אני עשיתי ניתוחים ולוקחת הורמונים
לשינוי מין מגבר לאישה כי אני ילדה רכה ומלאכית שכלואה בגוף של גבר מבוגר.
אני עושה את הניתוחים כדי להתאים את הגוף שלי למי שאני.
אם את מרגישה אישה שכלואה בגוף של גבר (ומההודעות שלך זה נראה כך) זה אומר שהשימוש בלשון זכר נובע מתוך כניעה ללחץ חברתי מאוד גדול שמופעל עליך.
אני לא אוותר ללחץ החברתי שאת נמצאת בו, ואתן לך את ההרגשה הטובה שאני מקבלת אותך כאישה, גם אם אני היחידה בעולם שממנה תרגישי אותה (כי אני מלאכית).
אני עונה לשאלותייך, אחת לאחת:
1. הכוונה בשאלתך היא לאסטרוגן, והאסטרוגן לא יעשה שינוי שניתוחים פלסטיים עושים. האסטרוגן ישנה את מרקם העור, כך שהעור יפסיק להיות שומני ורגיש מידי לפצעים ושיער. אבל כדי ששינוי כזה במרקם העור ייתקיים את צריכה לעשות הסרת שיער לצמיתות. סיבה נוספת וחשובה לעשות הסרת שיער לצמיתות תחת השפעת האסטרוגן היא כי אלמלא האסטרוגן שורשי השיער עמידים וממשיכים להצמיח שיער. אבל תחת השפעת האסטרוגן תהיה הפחתה של כמות השיער לאחר טיפולים בהסרת שיער לצמיתות שנעשו תחת השפעה של אסטרוגן.
במילים אחרות, אין לבנות על אסטרוגן שיעשה את עבודת נישוי הפנים. אפשר לבנות על אסטרוגן רק כדי ליצור בעזרת לקיחתו תקופת זמן שתשמש לך חלון הזדמנות אשר אותה תנצלי לעשות סידרות טיפולים בהסרת שיער במכשירים השונים באורכי גל שונים (גם באורכי גל קצרים כמו אלכסנדריט שפלומר וקטוס מייצג אותם וגם במכשיר קנדלה של סינרון שעושה שימוש בקשת עצומה של אורכי גל שמביניהם יש את תחום היאג שהוא תחום אורכי גל ארוכים). בטיפולי הסרת השיער הראשונים כדאי להשתמש עם מכשיר הפורמקס להתמודד עם שטחים ענקיים כדי לרכך ולהחליש את חוזק השיער.
הסרת השיער תגרום לך להרגיש נפשית טוב יותר.
2. נניח שתעשי ניתוחים פלסטיים (כמו שעשיתי) לנישוי הפנים, קוראים לזה FFS, ונניח שאת תחת השפעת האסטרוגן תנצלי את השפעת האסטרוגן ותעשי הסרת שיער שתיצלח. את שואלת האם עדיין תיראי אישה. וכאן חשוב לזכור את שיער הראש. אומנם, ישנן נשים שנולדו בגוף הנשי, שגם עם קרחת נראות כאישה. אבל, אם תהיה להם קרחת גברית, וקו שיער הראש שמעל השיער נראה הוא בצורת פרצוף מחייך עם מפרצי קרחות מסביב, אז אפילו שזו בחורה שנולדה בגוף נשי היא תיראה כגבר. וייתכן פיתחה מצוקה ואולי משבר זהות כמו שלנו. מכאן, החשיבות של שיער ארוך. עדיין לא המציאו פתרון לקרחת גברית. גם נשים שנולדו לגוף נשי סובלות מקרחת ואין להן פתרון משביע רצון. לכן, אפשר להיעזר בפיאה משיער טבעי. נשים מהמגזר החרדי שמות פיאה, למרות שהיא לא נוחה, אבל בינתיים עד שיילמדו איך לגרום לתאי גזע להצמיח שיער בקרקפת אין ברירה אלא להשתמש בפיאה משיער טבעי שגם תיתן קו שיער עגול ללא מפרצים שמשלים את המראה הנשי.
3. נניח, שאת לא עושה ניתוחים פלסטיים, אבל כן משתמשת בפיאה, אז כאן נכנסים סנטרים מרובעים ואולי לסתות מרובעות או אולי מראה עיניים קטנות, שבהינתן הבלטת מאפיין נשי אחד (פיאה) אולי יכול לפצות על אותם סממנים גבריים של עצמות הפנים.
4. המטרה היא להעלים סממנים גבריים, וליצור ולהבליט סממנים נשיים שיפצו על סממנים גבריים שלא הצלחנו להעלים (בגלל שיקר מידי להעלים אותם למשל בגלל שניתוחים של FFS יקרים מידי).
5. אחרי שעשיתי ניתוחים אני רגישה להבדלים, ובעצם מגלה בנשים הרבה סממנים גבריים בפרצוף שלהן שהן מנסות להסתיר בכוח כוחן בצורה לא מודעת בעזרת הבלטת סממנים נשיים. המנגנון של התת מודע שלהן פועל בצורה מאוד חזקה ממש מגיל קטן. את יכולה לראות ילדה בכיתה ה' שיש לה סנטר גברית במיוחד (מרובעת) ותראי שהיא מטפחת את השיער הארוך שלה בצורה כזאת שתסתיר את הפנים שלה. זה מדהים לראות איך ממש מגיל קטן הציפיות מאיך שאנחנו צריכים להיראות ידועות לנו, מבלי שאנחנו מודעים לזה. במילים אחרות, גם את יכולה להשתמש במנגנון של הבלטת סממן נשי בפנים שלך כדרך לפצות על סממנים גברים בעצמות הפנים שאת לא מצליחה להסתיר.
