עוד שאלה,כדי להקשות

עוד שאלה,כדי להקשות

ובבקשה תשובות כנות,זה חשוב לי. הבן או הבת שלא סובלים את בן זוגכם מתחתן בשעה טובה,אבל מה?המנייאק הקטן מתעקש שתבואו בלי בן הזוג,תלכו?

סול11

New member
אכן שאלה קשה

אומנם לא התנסתי עם ילדים שאינם סובלים את בת הזוג, אבל אשתדל לענות כיצד חושב אני שהייתי נוהג במצב כזה. הייתי מופיע לחופה ומיד לאחר מכן הולך ולא משתתף בשמחה.

*יערית

New member
שאלה באמת קשה....

ומשום מה מתקשה לדבר מהצד שמנגד אלא בשם עצמי, לא אגיע למצב בו ילדיי לא יסכימו לקבל את בנזוגי עוד הרבה לפני החתונה!!!! ואם המצב הפוך...לחשו לי באוזן שהוא לא היה הולך בלעדיי.

עלמה 3

New member
עונה ממש בכנות ,

אני יודעת מניסיון קודם (בר מיצווה) שבעלי לא ילך בלעדי. בגלל שהם לא מקבלים אותי בכלל, הוא מתעקש שאנחנו , אני וילדנו חלק אינטגרלי מחייו. וקרו ארועים שהוא הוזמן לבד, אך התעקש על בואי ולי זה צרם לסרב ללכת כי אך זה יראה שאבא לא נמצא בבר מיצווה של הבן שלו או בארועים חשובים בחייהם. אז בלעתי את הצפרדע, נראתי נדחפית .....אכלתי שבעתי ותקעתי גרעעעעעעפס. ובאמת הארוע הבא הוא חתונת ביתו, נראה מה יהיה ?????

" המניאק הקטן".????

עכשיו מובן למה לא יזמין אותך! ןזהו יום חגו לא חגך, אין שום סיבה להרוס לו יום זהץ ובושה לאב שיחמיץ יום זה בשל כל סיבה שבעולם,

המנייאק הקטן

לצורך המחשה בלבד,ואני דווקא מהצד של הנייאק

עלמה 3

New member
תמיד שניה , לשם ההמחשה וההכרות

אף פעם לא כתבת לנו, על מצבך המורכב
עלמה הסקרנית

אוקיי עלמה-תקציר הסיפור

אז ככה,אמא ואבא גרושים 15 שנה אמא נשואה 14 שנה(עזבה את אבא ישר למאהב) אבא נשוי 12 שנה לאמא ואבא שלושה ילדים,לבעל של אמא ארבעה ילדים מנשואין קודמים.לאשה של אבא ילדה אחת מנשואין קודמים ועוד שניים עם אבא.כל הילדים בין גיל שש ל29היום ממרום שנותיי במורכבות הכל בס"כ הכל עובד יפה במערכת המשפחתית וכולם למדו לחיות ביחד כמעט באידליה(עם דגש על הכמעט)אבל עד שהגענו לפה הרבה מאוד מים ודמעות זרמו והרבה מאוד דם ניתז. את הבעל של אמא מעולם לא הייתי בוחרת אפילו כמישהו לנהל איתו שיחה,אבל זה מה שהיא בחרה אז למדנו(בדרך המאוד קשה)להשלים עם זה,עם האשה של אבא תמיד כולם הסתדרו,כי היא באמת בן אדם כל כך אמפטי שאי אפשר לא להסתדר איתה(ותאמיני לי שניסיתי). האחים שלי מכל הכיוונים הם המתנה הכי יפה והפיצוי הכי גדול שקיבלתי מכל הסמטוכה הזאת והמרוויחה העיקרית מהמצב זו הבת שלי שמוקפת בכמויות אדירות של משפחה שאוהבת אותה הכי בעולם.

עלמה 3

New member
אמממממ עכשיו נזכרתי שכתבת

על המורכבות של משפחתך... ואת אם חד הורית ?

עלמה 3

New member
תמיד שניה, פתאם ראיתי את תגובתך

עשית פרצוף כזה
, ההתחלות וההסתגלות קצת קשות , לא ????

תמיד,

אבל הפרצוף היה כי זה יותר נראה כמו סוף עצוב מהתחלה קשה... (אבל זה כבר לפורום אחר)

עלמה 3

New member
אסתי, לא צריך להתרגש

יש גם מוהלים שמברכים המניאק הקטן יהיה מניאק גדול ממש, אין מצב להתרגש

gila411

New member
אצלנו החתונה עוד רחוקה

הילדה עוד קטנה אבל בעלי מעכשיו חושב על זה שהוא לא יודע מה הוא יעשה בחתונת ביתו כי הוא לא מוכן להיות עם האם באותו מקום ביחד משום שברור לו שכשהוא יגיע האם תהרוס לביתם המשותפת את החתונה וברור לו שהאם רק תרצה שהוא יממן ולא יהיה שותף לשמחה אני אישית באמת לא יודעת מה יהיה אני נוטה לחשוב שאני אכבד את בקשתה

שאלה קשה

בני הבכור בן 22 לשם ההמחשה שאלתי עצמי מה הייתי עושה אם היה מבקש שאבוא לחתונתו בלי בן זוגי שכפי שאתם יודעים הם לא מדברים כבר שלוש שנים. הייתי הולכת לחתונה בטוח,אבל לפני כן הייתי עושה הכל בכדי להשלים בינהם. אני חייבת לציין שבני מכבד את דרכי ובחירתי ולא עושה גלים או מניפולציות כך שאין שום סיבה שאני לא אכבד את רצונו. איזה מזל שזה לא עומד על הפרק ,זה מאפשר לי זמן לעשות תיקונים שקטים כדי לא לעמוד בעתיד בסיטואציה הקשה הזאת. תודה לך תמיד שניה.

../images/Emo11.gifלילדים גדולים יש דעות

משלהם.אנו צריכים לעזור להם להבין אותנו ואת מניענו.אך אם אינם מבינים הם פשוט צריכים לכבד אותנו ולקבל אותנו על צדדינו החיוביים והשליליים. כל זמן שהילד קטין אנו מחוייבים יותר אליהם.אחרי גיל 18 הם מחוייבים גם אלינו ולקבלנו כאנשים בוגרים. זה הזמן שהשקעתנו החינוכית מתחילה להניב פירות לטוב או חלילה לרע

rolan

New member
אין לי מושג

כי מעולם לא הייתי בסיטואציה ומתפללת שלי זה לא יקרה
אך אם זה היה קורה... אני חושבת שהייתי מנסה להביא להידברות בין הצדדים, מסבירה לילד/ה שאין טעם שההורה יבוא ללא בן זוגו... אם בכל זאת... הייתי מכבדת את רצונו של הילד.... אם הילד שלי - מגיעה לטקס ומיד בסיומו הולכת משם... אם הילד של בן זוגי - לא מגיעה לאירוע מפאת כבודו... הרע במיעוטו הוא הטוב עבורם...

gila411

New member
רולן קשה לי להאמין

שלא תרצי להיות בכל הערב בחתונת ביתך, גם ללא הוכחות בן הזוג

למעלה