עוד שאלה יומית קטנה

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
עוד שאלה יומית קטנה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם יש כאן זוגות שמעשנים ואם כן אז מה המדיניות לגבי עישון בבית

אתי@

New member
אנחנו לא מעשנים אבל יש לנו מדיניות../images/Emo13.gif

אצלנו לא מעשנים

shelycat

New member
גם אצלנו המדיניות היא ../images/Emo31.gif../images/Emo120.gif

אנחנו לא מעשנים והמבקרים המעשנים שבאים אלינו צריכים או להתאפק או לצאת החוצה/לגינה/למרפסת הפתוחה (וזה לא מספיק לשבת ליד חלון פתוח מבחינתנו).

dandushx

New member
אנחנו לא מעשנים../images/Emo120.gif../images/Emo128.gif

וגם לא אוהבים שמעשנים אצלנו , או לידינו

הילית*

New member
לא מעשנים בכלל

ומי שרוצה לעשן אצלנו מקבל מאפרה ומעשן בחוץ- יש לנו מרפסת שמש וגינה גדולה

nikit1

New member
אוי, נושא כאוב...

אני מעשנת די כבדה ובעלי לא...אני מעשנת בבית אבל רק בחדר עבודה, כשהוא לא נמצא אני מעשנת גם מול הטלויזיה (לפעמים ממש בא לי אחת עם ה
בסלון גם כשהוא בבית אז אני מתישבת ליד חלון מרוחק...). חדר השינה מחוץ לתחום ו...הוא מתחיל לנדנד לי שאפסיק בכלל.

תוכי

New member
אצלנו לא מעשנים

אבל אם בא איזה לקוח (כמו חמותי) היא נכנסת למרפסת של מכונת הכביסה פותחת חלון ומעשנת שם

סיגל2

New member
גם אנחנו לא מעשנים, כך שאין ממש

בעיה וגם בין החברים שלנו אין כאלה שמעשנים לשמחתנו הרבה. במידה ויגיע אלינו אורח מעשן, נבקש ממנו שיתאפק כי גם ככה הדירה השכורה שלנו היא די קטנה והמרפסת שלנו היא קטנה ולא כל כך אפשר לצאת אליה.

pumpkin

New member
הוא מעשן , אני לא ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

יותר מזה , עד שהכרתי אותו בחיים לא חשבתי שאני אצא עם מישהו מעשן (אני באה מתחום הספורט) והנה התחתנתי עם אחד ! יש לנו בבית פינת עישון , והוא מעשן רק שם (עם דלתות סגורות), גם כשבאים חברים הם הולכים איתו לשם (יש שם ספה אל תדאגו) אני לא מציקה לא שיפסיק כי אני חושבת שזאת החלטה שצריכה לבוא ממנו כי אחרת זה לא ילך , בנתיים הוא כבר הספיק להצהיר שכשאהיה בהריון (בע"ה) הוא יפסיק לעשן בבית , וכשיהיה ילד הוא יפסיק לעשן בכלל ! נחיה ונראה

שמופית

New member
אנחנו שנינו אנטי סיגריות ../images/Emo31.gif../images/Emo120.gif

אצלנו לא מעשנים בבית או ברכב בשום אופן ! מי שרוצה לעשן, יוצא החוצה...

הדסים

New member
בשונה מכולכם כמעט...../images/Emo120.gif

שנינו מעשנים אז יוצא שמעשנים בבית!!! אבל זה ייגמר כשיבוא ההריון...ואז הוא יצטרך לעשן בחוץ ואני אפסיק

הדסים

New member
עד שהתינוק יגדל...

יש עוד המון זמן כי אני אפילו לא מנסה להכנס להריון... אבל מה שבטוח זה שבבית לא יעשנו ומי שירצה יעשן בחוץ!!

אופה3

New member
אני מעשנת והוא לא

למזלי אין לי שום בעיה אם העישון בבית, למרות שלפעמים זה די מפריע לבעלי, אבל איכשהו אנחנו מסתדרים עם זה. אבל אני מבטיחה ותזכירו לי את זה, שבעזרת השם שכשהיה בהריון אני זורקת את הסיגריות האלה

שנינו לא מעשנים , ואצלנו בביץ אין

סיגריות. יש לנו מרפסת כך שמי שרוצה יוצא וסוגר אחריו את הזכוכית.

ashlaya

New member
לא מעשן ומעשנת

טוב אז שהכרתי את בעלי הוא לא עישן אח"כ תקופה מסויימת חזר לסיגריות ואז הפסיק שוב... אז לשימחתו מאז ההריון אני לא מעשנת ולא מעשנים אצלנו בבית אל אין בעיה לאורחים כי יש לנו גג ומעשנים בגג חוצמזה בגלל שהוא עישן בעבר הוא מבין....

למעלה