עוד שאלה על תאילנד...

ניקול3

New member
עוד שאלה על תאילנד... ../images/Emo6.gif../images/Emo160.gif

אולי מישהו מכם היה שם בזמן האחרון ויודע מהו המחיר הממוצע ללילה בבונגלו על החוף. וכמו כן כמה עולה חדר פשוט יחסית עם מזגן
גדולה מראש

כן חזרתי אתמול מתאילנד

חדר עם מזגן ו מים חמים זה לתוי במיקום קופאנגן 500 יענו 50 שקל קוסמוי גם כן בנגקוק יכול לצאת בין 300 400

הגרה1

New member
שאלה למי שחזר רק אתמול

האם אתה יכול להמליץ על גסט האוס טוב בבנגקוק לימים הראשונים אחרי הנחיתה? דבר נוסף - בתור מי שרק חזר - איך מזג האויר?

Automann

New member
הגרה

חזרנו לפני שבועיים, מספיק עדכני בשבילך? :) היינו בגסט האוס מקסים ושקט עם בר למטה, ברחוב צמוד לקאו-סאן בבנגקוק, שמו Sawasdee Inn (מבוטא סאוואדי) חדר לזוג עם מזגן וטלוויזיה - 500 באט ללילה (יש הנחה אם נשארים לאורך זמן), כלומר - בערך 60 שקל ללילה לזוג. כמובן שאם תטיילי במורד רח´ קאו סאן יש עוד הרבה אכסניות זולות בטווח רחב של מחירים ורמות לינה.. טיול נעים :)

כן אין בעיה מזג אויר לא משהו בנגקוק

בנגקוק גשום רוב היום יש בקאווסן מקום בשם D&D רוב הזמן מלא אין מקום אז אם אין מקום תנסי את גסט בשם NANA מאוד נחמד שם בטוח שיש מקום מחירים נוחים יש עוד שאלות חופשי

תשובות

בבנגקוק- בקוואסן - תבדקי טוב על איזה סוואדי מדובר, כי בקוואסן יש שניים: (זו רשת) הסוואדי קוואסן אין, הנחמד, נקי, חדש, והסוואדי סמייל אין - המזעזע!!!! היינו שם כתוצאה מהמלצה - ברחנו אחרי הלילה הראשון, חדר זוגי עם מזגן ומקלחת התגלה כצינוק בלתי אפשרי, עם "מיטה וחצי" וסדיני ושמיכות סקביאס, חטפנו שם קלאסטרופוביה, משהו. הקירות - קירות גבס, כך שאם תרצי ואם לא תרצי תהיי שותפה מלאה לחייהם של שכניך - מה אני אגיד, נוראי. והדובדבן : הדרך לשם - סמטה מעופשת וחשוכה מאחורי הקשר הישראלי. לי, אישית, רץ על הרגל עכברוש בגודל של חתול פעם אחת שם. ותדעי לך ששם נועלים כפכפי אצבע, מה שעשה את החוויה לעוד פחות מלבבת.... ההמלצה שלי : D&D INN המשובח בלב הקוואסן, 600 באט ללילה,ואתה מסודר. נקי, שקט, בריכה, מיקום פצצה, אין מה להוסיף. רק שכמעט תמיד מלא שם. (מעניין למה..) באיים - בעיקר בקופנגן המחיר משתנה לפי התאריך, בשבוע שלפני הפול מול המחירים מתחילים לטפס ומגיעים לשיאים מטורפים. המחירים בסאן-סט תמיד זולים יותר מבסאן-רייז, ושם גם לא יערכו לך מסיבות ענק מתחת לחלון הבונגלו. בונגלו ממוזג בסאן-סט לא בפול-מון - בין 500 ל-700 באט ללילה. בזמן הפול מון השמיים הם הגבול. לא בפול-מון -

Automann

New member
התכוונתי לסאוואדי עם הבר למטה...

Sawasdee Inn. אחלה מקום :) מקבל את התיקון שושנה!

למעלה