עוד שאלה מציקה לי:

עוד שאלה מציקה לי:

מי מסיע אותכם לחתונה?? כי חברה שלי שבאה איתי למספרה וכו´, צריכה גם היא ללכת להתקלח ולהתלבש ולהתאפר וכו´, וכך גם כל אחד אחר. מה, נוהגים לבד??

*שיר

New member
שאלה מצויינת! גם אני חושבת על זה..

אבל נראה לי שאצלי המצב יותר פשוט. היות ואני מתלבשת בבית חשבתי להציע לחברה שלי (שנענתה בשמחה לאתגר לבלות איתי את הבוקר) להתקלח ולהתלבש אצלי, בזמן שאני מתאפרת.

אבל אצלי זה יותר מסובך....כי אנחנו

במלון, וכי חברה שלי לא יודעת מה לעשות עם עצמה בזמן הצילומים, והיא לא רוצה להיות מוכנה כבר משעה ארבע.... אני לא יכולה לנהוג עם השימלה שלי, וגם ממש לא בא לי, זה כל הזמן מעלה לי אסוציאציה של כלה שבורחת מהחתונה שלה.... אולי אמא שלי? האם זה פייר וסביר לבקש מאמא שלי (היא לא ממ שאמא שלי אלא אישתו של אבא שמאד קרובה אלי, ומתפקדת בחתונה כאמא לכל דבר) להסיע אותנו, ולהתלבש ולהתאפר במקום? למישהו יש עוד רעיונות??

לנו, לשמחתנו, יש זוג חברים טובים...

שהסכימו ללוות אותנו כל היום. הבנות יהיו ביחד מהשיער ועד לבישת השמלה, והבנים יבדקו את המלון... והם גם יסיעו אותנו מהמלון למקום. גם עוזר להעביר את הזמן ואת הלחץ, גם יותר כיף וגם פותר את הבעיות...

נכון, וגם לי יש חברה שתהיה איתי כל

היום, אבל היא רוצה גם ללכת להתלבש ולהתקלח, ואני פשוט לא יודעת מתי היא יכולה ללכת. כמו כן, היא בהריון, בחודשים ראשונים, אז אני לא רוצה כל כך לטלטל אותה. אולי אני אשאל חברה נוספת שלי, שגם היא חברה מעולה.

יפעת22

New member
אני דוקא חשבתי שזה יכול להיות

נחמד לנסוע רק החתן והכלה באוטו לבד - מעין רגע אינטימי אחרון לפני כל החגיגה הגדולה... אם לא בא לך - אני חושבת שחברה שלך תשמח להסיע אתכם כי סה"כ זה מאד מרגש לכולם...

oc101

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif this is what we

are going to do !!! hatzehira

יעלי2

New member
סוגיית הנהיגה. אח או חבר טוב הם ללא ../images/Emo77.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo77.gif

ספק הההההפתרון.

oritpl

New member
הנהג שלנו......

מצטרפת לדעתך גם אותנו אחי מסיע ולגבי אישתו שזנחנו בסלון כלות, נעבור וניקח אותה לאחר הצילומים מכיוון שבחרנו להצטלם ליד הסלון כלות זה התכנון הראשוני, בטח יהיו עוד מלאןתלפים שינויים אורית

petel

New member
אותנו אחי מסיע

ביום שהכרזנו שאנחנו מתחתנים (לפני שנה להזכירכם) הדבר הראשון שאחי אמר זה שלא נעיז לחשוב על אף אחד אחר מלבדו.... זה נראה לי נחמד שחבר טוב או אח, בן דוד מסיע... בסך הכל אחי ואפי יתארגנו ביחד ואז יגיעו לאסוף אותי, זה לא כל כך נורא שמישהו אחד שרוצה לשמח אתכם ולהסיע אתכם באותו היום יתארגן קצת קודם ויסיע, אבל זה ממש לא נראה לי לבקש מאמא, כי אני מניחה שהיא צריכה להתארגן גם... באופן כללי נראה לי שלבחורים הרבה יותר קל להתארגן לפני, אין את כל העניין של השיער והאיפור

נופר30

New member
תחשבו על זה לרגע

האם אתם רוצים שהחבר או החברה הכי טובה שלכם לא ישתו ויהנו בחתונה ( כי מי יחזיר אתכם חזרה בערב ? כי גםאתם הרי תהנו ותשתו ) אני הייתי מוצאת מישהו משלמת לו 300 ש"ח שיקח אותי לחתונה ויחזיר אותי אח"כ למלון ומשםיסע הבייתה יש הרבה שירצו וישמחו וככה אני יכולה לדאוג לאנשים חשובים שיהנו רגע למחשבה

הילית*

New member
שוב! אנחנו נסענו בעצמנו ../images/Emo73.gif

אמנם נסיעה קצרה יחסית.... אבל, זכינו לכמה ל- 10 דקות של שפיות (לא שאח"כ לא היינו שפויים), דקות שבהן היינו לבד עם ההתרגשות של כל אחד מאיתנו ושלנו כזוג.. וזה היה נורא כייף... ועוד משהו, גם אם שתינו קצת להרמת המורל (שגם ככה היה גבוה) זה לא מנע מאיתנו גם לנהוג בחזור..אחרי הכל ידענו שאנחנו לא רוצים להשתכר

מזאלונה

New member
כדאי לברר משהו חשוב

החברה שהיתה איתי כל היום היא זו שגם הסיעה אותנו לגן. ביררנו לפני כן ובשרונית אמרו לנו שיש להם שם מקלחת ומקום להתלבש, מה שהתברר כתיאור מאוד צנוע של בקתה מקסימה עם מזגן, אמבטיה ושני חדרי מנוחה. היא היתה איתי כל היום ובזמן שאנחנו הלכנו להצטלם, היא הלכה להתקלח ולהתלבש וכשחזרנו מהצילומים היא חיכתה לנו רעננה ומאושרת. כדאי לברר אם למקום (גן האומנים, נכון?) יש משהו כזה.

למעלה