6. המטרה של פיצוי בעזרת הבלטת סממן נשי כדי לפצות על סממן גברי בעצמות הפנים שקשה להסתיר, היא המטרה להגיע לתוצאה שבה יכולת ההבחנה של המתבוננים בך תופרע ויכולת התפיסה שלהם לא תוכל לתפוס את הסממנים הגבריים ברמה שהמוח יוכל לעבד אותה. המוח של כולם יוכל להתמקד רק בסממנים הנשיים שאותם הבלטת בפנים. אפשר לעשות זאת, גם בלי ניתוחים. דבר ראשון הוא הסרת שיער בפנים (להסיר את שיער הזקן, השפם, הסנטר, הלחיים, הצוואר, הלסת, להפחית מהגבות, להסיר מהאף ומכל איזור הפנים). ואז פיאה משיער טבעי, וכך תוכלי להגיע להיראות אישה כמו אותה ילדה בכיתה ה' שיש לה גבות נמוכות, וסנטר מאוד מרובעת וגברית, אבל אף אחד מהכיתה שלה וגם לא מהסובבים אותה מרגיש שמשהו אצלה לא בסדר. כולם רואים בה בת. רק חדי הבחנה (כמוני) יכולים להבחין בפגמים. אחת מתופעות הלוואי של ניתוחים לנישוי פנים היא שמי שמבצעת אותם פתאום מבחינה בדבר מדהים ! הדבר המדהים הוא שלפחות 96% מהנשים שנולדו לגוף "נורמלי" (גוף נשי) יש להן פרצוף עם סממנים מאוד גבריים ולכן מאוד מכוערות שאמורות להבהיל את ההורים שאליהם הם נולדו. אבל, אני רושמת לך את זה לא בגלל שאני חושבת שהן מכוערות. כל אדם בעולם הוא יפה, אלא שהמטרה שלי להראות לך שגם נשים סיסג'נדריות (כאלה שנולדו בגוף נשי) ברובן המכריע אינן עונות למראה פנים נשי ומשתמשות בצורה לא מודעת (מתוך תת המודע) בהבלטת סממנים נשיים להסתיר סממנים גבריים כדי לפצות על אותם סממנים גבריים בפנים שלהם. מרוב שהן לא מרגישות בשימוש בזה, אז גם החברה והסביבה שמסביבן לא מרגישה בזה וכך את וכולם רואים בהם כאישה. אלא אם כן, יש חוש שפותח בזכות ידע שנרכש מלימודי כירורגיית פלסטית של FFS כרופא/ה או כמי שעברה את הניתוחים האלה בעצמה ואז כבר לא תהי כמוה וגם לא תהי כמו כולם שרואים בה בפניה רק את הסממנים העגולים (נשיים) שלה. רכישת ידע כזה ויכולת הבחנה כזאת, תזכך את הדיכאון מהשאיפה להיראות אישה. רכישת ידע והבחנה כזאת תרכך את הדיכאון של כל אישה בעולם להיראות מושלמת כי אז רואים שזה כמעט ולא קיים במציאות. רכישת ידע ויכולת הבחנה כזאת תדכא גברים בחיפושים אחר האישה המושלמת כי הם לפתע יגלו שאהובתם היא בכלל לא יפה כפי שהם ראו אותה ופתאום ייראו בה הרבה מאוד סממנים גבריים בפרצוף של האישה שאליה הם נמשכו כביכול בגלל שהיא נשית.
רכישת ידע ויכולת הבחנה מדעית בסממנים הגברים של פנים של אישה, משולה לחיסון נגד קוקאין שמורידה את הטעם של למשתמשים בסם הקוקאין או לחיסון נגד טעם מתוק למי שמפיק הנאה ממתקים. למעשה כבר לא תראי אישה יפה אחרי שתגלי. וגם תגלי ותרגישי את התסכולים של אישה מעצמה.
הדבר המדהים בנשים סיסג'נדריות היא היכולת המופלאה שלהם להסתגל לשינויים בחיים. הרי עצמות הפנים מסיימות את הגדילה שלהם בסיום גיל ההתבגרות, ואז העור מתחיל להשתנות והכל הופך למרובע ביחס לאיך שהן נראו כשהיו צעירות. לכאורה, אם היתה להן מוטיבציה גדולה להיראות נשיות כפי שיש לנו, אז הן היו כמונו אמורות להרגיש צורך לשים קץ לחייהן. הן דוגמה טובה בשבילנו לראות כוח פנימי נפשי אדיר שהן לא מרגישות דיכאון. הן מסתגלות למצב, ויכולת ההסתגלות שלהן היא הדבר שחסר לנו.
7. לגבי אנשים שאת קוראת שהתחילו, אז יש הרבה סיבות לכל אחד ואחת. יש כאלה שהביעו רצון להתחיל, אבל סתם העלו רעיון והתחושה שלהם לא היתה רצינית. לעומתם, נשים בגוף גבר שהרגישו אז הם הלכו עד הסוף. התגובות של אנשים ממש לא עניינו אותם, לא הזיזו להם, מקסימום מסקנה לגבי אום מעירים כאנשים שלא כדאי להיות איתן בחברות. אבל לא יותר. אל תסיקי מסקנות מהיעלמותם של אנשים בפורומים. יש כאלה שאת קוראת, אבל הם ממשיכים להביע את עצמם במקום אחר לגמרי באינטרנט או בחיים. הם לא נעלמו כי הם התחרטו.
יש הרבה דיכאון אצל אנשים שלא התחילו תהליך לשינוי מין, ואז הרצון שלהם נשאר בגדל חלום מסתכל. וזה חבל !
אני מקווה שהועלתי לך. חג פורים שמח.