עוד שאלה לגבי תרמיל לטיול בתאילנד

oketz1

New member
עוד שאלה לגבי תרמיל לטיול בתאילנד

התכנון שלי הוא חודש ושבוע בערך בתאילנד , כשבחלק הצפוני אני מתכנן לעשות טיול טראק , וטיול ג´יפים . מעבר לזה , טיולים בבנגקוק , קנצ´נבורי וכמובן באיים . השאלה שלי היא האם להעדיף תרמיל שק ? או תרמיל טיולים שנפתח בצורת מזוודה ? מה אתם הייתם מציעים היות והטיול רק בחלקו יהיה טראקים .

oketz1

New member
בנוסף לתשובותיכם , אשמח גם לשמוע

על מקומות זולים לקניית התרמיל

אני הייתי כל הטיול

עם תרמיל גב של LOWALPINE 65+15 שהספיק לי ואף יותר מזה הכל לפי דעתי שטויות לך עם תיק שיהיה לך נוח שתרגיש מצוין איתו ושיהיה משהו טוב שלא יתפרק לך באמצע. תיק הוא האמצעי הכי חשוב בטיול אם התיק לא נוח כל הטיול אתה בבאסה כי שם אתה שם את כל הדברים ואותו אתה סוחב כל הטיול ובעצם הטיול הופך לסיוט . לפני שטסתי היתי בחנות של תיקים אמרו לי קח תיק כזה וכזה נפתח ככה וככה זה דגם חדש עיצוב חדש וכל הבלה בלה בלה יש בו ריץ´רץ´ כאן ופה נפתח ככה וככה קל יותר הכל שטויות. העיקר שנוח לך עם התיק והוא יושב עליך טוב.

איילתי

New member
סתם משהו מצחיק שקשור לתיק...

אחי היה בטיול בניו זילנד ואוסטרליה במשך ארבעה- חמישה חודשים. את הטיול הוא עשה רכוב על אופנוע וצמוד אליו היה כמובן התיק. איפה הוא לא נסע עם התיק, מדבר, חום, מים, עוד מים והתיק... כלום, לא מזיז לו. (התיק של LOWALPINE) יום בהיר אחד לקראת סוף הטיול מתקשר אחי ומספר את שארע: התיק נקרע
טוב, אחרי מה שהוא עשה לו זה ברור שהוא יקרע, אבל לא... בתיק נוצר חור לא קטן בכלל בגלל שאיזה
ענק החליט לאכול לאחי את ה
שהיה בתיק.... אגב, התוכי מתועד ומצולם בעודו נוגס בהנאה מרובה בסנדוויץ´ האלילי שאמור היה להשביע את אחי. טוב, סתם סיפור נחמד לשעת שיעמום שכזו... איילת

aviron

New member
אפשר לעשות גם ל-3 חודשים.

ובכלל - יש המון אפשרויות. רבות נכתב על עניין ויזה לתאילנד - צריך רק "לגלגל".

למעלה