עוד שאלה מהירה - בתי קפה ליום ו´

עוד שאלה מהירה - בתי קפה ליום ו´

ככה, בננות, סוגייה קשה לי... בשעה טובה ומוצלחת סבא שלי חוגג 90... ואנחנו מחפשים נואשות בית קפה המתמחה בעוגות באיזור צפון ת"א או דיזנגוף, שפתוח מחר אחרי 15:00... ההקשר: 9 אנשים הולכים לסרט של אלמודובר (או בלב אביב או בלב דיזנגוף, תלוי בבית קפה), ואח"כ רוצים ללכת לאכול עוגת יומולדת בבית-קפה. סבא שלי מאוד אוהב עוגות עשירות (=קצפת, קרם וכו´). יש המלצות או רעיונות ? אני בשלבי יאוש...

מיכלכהן

New member
ברמת אביב יש את ה"קולורס"

אחלה מקום לשבת בו..גם עם המשפחה, יש שם פינות ישיבה נחמדות ועוגות נהדרות (בעיקר המרקיז..).

תמרה*

New member
מה עם מתוקה?

אני יודעת שלא ממש באזור, אבל תמיד אפשר לקחת אוטו/ לתפוס קו 5 ולנסוע לשדרות רוטשילד. זה נראה לי שילוב של מקום נחמד מאוד, ששקט יחסית בשעות הללו ושיש בו אחלה עוגות

אתי@

New member
מציעה לך לשאול בפורום מתכונים

הם אלופים בשאלות כאלה

תודה לכולן, אני עוד בודקת

התחלתי בהלתקשר לקולורס (הרי יש לי מנוי קבוע במרילין מונרו), ובעיקרון הם פתוחים - רק עם מוזיקה נורא חזקה... אז נראה... מתוקה בהחלט ברשימה, במיוחד אחרי שגיליתי שהם פתחו סניף ברח´ הארבעה... ואת שאר האופציות אני בודקת... אני פשוט כבר בעצבים מהחרטה הזה... קודם הייתי צריכה לארגן סופ"ש לכל המשפחה, אח"כ סבא שלי החליט להוריד את הסופ"ש ליום טיול ויום סרט... ועכשיו אני צריכה לתכנן הכל וגם להכין ברכה בשם אמא שלי. לא בא לי כבר מכלום... הכי גרוע - הוא בקושי שומע, אז כשהתקשרתי לאחל לו מז"ט (היום התאריך), הוא היה משוכנע שאני אחותי...

רחלילי

New member
הערה לגבי קולורס

שזה אחד האהובים עלי בצפון תל אביב: המקום הפתוח שם מאד מקסים אבל מאד מאד חם עד שעות הערב. למרות המאווררים מאד חם שם ולא בטוח שלסבא שלך יהיה שם נוח זה יותר מקום בסטייל שונה, לדעתי. הבפנים שלהם ממוזג אבל עם מוזיקה חזקה. והשירותים המדליקים מאד קטנים בעיקר לאנשים מבוגרים. מעבר לזה זה מקום מעולה יש להם מנות סלטים ועוף ממש טובות. וכמובן למה לא המרילין? לדעתי אם זה איש מבוגר צריך ללכת על משהו סולידי סטייל אפקופו מצד שני אני חושבת שאולי אפרופו כשר ואז אולי לא פתוח שם בשישי אחה"צ - צריך לברר האם כשר או לא. לצערי אני לא הכי מעודכנת אז אם יעלו לי רעיונות אני אעדכן. אה מה עם צפונה יותר כמו רעננה? הרצליה? רמת השרון? רעננה: קפה פארק מקום נחמד סולידי ברמה לדעתי וממוזג. נמצא במרכז של לב הפארק ברעננה. הרצליה על גבול רמה"ש יש מקום שאם אינני טועה נקרא כפה כזה או קפית אני כבר לא זוכרת זה בקניון הקטן של בנין צמרות מאד מומלץ. ברמת השרון יש כמובן את רביבה וסיליה במקום שקט ומקסים רחוק מההמולה. בתל אביב יש את בויה בנמל מקום מקסים ויש אפשרות לשבת בחוץ קרוב למים מצד שני אני לא בקיאה ברמת העוגות שלהם. אני רק יודעת שבארוחות בוקר הם לא טובים ושמעתי שבארוחות צהריים הם מצויינים.

יעלי2

New member
להילה לגבי רביבה וסיליה, ואיפה זה ק

קולורס. לגבי רביבה וסיליה, המלצתי לך עליהם בזמנו כששאלת על מקום לבריתה / ברית של חברתך. אם ההצעה חוזרת פעמיים על ידי אנשים שונים - אולי היא שווה בדיקה. נ.ב. אולי יש את אלמודובר בכוכב ברמת השרון אז בכלל יהיה לכם קרוב. בכל מקרה מזל טוב וכל טוב.

רחלילי

New member
אפשר גם משהו בקשר לסרט?!

אתם סגורים עליו? יש אותו גם בלב אלרם שזה ברמת גן קולנוע קטן לא מוכר וכמעט ריק מאנשים, חדש, יש מקום לרגליים וההקרנות כמעט פרטיות אנחנו מממש אוהבים לראות שם סרטים למרות שזה ממש לא בכיוון שלנו. והערה שניה אם לא אלמודובר המלצתי לפני כמה ימים על סרט מדליק לדעתי (גם לסבא!) שנקרא החתונה היוונית שלי שלדעתי ומההכירות הקטנה שלי איתך כאן יעלה חיוכים אצלכם. ראיתי את אתמודובר ואת החתונה. לדעתי החתונה יותר שווה אבל זה עניין של טעם אישי. את החתונה יש לדוגמא בקניון איילון ובטח בעוד מקומות.

למעלה