עוד שאלה על עברית ו-HERO

zividan

New member
עוד שאלה על עברית ו-HERO

לחברי הפורום שלום רב, קראתי את כל מה שאפשר על המכשיר הנ"ל ועל התקנת העברית עליו והכל די ברור לי. אבל..... שאלתי היא, ל-HERO יש מנגנון חיפוש מתקדם באנשי הקשר, כלומר, כשמקלידים מספר כלשהו הוא ישר מצמצם את האפשרויות ומציג את אנשי הקשר הרלוונטיים. אני יודע שזה עובד גם כשכותבים את שם איש הקשר באנגלית. האם זה עובד גם בעברית? עוד שאלונת, אתרי אינטרנט, איך רואים את העברית בהם? האם יש הבדל באנדרויד בין עברית של חלונות או עברית ISO? תודה מראש למשיבים. זיו

zividan

New member
איפה אנשי ה-HERO?

כל כך הרבה זמן ואף בעל HERO לא מצא זמן לענות על שאלתי הפשוטה? מה קורה לפורום הזה? מפתיע.....

BravoMan

Active member
תשובות:

החיפוש יעבוד גם בעברית. המערכת והאפליקציות עבדות ביוניקוד, כלומר לא אכפת להן באיזו שפה התוכן. כל מה שחסר במערכת, זה פונטים כדי להציג את האותיות בפועל. הגלישה באתרים עבריים נראית טוב מאוד (מנגנון התצוגה של הדפדפן אפילו קצת יותר טוב משאר המערכת שם יש באג מעצבן שהופך מספרים אם הם כתובים מיד אחרי עברית). לא נתקלתי בבעיות של קידוד, אבל מצד שני גלשתי רק באתרים גדולים שבד"כ מקפידים על בנייה נכונה פחות או יותר.

zividan

New member
תודה רבה על התשובות.

טוב, זהו, החלטתי. אני קונה HERO. עכשיו רק צריך שיחזור למלאי בדים פון. לא יודע למה, לפי התגובות באתר הם מצטיירים כאמינים. (כמובן שפתוח להצעות נוספות אם יש למישהו המלצות אחרות לגבי מקום הקנייה)

למעלה