עוד שאלה דחופה!!!!!

chikonino

New member
עוד שאלה דחופה!!!!!

בתקופה טרם הגיוס הרכבתי עדשות מגע ולא הצהרתי בבקו"ם על כך כי הייתי "מורעל"ושאפתי לפרופיל 97(רק לאחר מכן הבנתי את הטעות....). במהלך השירות ירד הפרופיל הרפואי שלי ל-72 עקב בעיית הראיה שעלייה כבר הצהרתי.מאז עברו 5 שנים במהלכם ראייתי הדרדרה עוד, וליקוי הראייה הינו כבר דו ספרתי(דהיינו 10+צילינדר). שאלתי היא: האם מישהו יודע לכמה עוד יכול וצריך הפרופיל לרדת (כלומר 64,65 וכו)? בנוסף,האם אישור רפואי מאופטיקאי(או רופא עיניים)מספיק בשביל הוועדה הרפואית לצורך זימוני לדיון בוועדה הנ"ל, או שהם יחייבו אותי להבדק שוב אצלם? (אני שואל זאת משום שייתכן ואעשה ניתוח לייזר להורדת המשקפיים עד שאתקבל לוועדה הרפואית ואז מספר המשקפיים ייקטן משמעותית מאוד,ותהיה סתירה בין המסמך הרפואי ובין בדיקת הרופא בוועדה(אם יחליט לבדוק אותי). תודה על ההענות

chikonino

New member
חידוד לשאלה....

האם מישהו בפורום היה כבר בוועדה רפואית בקשר להורדת הפרופיל עקב מצב ראייה שהדרדר(כלומר המספר עלה משמעותית) והאם הוא|נבדק שוב אצל אופטיקאי צבאי לפני מתן ההחלטה, או שהאישור מהאופטיקאי הספיק????? בנוסף,האם "פלטפוס"(רגל שטוחה) מורידה פרופיל.ואם כן,לכמה(למיטב ידיעתכם???)

ניר נגר

New member
אם אני לא טועה בכל מקרה אתה חייב

לעבור בדיקה של רופא צבאי במסגרת וועדה רפואית...

samuel b

New member
במיקרה דומה>

ביחידה שאני משרת במילואים הורידו לפרופיל 31 עקב ראיה לקוייה לאחד החיילים אבל הוא ממשיך בפעילות (לא שיחררו אותו) למעט נהיגה בלילה

ניר נגר

New member
אני עשיתי את הניתוח ליזר...והראיה

שלי השתפרה פלאים והורדתי את המשקפיים.. תעשה את הניתוח, כל לא תהיה לך בעיה עם הראייה ותוכל להמשיך ולעשות מילואים כמו כולנו... בהצלחה

למעלה