עוד שאלה בקשר ל....אהבה......

*wildflower*

New member
עוד שאלה בקשר ל....אהבה......

אז ככה...כזכור לכם הסיפור שלי...{שמוזכר מכה משפטים קודם לכן..} אתמול דיברתי עם הידיד/חבר/איך שתקראו לזה..כל הלילה...... למרות שלא כל כך רציתי כי ריציתי קצת להתרחק במשך החודשיים האלה... אבל בכל זאת... בכל מקרה דיברנו כמו ידידים והרגשתי דווקא די טוב... כי פתאום חשתי שאני יכולה להמשיך להיות ידידה שלו למרות מה שקורה. אבל אז הוא התחיל לדבר עלינו...... רצה לסכם את כל מה שקרה בינינו השנה הזאת. אז אמרתי לו את כל מה שאני מרגישה......: סיפרתי לו שהייתי מואהבת בו בטירוף אבל אחרי הכול כנראה שזאת הייתה אהבה חד צדדית.... ואמרתי לו גם משהו בקשר לזה שהוא אמר לי בסוף השנה..... {הוא אמר שאני לא אחכה לו יותר..ואמשיך לחיות את החיים שלי..כי בינתיים הוא לא מסגול לפתח רגשות אהבה לאנשים..-ולא ידעתי אם הוא התכוון לזה שגמרנו בגלל שהוא לא רוצה אלא בגלל שהוא דואג לי..חחח...} בכל מקרה הוא אמר לי שהוא אמר לי להמשיך עם החיים שלי רק מתוך אכפתיות כי הוא דואג לי.....תהרגו אותי אבל אני מאמינה לו.... אמרתי לו שאם הקשר הזה מספיק חשוב לו..אז הוא לא היה מנתק אותו ככה והוא היה ממשיך לנסות לפתח כלפי רגשות..למרות שהוא אומר ואולי גם משכנע את עצמו שהוא לא מסוגל לעשות את זה...... בכל מקרה..הייתה שיחה מרגשת....עד שהוא נרדם לי בטלפון. טוב..יש לי בעיה אחרת...... כמו שאמרתי יש לו המון המון המון בעיות.... וגם לי יש המון המון המון המון בעיות......ואנחנו שניינו די במצב דומה..אפשר להגיד.. הבעיה היא שאני כל הזמן מדאיגה אותו..למשל אתמול נפלט לי משהו על מה שקורה לי בחופש...והוא לא הפסיק לשאול אותי:מה ואיך.. תודה על העזרה...ומצטערת שפתחתי הודעה חדשה.... בר

למעלה