עוד שאלה בקשר להקמת עסק.......

ilman

New member
יאיר , אם תסביר לי מה ההצעה שלך

(בהודעה פרטית) יש סיכוי שאני יתקשר.

ilman

New member
עוד שאלה בקשר להקמת עסק.......

מה אני צריך לעשות בשביל שהעסק יתחיל לרוץ חוץ מלרשום את עצמי במע"מ ? מה זה רשיון עסק ? האם אני צריך אותו ? האם אני צריך להרשם ברשם החברות ? מה שאני רוצה זה אפשרות למכור מוצרי אלקטרוניקה כדין והיות רשום כעוסק מורשה בשביל לעבוד עם יבאנים. אני מקווה שמישהו יענה על שאלותי או יצור עמי קשר כי אני לא רואה שמישהו כאן עוזר!

nirdagan

New member
תשובות...

1. בנוסף למע"מ צריך גם לדווח לביטוח הלאומי על עיסוקך כעצמאי 2. יש "חוק רישוי עסקים" שקובע שעסקים מסוגים מסוימים צריכים רישיון. הרישיון ניתן ע"י הרשות המקומית של המקום בו פועל העסק. 3. אם אתה מייסד חברה עילה להירשם ברשם החברות, כי זו הדרך היחידה לייסד חברה. בשביל להיות עוסק מורשה אין חובה להיות חברה בע"מ.

shsre

New member
ניר צודק

אתה כאמור צריך גם לפתוח תיק במס הכנסה. אני לא זוכר את המספר המדוייק אבל החל ממחזור מסויים אתה צריך להתאגד כחברה בע"מ. כבר כתבתי לך, רצוי לפחות להתיעץ עם רו"ח.

ilman

New member
קצת הסתבכתי....

אני מתכון לעבוד כעצמי בנוסף לשאר העיסוקים שלי . העסק יהיה די קטן עם מחזור של 70 אלף בשנה , אני לפחות מקווה כך. האם אני צריך להרשם בעוד איזשהו מקום חוץ מהמע"מ ?

shsre

New member
בשרוול ממתינים עוד כמה הפתעות?

חביב הפורום הוא פרילנסר, על פניו נראה לי שהוא הפתרון לבעיה.

ilman

New member
אני מקווה עם קצת עזרה מכוח

עליון אני סוף סוף יפתח את העסק. אני מקווה שיענו לי שם לא תוך חודש :)

פרילנסר

New member
ותודה לך - על חביבותך :)

אלא שבמקרה זה המדובר הוא במסחר. מסחר ויצור הם נושאים מחייבים ניהול מיוחד (מלאים ועבודה). זאת גם הסיבה שאיננו מספקים פתרון בתחומים אלו. אנחנו יכולים לעזור רק לפרילנסרים שהם "נותני שירות". גם כך ניתנו בפורום הזה עצות זהב בענין. ושוב, תודה.

ilman

New member
וואו תודה , אני באמת יתקשר אליך....

רק דבר קטן. האם אני יכול להתקשר כאדם אלמוני כי אני לא רוצה לחשוף את זהותי האמיתית? אגב למה אמרתה "ותודה לך - על חביבותך :)" ? עוד משהו פשוט אני רגיל שבאתרים מסוימים עונים אחרי חודש.

ilman

New member
אגב , הבנתי למה "סליחה" פשוט

לא היה לי מושג עם מי יש לי עסק גם עכשיו עדין אין לי מושג.

ניר, מאמן ואחרים

תודה על התשובות המקצועיות והאדיבות

למעלה