עוד שאלה קטן באמת סליחה הרבה שאלות.

עוד שאלה קטן באמת סליחה הרבה שאלות.

בן שלי ישראל רוצה קונה מיחבר שלו נחש משומש גדול .בן שלי אומר שם שלו פיטון עלבינו אני חושב . זה נחש בן שלי אומר גודל מהר אוכל הכול . נחש גודל שלו שתי מטר .בן שלי אומר זה נחש גודל שש מטר . אני חושב בן של חבר שלי משקר אותו . באמת זה ככה גודל גדול ? אולי אוכל אמסתף שלנו חדש מה אני רוצה קונה בן שלי ? באמת תודה רבה.

סויה 1

New member
אדון צצשווילי שלום וברכה לך..../images/Emo13.gif

|אדון יקר ...."נחש משומש" קצת קשה להשיג...וגם עולה הרבה כסף.אבל אתה יכול להפוך אותו ל-"משומש", בלי הרבה מאמץ. לאדוני יש בוודאי מכונת כביסה...אתה מכניס הנחש למכונה...30 מעלות חום.אחרי חצי שעה אתה מוציא הנחש מכובס ומשומש. קצת יורד לו הצבע,אבל אתה מקבל נחש "משומש" כמו חדש בלי הרבה מאמץ. זהירות
לא לשים המכונה על יותר מ-30 מעלות,למה אתה עלול לקבל נחש "משומש" ומת. לאיזה גודל מגיע הנחש? לא יודעת? אתה צריך שואל המומחה העולמי מירושלים...שש מטר גודל?... בהצלחה

TAINTED SAINT

New member
לאדון מאשדוד,התשובות לשאלות לגבי הנחש.

הנחש שהבן שלך חושב לקנות הוא כנראה פיתון בורמזי,PHYTHON MOLURUS BIIVITTATUS,במופע אלבינו, כלומר הוא בצבעי צהוב ולבן,ולא בצבעי המופע הרגיל שהם ירקרק,חום,אפור,ומעט צהוב ולבן. הנקבות מגיעות לאורך של שש עד שמונה וחצי מטר,הזכרים קטנים יותר. בשום פנים ואופן אסור לבן שלך אפילו לחשוב על קניית נחש כזה. שתי הסיבות העיקריות: 1.הנחש הזה בשום פנים ואופן לא מתאים למגדל מתחיל וחסר נסיון,ישנם מקרים מתועדים של פיתונים כאלו שחנקו למוות את בעליהם\מטפליהם ! נחש כזה בהחלט מהווה סכנה למי שלא יודע איך לעבוד אתו ! ! !
2.אם מדובר בנקבה,לא תוכלו להחזיק אותה בבית בגלל הגודל העצום שהיא תגיע אליו,מותנה כמובן בהאכלה וטיפול נאותים. אם אינך מאמין לי,אתה מוזמן לאמת את שכתבתי כאן בפורום זוחלים בתפוז,או שתעתיק את השם המדעי מלמעלה [מודגש] ותבצע חיפוש באתרים לנחשים ברוסית. החזקת נחש בבית לא מביאה "מזל רע",אך יש דבר אחד שכנראה אינך מודע אליו,נחשים אוכלים עכברים\חולדות,ומגודל מסויים, ארנבות.כלומר תצטרך להחזיק כמות של עכברים\חולדות קפואות במקפיא של המקרר הביתי שלכם,האם אשתך תהיה מוכנה לזה ? אם כן,אשמח ליעץ לכם לגבי נחשים מומלצים לחובב המתחיל. TAINTED SAINT
בבקשה אל תעלב מסויה שלנו,היא לא באמת רעה,סתם טמבלית לפעמים.... לאוסטרלים: כל המרעיל תוכי אחד - שתמות אחותו הבלונדינית ! ! !
הי''ד

באמת תודה רבה מאוד לאדון ספציאליסת נחשים !

