......

dorlim

New member
אז ככה....

מבחינה חיצונית הוא לא ממלא אחר כל ה"דרישות" שלי, אבל בהחלט מתאים להגדרות הכלליות אבל לפניו היו לי 3 לאוים שהיו גורמים לי לפסול גבר על הסף (היום אני לא מאמינה על עצמי, איזה שטויות היו לי בראש): * גובה - בשום אופן לא יותר נמוך ממני - הלאו היחידי שדורון עומד בו, הוא גבוה ממני בכמה ס"מ * עישון - בשום אופן לא מעשן, גם לא סיגריה בחודש.... - דורון מעשן קופסא ליום (לצערי
) * הלאו הגמיש - גבר יכול להיפסל על כל שטות עוד לפני שניתנה לו ההזמנות לפתוח את הפה:גברים נפסלו על דברים כמו - גיל צעיר, קול ציפציף, שעירות יתר ועוד ... - דורון יותר צעיר ממני בשנתים מה שאומר שהאהבה בהחלט יכולה להפתיע

Ronnie*

New member
לא ממש מתאים...

תמיד חיבבתי ציפלונים, ואורי דווקא אתלטי. מה שכן, אם כבר אנחנו במראה חיצוני, המון אנשים אמרו לנו שאנחנו דומים ונראים כמו אחים...

אתי@

New member
../images/Emo6.gif אנחנו כל כך שונים שאומרים

עלינו שאנחנו נראים כמו פרסומת לבנטון...

kisses

New member
מזה הפתיעה ובגדול וגם את בעלי

כשאלון פגש אותי הפעם בראשונה הוא חשב שאני מזה חצופה ושבחיים הוא לא יכול לצאת עם משהיא כמוני. ואני אישית תמיד חשבתי על דמות גבוהה חטובה עיניים כחולות ושיער לא חשוב הצבע. וקבלתי את הבעל הכי חתיך בעיני שיער חום עיניים חומות ומבנה גוף רחב ואני חולה עליו

dili

New member
אני כבר לא זוכרת מה דמיינתי...

אבל אני יכולה לומר שמבחינתי, זו לא היתה אהבה ממבט ראשון, היינו ידידי נפש המון זמן! הוא טוען שהתאהב מיד, אבל אני לא...אז כנראה שלפי זה אפשר לומר שהוא לא היה מה שדמיינתי
אבל כמובן שהיום הוא הכי אידאלי שיכול להיות עבורי!

שמופית

New member
ממש, אבל ממש לא נכנס לקטגוריה....

כשהייתי בתיכון, החלום שלי היה גבר גבוה, בלונדיני עם עיניים כחולות (בקיצור, הייתי חולה על אומניקים שבדים וזה אפילו מצויין בספר המחזור). בחיים האמיתיים, לא בחרתי את בני זוגי לפי מראם החיצוני אלא לפי קריטריונים אחרים. תמיר, (בתור חצי תימני חצי יווני) לא נמצא בקטגוריית השבדים. הוא קצת יותר גבוה ממני, שיער חום ועיניים חומות והוא הכי מדהים בעולם והכי מתאים לי !!

jess ועוד

New member
בעלי הוא ההפך הגמור !!!

תמיד היתה לי העדפה לגברים בני 30+ שחומים רחבים שיער כהה יש לי סלידה הסטרית מבלונדינים ובסוף נפלתי על פולני קטן רזה שקטן ממני בשנתיים וחצי עם עינים כחולות (שאני מאחלת אותן לכל הילדים שלנו) עד היום זה מפתיע אותי

leahf25

New member
נפלאות האהבה

היי היתה לי הפתעה גמורה לחלוטין. בעלי הוא ההיפך ממי שדמיינתי לעצמי ברווקות. זה כל פעם מדהים אותי- הוא פשוט ההיפך הגמור גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת האופי שלו. יותר מזה, אני מכירה את בעלי, לא כחבר, אלא מאנשים אחרים הרבה מאוד שנים ותמיד חשבתי שאין קשר ביני לבינו . אבל לבסוף, אני זאת שהתחלתי איתו!!! נפלאות האהבה....

