עוד שאלה בקשר לשמלות

עוד שאלה בקשר לשמלות ../images/Emo35.gif

מתי השימלה היתה מוכנה סופית ? כמה זמן לפני החתונה עצמה? זה לא מדאיג קצת ללכת על אופציית התפירה, כי אז כמעט עד לרגע האחרון לא יודעים איך נראית התוצאה הסופית!

שירי71

New member
את שלי קיבלתי שבוע לפני החתונה

ואם אץ הולכת מישהו שאפר לסמוך עליו א זו לא בעיה מה גם שאדם הגון יתיעץ איתך לאורך כל הדרך ולא יוציא שמלה שאת לא אוהבת...

יעלי9

New member
תיקונים בדקה ה-90

לי הסביר יאיר ז´רמון שחייבים לעשות את המדידה השלישית והתיקונים האחרונים שבוע לפני החתונה כי כל הזמן מרזים. כמובן שגיחכתי (וקיוויתי) כשהוא אמר את זה בפגישה הראשונה. אבל, כמו בהרבה דברים, גם כאן הוא צדק. חוץ מזה, אם המעצב/ת מקצועיים וזו לא השמלה הראשונה שלהם, אז אפשר לסמוך עליהם.

הילית*

New member
יעל, כמה שזה נכון

אצלי עד הרגע האחרון יאיר הצר את השמלה כי רזיתי..ממש שבאתי לקחת את השמלה עוד עשו לי תיקונים יו, איזה מרגש זה זמן לקיחת השמלה... הרגשתי שכל האנשים בזיזינגוף מסתכלים עליי כשהחזקתי את השמלה בתוך השקית...

יעלי9

New member
חבל שזו שמלה חד-פעמית

אני כ"כ אוהבת אותה... הלוואי והיה תירוץ ללבוש אותה שוב. כשחיפשתי שימלה, הייתי אצל יוסי חיו והא מציע לצבוע אתת השמלה אחרי הארוע ולהישאר עם שמלת ערב. אבל אני רציתי שמלת כלה ולא שמלת ערב בצבע לבן... אולי בעוד כמה שנים, כשאחי יתחתן אחזור ליאיר ואתפור אצלו שמלה יפה נוספת? לא ממש שמלת כלה אלא "שמלה של האחות של החתן"? אולי...

יעלי2

New member
איסוף השימלה ותגובה להילית

אני מסכימה לכל מילה לגבי ההרזיה בשבוע האחרון לפני החתונה. אין לזה הסבר של דיאטה, פשוט לחץ וריצות. הסבר נוסף ששמעתי הוא, שהיו סטויואים וחנויות שתפרו לפי מידה ומסרו קצת יותר משבוע לפני. השימלה "התבשלה" בארון ואז הכלה התפתתה להראות אותה לחוג חברות מצומצם או משפחה ואלו העירו הערותיהן. כך יצא שברגע האחרון היו שינויים לא מתוכננים. ולהילית. אני אמנם אושה בעימנואל את שימלת הכלה ואני מקווה להמשיך להיות מרוצה כמו שעד כה, אבל, כשהייתי אצל ז´רמון (והתרשמתי ואהבתי מאוד, ראיתי שיש לו שמלות מטמטמות בתכלת וצבעים אחרים, שממש התחשק לקנות ולשמור בארון לאירוע. לשימחתי גם לי יש אח (קטן בן 26) שכשהוא יתחתן, גם אני אלך ליאיר.

סיגל2

New member
אני את שלי אם רציתי יכולתי לקחת

עשרה ימים לפני החתונה, אך החלטתי לקחת אותה ביום החתונה עצמו כדי שהיא לא תתקמט. למעשה, המספרה שבה עשיתי את התסרוקת היא לא רחוקה מהחנות שמלות, אז המעצבת הביאה לי לשם את השמלה ואף עזרה להתלבש במקום.

למעלה