עוד שאלה חשובה (לחברים שלי)

סנאגל

New member
עוד שאלה חשובה (לחברים שלי) ../images/Emo4.gif

טוב, אחרי שהחלטנו שנוסעים לשבועיים, הגיע זמו להחליט עם מי נוסעים.. אני ראיתי אחלה מחיר דרך air jordanian שזה פחות כמעט 200$ מאל על.. אני לא מאמין שזה מסוכן או לא בטוח, אבל חברים שלי לא רוצים "להתסתכן".. עכשיו, יש מישהו שנסע דרכם ? או לפחות תכתבו משהו שירגיע אותם ואני אדפיס את זה כי חבל לי להוציא עוד 200$ על טיסה כשאני יכול להוציא את זה בטיול.. אז תשמיעו את עצמכם... תודה !

noaaaa

New member
עם כירדנים

אני טסתי איתם שנה שעברה לתאילנד והם היו בסדר גמור ואפילו יותר מזה סע לשלום ואל תחשוש רק סע כבר.. וחסר לך שאתה לא כותב לנו

aviron

New member
גם אני, גם אני..... ../images/Emo160.gif

מצטרף לנועה. גם אני טסתי איתם מספר פעמים (לתאילנד). אין שום בעייה ולא אמורה להיות - באם אתה טס "טרנזיט" . ז"א: אתה טס ת"א-עמאן, מחליף מטוס בשדה - וטס עמאן-בנגקוק. וזאת מבלי לצאת מהשדה (ע"מ לצאת צריך ויזה לירדן). השדה של עמאן מודרני, נוח ויש דיוטיפרי טוב וזול. (תקנה בדרך חזרה...) המטוסים חדישים ומודרנים (בדר"כ טריי-סטאר). השירות במטוס עינייני. הטיסה מעמאן לבנגקוק כ- 8 שעות. המסלול בדר"כ מעל סעודייה, הנסיכויות, הים הערבי, האוקיינוס ההודי, הודו, תאילנד. בדר"כ: כי יש טיסות עם נחיתת ביניים - ללא יציאה מהמטוס - באבו דאבי.

אני לא רוצה להרוס אבל...

אני אהיה טיפה יותר זהיר מאווירון ומנועה ואמליץ לך לברר היכן בדיוק הם עוצרים... אין ספק שהשירות של הירדנים מעולה הטיסה מאוד נוחה והכל 10 אבל עדיין המצב היום לא כל כך פשוט אני כשטסתי איתם הם עצרו לכמה זמן בערב הסעודית או בסעודייה (אני לא כל כך זוכר) אני לא מאמין שזה עד כדי כך קריטי שלא תרצה לטוס איתם אבל תמיד זה טוב לדעת... בהצלחה בריח

למעלה