ממש הפתיעה...

לירן שונה ממה שחשבתי שיהיה לי. תמיד נמשכתי לשחומים ולירון אשכנזי מוחלט. אבל אין מה לעשות אלו הם נפלאות האהבה...

אופה3

New member
ואצלי, לא יודעת על מה חשבתי

אבל תמיד חלמתי על גבר עם שיער ארוך, כזה קרה כזה, ובעלי הוא ההיפך המוחלט, חוץ מזה אני מסכימה עם אתי, מה חשוב היופי העיקר האופי, ובעלי הוא מושלם מכל הבחינות, יש לו את כל מה שאין לי אז אנו משלימים אחד את השני טוב נו מה ציפתם שאני אגיד הרי הוא בעלללליייי לא? האופה

יעלי9

New member
הקנקן

השאלה גרמה לי לחייך אז הפעם אני עונה בקול רם ולא רק בלב. מפני שנפגשנו בטיול שנתי כשהייתי בשמינית, לא הספקתי עדיין לפתח יותר מידי פנטזיות
ומה שקרה הוא שהגבר של חיי פשוט הפך באופן לא מודע להיות גבר חלומותיי. המראה שלו, הגוונים שלו, מבנה הגוף שלו הם הדברים שמוצאים חן בעיני בגברים. ואיכשהו אף אחד לא מצליח להיות דומה ב100%. כל פעם כשאני חושבת על זה זה נשמע לי קצת פטתי ומגוחך - בלי דמיון בלי מעוף .... העיקר שאני מרוצה
. אבל תמיד אשמור מקום חם בלב להריסון פורד

POOH*

New member
אני עוד לא נשואה אבל אצלי...

כרגיל אני מרשה לעצמי להתפרץ לפורום... [מה לשעות נחמד לי פה...] אצלי הוא ממש ממש עונה על הדרישות... אפילו מבחינה פיסית הוא כמעט בדיוק מה שדמינתי ומבחינת ההרגשה שיש לי כשאנחנו ביחד זה בדיוק זה... וגם מבחינת האופי... בקיצור לחלוטין האביר על הסוס הלבן שלי...

סמיילי22

New member
גם אני מתפרצת ../images/Emo121.gif

למרות שאני עדיין לא נשואה... האמת? בן זוגי ברוב הדברים דווקא כן הולם את מה שרציתי בבן זוג: - מראה חיצוני בדיוק כמו שרציתי: רציתי גבוה, קיבלתי 1.98(
) רציתי עיניים בהירות, קיבלתי בצבע ירוק. רציתי שיער קצר שטני או שחור, קיבלתי. רציתי שחום, קיבלתי. רציתי חסון ורחב כתפיים, קיבלתי. רציתי שפתיים
עבות (לי יש שפתיים עבות ולהתנשק עם אחד שיש לו שפתיים דקות זה לא הכי כייף) קיבלתי (
). - השכלה וחוכמת חיים: רציתי אינטיליגנט עם ראש על הכתפיים, אינטלקטואל, רציני, לא פזיז מדי ולא פזרן ולא מישהו שמשתעמם בקלות. אבל מצד שני לא חנון
ובמילה אחת - קיבלתי! - רציתי שיהיה מבוגר ממני. למה? ככה. אין לי הסבר למה שהרגשתי לפני 4 שנים כשהכרנו. וגם את זה קיבלתי! מה לא קיבלתי? הוא לא אוהב לרקוד לצערי וזה דבר שדי חסר, אבל זה דבר שבטל בשישים... בקיצור - מזדהה עם POOH

POOH*

New member
אני עוד לא נשואה אבל אצלי...

כרגיל אני מרשה לעצמי להתפרץ לפורום... [מה לשעות נחמד לי פה...] אצלי הוא ממש ממש עונה על הדרישות... אפילו מבחינה פיסית הוא כמעט בדיוק מה שדמינתי ומבחינת ההרגשה שיש לי כשאנחנו ביחד זה בדיוק זה... וגם מבחינת האופי... בקיצור לחלוטין האביר על הסוס הלבן שלי...

למעלה