עוד שאלה הדורשת כנות........

pumic

New member
עוד שאלה הדורשת כנות........

לוותיקים במערכות יחסים - כמה פעמים בשבוע אתם עושים את זה או שיש צורך לשאול כמה פעמים בחודש - חובה לענות בשיא הכנות. מי שלא וותיק שלא יענה כי ברור שהוא עושה זאת כל יום לא?

.m

New member
אמנם כרגע אני לא בזוגיות,

אבל מנסיון של תקופה ארוכה (כמה שנים) שכן הייתי, אני יכולה לומר שזה בא בגלים. יש תקופות שבא לנו כל יום, כל היום. יש תקופות שבא לנו פעם-פעמים בשבוע. ולמיטב זכרוני היו גם איזה שבועים שלא בא לנו בכלל... לא תמיד זה חופף, כך שלפעמים עלולים להווצר חיכוכים, אבל כשאוהבים אפשר לפתור הכל.
mai

Liroy25

New member
תמיד אני צריך לענות? קרציה מתה...

תראי, אם זה היה תלוי בנסיך שלי זה היה קורה פעמיים ביום, כמו ויטמינים. (או לפחות כדורים נגד מגרנה) ת´כלס בשטח אצלי זה נורא תלוי, יש שבועות שהתדירות גבוהה יותר ויש כאלה שפחות. אני למשל יודע שהרבה פעמים אם כל זה שאני חרמן, אחרי יום עבודה ולימודים סקס הוא ממש לא אופציה מבחינתי. אין לזה נוסחא קבועה, עושים כשרוצים וכשבא.

נו - יצאת מזה איכשהוא

אתה יכול לפרט מה כוונתך ב -"יש שבועות שהתדירות גבוהה יותר", כי את "השבועות של הפחות" אני מכיר.
קרציה מתה ? חכה, חכה.

xanadu

New member
מבצע גאות ושפל

עולה ויורד, כמו הדולר. לפעמים כמו שפנים, לפעמים עוברים יומיים בלי, אבל אז אני מתחיל לנהום וזה לא בריא.

Yaniv-DC

New member
בשנתיים שהיה לי חבר

אם זה היה תלוי בי - הייתי לוקח את זה כמו אנטיביוקה - כל שש שעות. אבל לצערי הרב, זה לא היה תלוי רק בי... :-S

בוסון

New member
ידוע ש....

ידוע שכל מי שמדבר על זה ( על כמות הסקס הגדולה שלו ) בעצם....לא עושה / עשה כלום.

Yaniv-DC

New member
../images/Emo24.gif

לא חלילה שאני אוהב אותך, אבל כנראה לא קיבלת מספיק כאלה, אחרת אני לא מצליח להבין את המרירות.

בוסון

New member
מריר ?

אני ממש לא מריר. אם כבר אז...כמו שוקולד מריר
כלומר הטעם השולטהוא המתוק.

Yaniv-DC

New member
אחחח...

עוד בסוף תשכנע אותי ותתפתח פה ידידות מופלאה

EyeSeeYou

New member
נראה אותך מפצח אותו

אני כבר שלושה ימים מנסה, וכל מה שהגענו אליו עד כה הוא רק לדון בשירים של הזמן בוסון. אני מתחיל לחשוש שאני מאבד את הטאץ´ הפלירטי שלי.

EyeSeeYou

New member
זאת טכניקה פולנית כזאת

שאתה משתמש בה כדי לדעת אם אני שרירי או לא?

למעלה