אדון מירושלים עשה מיצווה גדולה מאוד ! אני צילצלתי באישה שלי מספר לה בן שלנו רוצה מבי בבית נחש גדול פיזדייץ אבל אישה שלי עכשיו לא יכולה מדברת למה בדיוק אצל ספרית שלה עושה שארות שלה בישביל בר מיצווה של בן של חבר שלי ויטאלי היום בלילה באולם .אני לא אמרתי אישה שלי מה אתה אמרתה צריך לשים במקפיא מאישקה וחולדות למה אני לא רוצה אישה שלי צועקת במכון יופי של ספרית שלה .אני זה מדבר איתה מתי נגמר בר מיצווה מתי אנחנו באים בבית מאוחר בלילה .אני יודע אישה שלי צועקת צעקות גדול מאוד מתי היא לישמועה מה צריך עושה במקפיא בשביל נחש .אישה שלי אישה מאוד טובה אבל מאוד צועקת אם אני להגיד לה דבר כזה ! היא בחיים לא מוכנה שומעת לשים חיות כזה במקפיא יחד אוכל של משפחה שלנו ! אדון מה ספציאליסת בנחשים מרוסיה ? אם אדון מרוסיה להגיד בבקשה אני יותר קל כותב לאדון ברוסית . אדון לא דואג גיברת סויה עושה צחוק תשובות שלה.אדון אולי מבין רוסית ? ברוסית יש שם אישה כמו גיברת סויה:פיזדה .יש עוד שם בישביל אישה עושה צחוק מאנשים:בלבוטינה .אני חושב אדון מבין . אולי אדון יודע ? לא יכול לתת נחש כנפיים עוף בימקום מאישקה ? זה יש תמיד מקפיא של מכולת לא בעיה ביכלל ביכלל . אדון צודק זה נחש לא טוב ! אני בודק אינתרנט אני שוק רואה נחש מה בן שלי ישראל רוצה מבי בבית ! אולי אדון מדבר רוסית אני כותב רוסית כחה יותר קל ? באמת תודה רבה ממני ומאישה שלי . דויד .

אל תתבאס אדוני אבל הוא לא רוסי ../images/Emo52.gif

ואפילו נגיד שהיה רוסי אתה חושב שזה היה פייר שתיכתבו בשפה שאף אחד חוץ משניכם לא מדבר
אתה בישראל אדוני לא נורא אם יש לך שגיאות גם אדון קרמר יש לו שגיאות אז מה
הוא הציל חיים של ילד אדון קרמר הכי חשוב מה יש ב
ובנשמה של הבנאדם ולא אם יש לו שגיאות
למה אני אין לי שגיאות
חפיף העיקר שמבינים אותך זה הכי חשוב
שבת שלום

רסקול

New member
אברמיקו, ../images/Emo142.gif

כתבתי לך הודעה במיוחד ואתה לא ענית לי עליה ביחלט. למה מה? אתה מפחד ממני? הנה תראה היפני עם האוטו, צעיר יותר ממך, ואני מצחיק אותו ולא מפחיד אותו. אחי הדוס, אין סיכוי בעולם רסקול נוגע או מתחיל במישהו שלא מעוניין באהבה שלו.

TAINTED SAINT

New member
הבחור היה נרעש...בקריזה...מרוקאי,אתה יודע...

תן לו להרגע,אחר צאת השבת אהיה עמו בקשר טלפוני,אזכיר לו להגיב לך. רק זכור,לאט לאט,שלא יטעה בכוונותיך הטהורות והאפלטוניות.... ראית אותו לאיזה סערת רגשות נקלע לאחר וחשב שפגעו בכבודו... בעדינות,שלא יחשוב שאתה הולך למשש את עכוזו בצורה בלתי ראויה... TAINTED SAINT

יש לו את כל השבת להרגע ../images/Emo13.gif

יתפלל-יאכל טוב-ינוח-יעבור לו. רק מחשבות שמחות והכל יהיה טוב

סויה 1

New member
../images/Emo25.gifקתטר יקירי... ../images/Emo23.gif

|איזה שיר יפה!!! לא האמנתי כי בליבו של "לוכד כלבים בעירייה" פועם לב של משורר תודה תודה תודה

רסקול

New member
וולאייייי, למשש עכוזו

זה נשמע כאילו כל בחורה שאתה פוגש מייד ידיך על שדיה, ומכך כבודו מסיק שכל בחור שאני פוגש מייד ידיי על עכוזו.

