עוד שאלה קטנטונת...

עוד שאלה קטנטונת...

מישהו מכיר פה את הלהקה F.O.C.U.S? אם כן אז אתם מוכנים להגיד לילדה טיפשה כמוני איזה סיגנון הם? זה לא במיקרה הארדקור-פאנק?

roais

New member
מה זה משנה לעזאזל??../images/Emo52.gif

אוף !! איזה מעצבנים...אנשים, מה זה משנה איזה סגנון אתם שומעים? אם המוזיקה יפה אז לא חשוב הסגנון...אני לא חושב שזה צריך להפריע לך אם הם מנגנים מטאל או פופ או מה שלא יהיה...או.קיי? אבל אם את מבקשת בכל זאת לדעת מה הסגנון שלהם אז..אני חושב שאת צודקת לא עצבני פשוט לא מבין..

roais

New member
שמח שאת\ה מסכים\ה איתי!../images/Emo92.gif

לא הרבה מסכימים איתי בקשר לזה.. בקיצור, אני די חדש פה אז אם אפשר קצת...לפרט מה הולך פה..

Chot

New member
העניין הוא

שאם אתה מגלה להקה שמתאפיינת בסגנון מוזיקה מסויים, אתה יכול לשער שגם להקות אחרות שמנגנות באותו סגנון אתה תאהב. ככה שויכוחים על סגנונות ועל דקויות שכאלה זה באמת קצת מיותר, אבל החלוקה היותר כללית בכלל לא.

voodoo

New member
אני לא רוצה להרוס את האווירה ...

אבל סגנונות זה כן חשוב, הם בערך רוק פאנק רוק ...לא הארדקור

Manic Subsidal

New member
תראה....

אין שום דבר רע בלאהוב סגנון מסויים בגלל מאפיינים אלה או אחרים. אבל נגיד, ושמעת להקה מסויימת, והשירים שלה מאוד מאוד מוצאים חן בעינך. ואז אתה מגלה שהיא לא מהסגנון שאתה אוהב. היית מפסיק לשמוע אותה? אני בכל אופן לא

voodoo

New member
זה בד"כ לא קורה ...

אבל אם נניח יש להקה שעושה סגנון מסויים ואז בשיר אחד הם עושים משהו לא אופייני להם, אז לא נראה לי שהייתי ממשיך לשמוע אותם אם הסגנון שלהם הוא משהו שאני לא אוהב...

למעלה