עוד שאלה והלוואי ומישהו יענה סופסופ

vera123

New member
עוד שאלה והלוואי ומישהו יענה סופסופ

תריס חשמלי- כדאי או לא... אפ פעם לא היה לי אז אין לי מושג אם זה כדאי או לא ועלויות- לפחות בערך... יום סוב

אני עונה, אני עונה!!!!

היי ורה תריס חשמלי הוא הכרחי אם מדובר על חלון גדול. לתריס חשמלי יש מנוע וזה משאיר מקום לתקלות עתידיות. לגבי מחירים. תלוי איזה תריס!! האם פלסטיק, האם אלומיניום איזה רוחב השלבים... ומי היצרן. יש אפשרות במקום מנוע חשמלי לעשות סרט ידני עם מעברים של גלגלים שמורידים את הכוח שאת צריכה להשקיע ואז אין מנוע בר קלקול אבל המנגנון גדול ובא על חשבון פתח האור. איש האלומיניום שלי דווקא נגד תריסים חשמליים וטוען שהעלות לא מצדיקה את נתקלות. לגבי מחירים: של מה? תזמיני בעלי מקצוע ויתנו לך הצעות מחיר. ואם אגיד לך שזה עולה 100 ש"ח אז ככה זה יעלה? אנחנו לא מדברים על השקעה של בנית בית. מדברים על תריס!!! בשביל זה קיים מוסד הצעות המחיר. כך תלמדי מה יש בשוק שמתאים לך, זמני ההתקנה, תנאי התשלום וכ"ו. אחרי שךוש הצעות מחיר כבר תהיי ספץ בתחום!!! בהצלחה

מאגר

New member
../images/Emo91.gifתריס חשמלי

ראשית ברצוני להגיד לך שאני לא זוכר שאלה אחת שלא נענתה בפורום בצורה זו או אחרת כך שהסופסוף שלך לא היה מבקום בכלל שנית לגבי תריס חשמלי זו שאלה של נוחות עד כמה אתה רוצה ויכול לפנק את עצמך מאחר ויש תריס חשמלי שצריך לגשת אליו כדי להפעילו יש תריס חשמלי שאפשר להפעילו מדלת הכניסה ויש תריס חשמלי שאפשר להפעילו בשלט רחוק כמו בטלביזיה אז שתחילט מה אתה רוצה וכמה אתה רוצה להשקיע בעינין תכתוב ותקל תשובה מתאימה ורלונטית למוצר

למעלה