עוד שאלה לגבי בדיקות רפואיות להגירה

chamsa

New member
עוד שאלה לגבי בדיקות רפואיות להגירה

עברנו את הבדיקות, ובדיוק כמו אצל מהמושב היה יעיל ועינייני ואפילו די מהיר. אבל, התעוררה אצלנו שאלה אחת לגבי המקום שאליו יש לשלוח את התוצאות: במרפאה אמרו שהם שולחים לאוטווה, ולי ידוע שהבדיקות אמורות להגיע לפריז. האם אני צריכה לבקש מהם לשלוח את זה לפריז או שכשזה יגיע לאוטווה הם יעבירו את זה לאן שצריך??

gilad_no

New member
הם יעבירו

אתם רק צריכים לשלוח את האישור של הבדיקות מהרופא. הרופא שולח את כל תוצאות הבדיקות לאוטווה, והשגרירות הרלוונטית מטפלת עצמאית מול המשרד באוטווה.

chamsa

New member
תודה גלעד. אכן נשמע הגיוני

שיש קשר בין משרדי ההגירה השונים למרכז באוטווה, וחבל יהיה לסבך את המצב עם שינויים כאלה או אחרים.

chamsa

New member
ושכחתי...... לאן בדיוק לשלוח

את האישור מהרופא? לשגרירות בתל אביב??

dannyk27

New member
מישראל הם שולחים לפריז

וע"י הרופא ולא עלידכם. מקנדה ייתכן ויש סידור אחר.

chamsa

New member
הבקשה הוגשה בישראל -

אנחנו נמצאים כרגע בקנדה (ויזת עבודה) ולכן הבדיקות נערכו פה. השאלה איך יגיעו התוצאות ליעדן בתיק שמטופל בשגרירות בתל אביב....???

dannyk27

New member
לפי מיטב הבנתי הרופא אמור לשלוח

אותן אלא אם כן זה שונה בקנדה, עם צרוף מס' התיק והשגרירות המטפלת וכך יגיעו ליעדן.

gilad_no

New member
להיכן הגשתם את הבקשה?

גם אנחנו בקנדה על אישור עבודה, והגשנו הכל לקנדה. אבל אם הבקשה המקורית שלכם היא בארץ, אתם צריכים לשלוח לשם. תשלחו לאן ששלחתם את כל שאר הטפסים (אנחנו הגשנו בבפאלו)

chamsa

New member
זה בדיוק העניין -

אנחנו גרים בקנדה, כשאת הבקשה הגשנו בישראל! כמובן שהכל נעשה בישראל רק הבדיקות הרפואיות נערכו פה - ובגלל זה התעוררה השאלה כי פשוט לא כל כך ברור לנו לאן לשלוח את הבדיקות? המרפאה שולחת רק לאוטווה, הם בכלל לא ידעו שיש אפשרות אחרת ורק ביקשו שאם אנחנו מעוניינים שזה יגיע למקום אחר להודיע להם בכתב! נראה לי ממש מסובך, פשוט חבל לי שזה ילך לאיבוד אי שם בין המשרדים השונים.

gilad_no

New member
לפי מה שהבנתי,

בכל מקרה הכל יגיע לאוטווה (גם אם מגישים במדינה אחרת), אבל במקומכם הייתי מנסה לתפוס את השגרירות (בארץ) ומברר בדיוק מה הנוהל במקרה הספציפי שלכם. סתם שאלה: למה הגשתם בארץ אם אתם כבר בקנדה? התהליך הרבה יותר מהיר אם מגישים מכאן.

chamsa

New member
לגלעד - יותר מהיר ממה שהיה לנו

קשה לי להאמין שיכול להיות: פתחנו תיק בינואר 07, בפברואר כבר כבר קיבלנו הפנייה לבדיקות ות. יושר!!! כמובן במסלול המהיר עם אישור עבודה לשנה והתחייבות מהמעסיק להמשך העסקה.

למעלה