עוד שאלה לגבי החיים לאחר המוות

Star_Dust

New member
עוד שאלה לגבי החיים לאחר המוות

אחרי שקראתי את תגובתו של ny לגבי מוכנות לעוד סיבוב חשבתי על עוד שאלה. בואו נצא מנקודת הנחה שהחיים לא נגמרים במוות ויש המשך. יש הטוענים כי בכל גילגול אנו פוגשים את אותן נשמות וחווים איתן אותן חוויות. אז... אם היו אומרים לכם שבגילגול הבא אתם תפגשו שוב את אהוביכם. אבל יש מכשול אחד. והוא שהגילגול חייב להסתיים באותה צורה. כלומר, באובדן טראגי. מה הייתם אומרים? האם אז הייתם מוכנים לעוד סיבוב?

Star_Dust

New member
דעתי האישית

אני די מאמינה בתיאוריה הזו (תמיד ידעתי שבעלי ימות צעיר. אין שום דרך אחרת להגיע לידיעה זו אלא אם כן זה כבר קרה בעבר). ואם זה באמת כך אז הייתי אומרת - לא, תודה. מעדיפה לא להתגלגל שוב. אהבתי אותו הכי בעולם. איבדתי אותו פעם אחת (לפחות). אני לא מסוגלת לעבור את זה שוב. או לחילופין הייתי מנסה לסדר שבגילגול הבא אני אהיה זו שתמות ראשונה.

Star_Dust

New member
אני לא אומרת

שהחיים איתו לא היו שווים את הסבל שאני עוברת עכשיו. בגילגול הזה - אם הייתי יודעת בוודאות שהוא ימות צעיר עדיין הייתי בוחרת לחיות איתו. אני חושבת שהדבר היחיד שהייתי משנה הוא את עיתוי לידת ביתי. הייתי יולדת אותה הרבה יותר מוקדם וגם מוסיפה לה עוד אח/ות שיהיה מעניין. אבל לגבי הגילגול הבא - עדיין התשובה היא לא, תודה. אני חושבת שאובדן כזה לא צריך לחוות יותר מפעם אחת (וגם פעם אחת זה יותר מדי). אבל, שוב, בשמחה הייתי מתנדבת לפגוש אותו שוב ושוב ושוב ושוב ולמות, אני, בצורה טראגית כל גילגול מחדש.

גריני

New member
הערה (או אולי הארה?)

זכרי רק שאת מדברת מתוך נקודת ההשקפה הנוכחית שלך, שהיא כמובן היחידה האפשרית (כרגע). אבל, במסגרת ה"תסריט" שאני סידרתי לעצמי בראש לגבי גלגולים וכו´ - ישנו מעין שלב מעבר של בין הגלגולים, כאשר בשלב הזה הנשמה מודעת לכל גלגולי העבר שלה. במצב כזה - סביר להניח שמתקבלת תמונה אחרת, הפרספקטיבה שונה, רחבה יותר. אחד הספרים שהשפיעו עלי בתחום זה הוא שורשים ושיעורים בזמן ובו נטען שמישהי איתרה (בעזרת היפנוזה) כמה עשרות (!) של גלגולי עבר שלה, נדמה לי שמדובר בסדר גודל של 50-60... מעורר מחשבה, הא?!

ונניח

שבעוד כמה שנים (נגיד 3-4) את נהנת ואוהבת את החיים שלך. עם או בלי אהבה גדולה אחרת. גם אז לא?

nypx

New member
אם ...ואם.....ואם....כל הזמן..אם

אז בואו נשחק באם למרות שזה לא כל כך טוב אני חושב,,,, לכולם היה מתאים האם הזה הוא כל כך משנה את הכל....ואני אישית הייתי מוכן לחזור....ושאני יודע גם מתי ? מה יותר טוב מיזה ?? שאני יודע שבתאריך כזה וכזה אני מאבד משהו את ה-משהו למרות שאין כזה דבר ותיסלחו לי אם אני לא עושה השוואות בין אובדנים שונים ...כי בחיינו אנחנו מאבדים די הרבה אם נהיה אם הפנים למציאות...ולא אמשיך ואפרט מי ומה אבל אז נוכל למצות את החיים עד תום כמעט כי נדע בדיוק מה מצפה לנו אם כל הקושי והכיף מישהו יכול להגיד לי שהוא לא הרוויח את אהובו לפרק זמן זה או אחר ....הרי אנחנו תמיד נרצה עוד ועוד...יו כמה קשה לי לכתוב כך טוב אני לא יכול יותר למרות שיודע בדיוק מה רוצה להגיד לא עומד בעומס הרגשי . אולי אמשיך יותר מאוחר שיטטטטטט

Adrien

New member
בגלגול הבא...

אני לא הייתי מוכנה לעוד סיבוב, כמו שקראת לזה. אני חושבת שלמרות שהייתי עושה הכל עכשיו כדי שהוא יחזור, לא הייתי מוכנה לעבור את אותו הסבל עוד פעם. לפעמים יש לך את האושר הכי גדול בעולם, מונח לך מול העיניים, אבל את צריכה לחשוב על התוצאות. שום דבר לא חינם בחיים הללו.

למעלה