TAINTED SAINT

New member
אבוי לעיניים שכך קוראות רסקול יקירי../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif

וכי כך חושב אתה ? כי ממשש חזות וממולל בפטמות מנומנמות אנוכי
הרי מן הידועות הוא כי לא אגע לעולם בחזה זקור ומתגרה,ולא באחד כבד ואומר כבוד כשני אבטיחים בשלים ללא בחינה מדוקדקת וזהירה של אופיה ותבונתה של בעלת אותו חזה....אל נא תמעיט בערכי אהובי.... רק לאחר ואהיה משוכנע כי שנונה היא ומשכילה,אפנה לחקור ולתהות על המסתורין החבוי בגופה... אך לא כפי שתיארת זאת לעצמך,לא ולא אהובי...טעות נוראה בידך...כמעט ובי עלבת בהנחתך... מן הידועות הוא כי לעולם לא אתחיל מסעי בנגיעה בחזה... אוי רסקול שלי,צעיר לימים הנך,ולכן לא תדע.... מקומות רגישים ומגרים בהרבה ישנם... האוזניים..הצוואר...צידה העליון הפנימי של הזרוע..וכי אלמדך עתה ? העור אהובי...העור האנושי...לו אך תדע רזי הנגיעה בו...את הנתיבים הסודיים שעליהם ניתן להתחקות במגע אצבעות נוגעות לא נוגעות..במגע עדין כרפרוף כנפי פרפרים... אם יום אחד לו אך תבקש יפה,אלמדך את רזי הנגיעה,איכה לפרוט על נימים נסתרים ללא כל מגע במקומות כו צפויים ובנאלים כגון חזה או עכוז...איך להפיק רעידות עונג וגניחות ענוגות רק בעזרת קצות האצבעות התרות על אותם נתיבים סודיים... אם חופן ישבנים כפייתי וסדרתי אתה לא אדע,אך אנא אל תנסה לחפון מפשעה בפגישה הראשונה... בחור חם מזג הוא אלברט שלנו,וקנאי לשלומם של תכשיטי המשפחה... חפינת מבושיו עלולה להסתים בכי רע... TAINTED SAINT

רסקול

New member
אהובי האהוב עליי כנוצת אווז המדגדגת באף

אתה רוצה ללמד אותי את סודות "הנגיעה" העדינה, המרעידה את כל הגוף באקסטזה "חשמלים" אני קורא לזה. בזכות המיומנות והסבלנות שלי יש לי כמה שלא עוזבים אותי אף פעם. ולא ארחיב בכשרונותיי ובידיעותיי, אבל בהחלט אשמח לערב בו נחליף ליטופים מענגים, או לפחות, נזמין משיהי ונלטף אותה, ונראה מה היא תגיד. אמא'לללללללללהההההההההההההההההה, מה קורה לנו??

TAINTED SAINT

New member
קוסמת לי הצעתך עד מאוד....../images/Emo140.gifמי המתנדבת ../images/Emo35.gif

