עוד שאלה, עם הדגמה הפעם

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
עוד שאלה, עם הדגמה הפעם

זה הבפנים של הקבסה של הברימבאו שלי (ברימבאו פושט). מצולם במצלמת הטלפון שלי (מצלמה פושט) (טלפון לא פושט!). שמתי לב בזמן האחרון שנופל משהו שנראה כמו חול מהפתח שלה כשהוא פונה מטה. אולי זה קרה גם בעבר, הפתח שלה לא מופנה כלפי מטה בד"כ.. בהתייעצות עם האלפקה בחנתי בפנים, וזה נראה כאילו יש ציפוי מקולף בפנים - כמו שאפשר לראות בתמונה. וכאילו הוא אמור להיות שם שלם. את זה ידעתי גם קודם.. אבל עכשיו ראיתי שיש בפנים גם חורים קטנים (שלא מגיעים החוצה) ו - יאק - משהו שנראה כמו נמלים אבל ממש ממש ממש קטנות שמתהלכות שם. אז בעצם יש לי כמה שאלות: א. אפשר לפתור את הבעיה? חוץ מלקנות קבסה חדשה.. איזה שהם שפצורים, משהו? אינטואיטיבית הייתי הולכת על לצפות את הבפנים במשהו כמו לכה או דבק, אבל אני לא יודעת מה יפגע בקול. זה בטוח ישפיע. באינטרנט היה כתוב משהו על מילוי בחול חם. ב. יש כאן סכנה לדברים שליד הקבסה? למשל אם זה אילו שהם חרקים שאוכלים קבסות יש סיכוי שהם חרקים שגם אוכלים רהיטים? ג. באופן כללי, הקבסה הזאת די מכוערת, הבחוץ נראה כאילו היתה עליו מדבקה אפורה מקולפת ויש סימני טוש (וציור קטן מכוער) ממתי שהכינו אותה. נו, ברימבאו פושט בכוונה, כמות הזמן שאני מתאמנת עליו מאוד קטנה ממילא. אילו שפצורים אפשר לעשות? אפשר לקלף? להדביק? לייפות איכשהו? בלי לפגוע בצליל?

כל הציפוי הזה

לא אמור להיות שלם, אלא אמור להיות מקולף כליל ומשויף קלות. מה עושים עם היצורים הקטנים... המממ...
גאטו!!!!!!!!!!

ממש לא בעיה...

פשוט קחי נייר זכוכית ושפשפי את כל הבפנים עד שהכל יירד, כי כדי שיהיה צליל טוב אז משפשפים את כל השכבה שבפנים. בהצלחה...... : )

ailag

New member
אבל עכשיו הכל חלק (מה שלא קולף)

ומתחת הכל מחוספס ומרגיש כמו אדמה.. ואז לא יהיה יותר קל למה שחפר את החורים להגיע לצד השני? ותודה :)

ailag

New member
ואיך משפצרים קבסות?

כלומר לא חולות אלא סתם קבסה שרוצים שתהיה מגניבה, מה אפשר לעשות איתה שלא יהרוס את הצליל? ושוב - בקשר לשיוף הפנימי, כרגע זה נראה כמו שכבה לבנה קשה ומתחתיה זה נראה יותר מדי לא מעובד. אתם בטוחים שצריך לשייף ושהשכבה הלבנה היא לא כבר מה שקיבלו אחרי שיוף? באינטרנט איפשהו היה כתוב שאם אין דלעת נורמלית לעשות ממנה קבסה אפשר להשתמש ב papier mache (ככה מאייתים?) על בלון, אז אני תוהה אם אולי אפשר עם זה לסתום לפחות את החורים או לצפות אפילו מבפנים.

למעלה