בעיה וגם בין החברים שלנו אין כאלה שמעשנים לשמחתנו הרבה. במידה ויגיע אלינו אורח מעשן, נבקש ממנו שיתאפק כי גם ככה הדירה השכורה שלנו היא די קטנה והמרפסת שלנו היא קטנה ולא כל כך אפשר לצאת אליה.
הוא מעשן , אני לא ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif
יותר מזה , עד שהכרתי אותו בחיים לא חשבתי שאני אצא עם מישהו מעשן (אני באה מתחום הספורט) והנה התחתנתי עם אחד ! יש לנו בבית פינת עישון , והוא מעשן רק שם (עם דלתות סגורות), גם כשבאים חברים הם הולכים איתו לשם (יש שם ספה אל תדאגו) אני לא מציקה לא שיפסיק כי אני חושבת שזאת החלטה שצריכה לבוא ממנו כי אחרת זה לא ילך , בנתיים הוא כבר הספיק להצהיר שכשאהיה בהריון (בע"ה) הוא יפסיק לעשן בבית , וכשיהיה ילד הוא יפסיק לעשן בכלל ! נחיה ונראה
למזלי אין לי שום בעיה אם העישון בבית, למרות שלפעמים זה די מפריע לבעלי, אבל איכשהו אנחנו מסתדרים עם זה. אבל אני מבטיחה ותזכירו לי את זה, שבעזרת השם שכשהיה בהריון אני זורקת את הסיגריות האלה
טוב אז שהכרתי את בעלי הוא לא עישן אח"כ תקופה מסויימת חזר לסיגריות ואז הפסיק שוב... אז לשימחתו מאז ההריון אני לא מעשנת ולא מעשנים אצלנו בבית אל אין בעיה לאורחים כי יש לנו גג ומעשנים בגג חוצמזה בגלל שהוא עישן בעבר הוא מבין....