אוי אהובי בי עוררת זכרונות רדומים...על ימים אחרים... היו ימים בהם שותף היה לי להכנת סנדביצ'ים נהדרים... ויעידו על כך כמה וכמה מבנות המזל שזכו להיות בין הפרוסות הטריות והפריכות... אך מה לעשות,ושותפי הומופוב נוראי היה,ופעם אחת,בשעה שהתארחנו לנו מתואמים ומיוזעים בשתי כניסותייה של עלמה חסודה ממאה שערים,שאלתי שאלה מתבקשת.... ולתדהמתי איבד הוא את זקפתו בין רגע,החוויר ונסוג מבוהל אל הכורסה שבפינה... לא תאמין כמה הטרידה אותו אותה שאלה פילוסופית.... חצי שעה של העלמה על ברכיה,לשונה וכל מתק שפתיה,נדרשו על מנת להחזיר לו את בטחונו העצמי ולהקשותו מחדש... וכי מה הייתה שאלתי הפילוסופית תשאל.... שאלה פשוטה מאין כמותה...כלילת התמימות ומלאה הגיגים פילוסופיים כרימון... את אותה השאלה אשאלך עתה,תמהני לגבי תשובתך....[הוא לא ענה עליה אי פעם....] מטעמים מובנים עדנתי את הנוסח של השאלה,אך מהותה נותרה כשהייתה... "כאשר שניים מבקרים בו זמנית בחדרים שרק מחיצה כה דקה מפרידה ביניהם,וחשים הם אחד בשני מבעדה,מה גורם ליותר התרגשות ? הביקור בחדר,או הידיעה שמתארח הוא כה סמוך לאחד כמותו, ותחושת התנועה של האורח השני בחדר הסמוך ? " משום מה אין לי ספקות כלל וכלל לגבי תשובתך.... ושאלה זאת מפנה אני למיאמוטו ידידי הצעיר והמדהים,לא פעם תהיתי לגבי שמו של אותו קרום מחיצה דק... אתה יודע...ההוא המפריד בין הנרתיק והמעי הגס,מה שמו הלאטיני יקירי ? האם עוד שמות לו ? תודה לך מראש על עזרתך. ולגבי ההתנסות של בת מזל עם שנינו בחוויה ממלאת ומשחררת... אוי רסקול רסקול אהובי...התנסות שכזאת הינה משאת נפשה של כל אחת,אך לא לרבות האומץ להודות בכך,אני אשאיר לך את מלאכת הפיתוי והשכנוע,מצא מתנדבת,ואני אהיה שם ביום ובמקום הנקובים,ללטף בעדנה,ולמלא נקבים.... TAINTED SAINT

רסקול

New member
אהובי הנותן כרימון ריחו למרחוק - לא לקטינים

אני אמצא לך בחורה? אני????????????????? אני יכול למצוא פרטנר בלי בעיה, שמתק שפתיה של החרדית לא ישווה למתק שפתיו וכשרונה של לשונו ושרירי הפה והגרון שלו, אבל בחורה - נייט. האמת, שהדרך היחידה להכניס אותי למיטה עם אשה זה עם עוד בחור, וזו אחת האופציות המועדפות עליי, כניסה כפולה, אם כי אני חושב שיש עוד כמה אפשרויות לא "מאיימות" בשלישיה מסוג זה.

רסקול נשמה שבוע טוב ../images/Emo141.gif

שבוע טוב אח שלי אני מה זה מצטער שביאסתי אותך אתמול ולא היתייחסתי כמו שצריך לחבר כמוך אתה יודע אח שלי שאין לי חוץ ממך אף חבר סטודנט
אני החברים שלי אחי לא בראש שלהם אוניברסיטה אחי היה אחד למד שנתיים בטכניון ובסוף עזב לימודים למה האשימו אותו שהיה לו גראס בחדר
אפילו לא היה לו הרבה אחי אבל זרקו אותו למה טענו שהיו לו כוונות לסחור בו סתם לכלכו על הבנאדם אחי
הוא מזה נשמה טהורה שבוע שעבר נסע בטרמפים לירושלים לתמוך בסטודנטים השובתים ולהעלות להם את המצב רוח
אחי תעשה טובה תעזוב את התחת שלי במנוחה מה יש לך ממנו אתה
חלאס כל הזמן רק על התחת שלי אתה דלוק מה יש לך ממני אחי
אני לא בקטע אחי
אם זה עם השם של היפני בקטע אז שיהיה לכם לבריאות אני אין לי כוח עכשיו לכתוב לכם פה כמה הקדוש ברוך הוא נגד דברים כאלו למה אני צריך לקום מוקדם בבוקר למה אני צריך להיות בבסיס מוקדם למה מוציאים אותנו ליום כיף חב"לז ולטיול צ'ופר
שבוע טוב אחי

רסקול

New member
אני מתחיל לדאוג

כבר הבהרתי חזור והבהר שאחוריך אינם מענינים אותי, ואתה משוכנע ש-כן? הלוווווווווווווווווווווו?????????

למעלה