תשובות
בבנגקוק- בקוואסן - תבדקי טוב על איזה סוואדי מדובר, כי בקוואסן יש שניים: (זו רשת) הסוואדי קוואסן אין, הנחמד, נקי, חדש, והסוואדי סמייל אין - המזעזע!!!! היינו שם כתוצאה מהמלצה - ברחנו אחרי הלילה הראשון, חדר זוגי עם מזגן ומקלחת התגלה כצינוק בלתי אפשרי, עם "מיטה וחצי" וסדיני ושמיכות סקביאס, חטפנו שם קלאסטרופוביה, משהו. הקירות - קירות גבס, כך שאם תרצי ואם לא תרצי תהיי שותפה מלאה לחייהם של שכניך - מה אני אגיד, נוראי. והדובדבן : הדרך לשם - סמטה מעופשת וחשוכה מאחורי הקשר הישראלי. לי, אישית, רץ על הרגל עכברוש בגודל של חתול פעם אחת שם. ותדעי לך ששם נועלים כפכפי אצבע, מה שעשה את החוויה לעוד פחות מלבבת.... ההמלצה שלי : D&D INN המשובח בלב הקוואסן, 600 באט ללילה,ואתה מסודר. נקי, שקט, בריכה, מיקום פצצה, אין מה להוסיף. רק שכמעט תמיד מלא שם. (מעניין למה..) באיים - בעיקר בקופנגן המחיר משתנה לפי התאריך, בשבוע שלפני הפול מול המחירים מתחילים לטפס ומגיעים לשיאים מטורפים. המחירים בסאן-סט תמיד זולים יותר מבסאן-רייז, ושם גם לא יערכו לך מסיבות ענק מתחת לחלון הבונגלו. בונגלו ממוזג בסאן-סט לא בפול-מון - בין 500 ל-700 באט ללילה. בזמן הפול מון השמיים הם הגבול. לא בפול-מון -