עוד שאלה רציתי לדעת

aerial

New member
עוד שאלה רציתי לדעת

עם לדעתכם המחיר של החרמון לא יקר מידי כל שנה מעלים עוד את המחיר ??????

xsnow1979

New member
חמוד בלי להעליב אבל סקי זה

ספורט לעשירים !! שמה אנחנו הולכים עם המשק ויש התיקרות של המשק כל שנה יש עליה במדד מלבד זאת יש להחזיר את ההוצאות של הקיץ בפיתוח האתר ותיחזוק רכבלים. ועם יש לך בעיה עם החרמון גש לחרמון אני לא המנכ"ל שלהם ולא נציג תלונות שלהם !!

SENDA

New member
לא מסכים !!!

סקי זה אכן ספורט לאנשים שיכולים להרשות לעצמם אבל אני חושב שהמחירים של האתר מוגזמים יחסית למה שהוא נותן ובאופן כללי. הממשלה מממנת הרבה הוצאות לאתר, מפעילים באתר מקבלים משכורות עצומות כל השנה והתמורה ??? כל פעם שאני מגיע אני נתקל בתורים עצומים בכל מקום (מזלי שקניתי ציוד משלי), הייתי שם שנה שעברה איזו פעם באמצע השבוע ביום רביעי שהיה צפוי יום סגריר - בהחלט לא יום לתור ארוך, למזלי היה יום יפה ללא עננים אבל החברה של החרמון לא פתחו חלק גדול מהמעליות בגלל "ערפל" כאשר השלט היה תלוי מראש (לפני תחילת היום) ובמשך כל היום שהיה יום מושלם לסקי היה תורות. בהתחלה כי פתחו רק מעלית אחת (לבינונים) ועוד אחת מאוחר יותר למעלה, ועד סוף היום לא פתחו את המעלית השניה ואת החלק השני של החרמון (לא זוכר את השם שלו) - פשוט זילזול. האתר מכניס באופן קבוע יותר מדי אנשים, לא מודיע כאשר יש חוסר בציוד (התקשרתי לבדוק ואמרו שיש ציוד, הגעתי אחרי שעה והתברר שאין לאחי סנובורד), והמחירים גבוהים מאוד בכל קנה מידה. סקי פס בחו"ל עולה בערך 100$ לשבוע וכמה בארץ
השכרת ציוד בחו"ל עולה 100$ לשבוע (סנובורד) ובארץ
למה לא עושים מעליות נוספות או מגבירים את מהירות המעליות שפועלות כיום
השרות לא טוב המחירים גבוהים אבל כמו בכל מקום בארץ, המונופול חוגג !!! לא מאשים אותך בכלום, אתה לא נציג או משהו אבל ניסיון לסנגוריה זה לא במקום. היום אני רואה את החרמון רק כברירת מחדל לסקי בחו"ל וכאימון לפני השבוע סקי שלי. דרך אגב, אם אני ירצה לעשות שבוע סקי בחרמון עם שינה בנווה אטיב, סקי פס שבועי וציוד. יעלה לי יותר משבוע סקי בחו"ל - הגיוני

xsnow1979

New member
איפו בדיוק גלשתה

אני גר בנווה אטי"ב ודוגרי אני בכלל לא סובל את החרמון. אני גלשתי באירופה ניו זילנד אוסטרליה רק באיטליה אוסטריה צרפת ומדינות כמו רומניה ומדינות מוזרות הסקי פס זול. לך גלוש בפינלנד 190 ש"ח ליום אוסטרליה 180 ש"ח ליום אתר סקי יותר קטן מאתר החרמון ניו זילנד 190 ש"ח ליום עוד יותר קטן מהחרמון. איזה ממשלה בדיוק מממנת ומי סיפר לך את הבדיחה הזו ? ממשלת ישראלי לא נותנת שקל אחד לאתר החרמון. עם יקר לך אף אחד לא אומר לך לעלות !! יום טוב לך

SENDA

New member
המידע שלי מגיע מתחקיר עיתונאי

בכל מקרה בתחיר היה כתוב שהשכר לעובדי החרמון הוא שכר גבוה מאוד (ברמות של 15-20K ש"ח לחודש) לאורך כל השנה (כמו המצילים). שאני הייתי באוסטריה הסקי פס השבועי עלה 105 דולר וההשכרה עלתה משהו דומה. הסקי פס כלל 3 אתרים שמחוברים ביניהם עם הרבה מסלולים אדומים וכחולים נהדרים. אני חושב שאם שבגלל שהחרמון מונופול, הם יכולים לעשות את מה שהם רוצים, אני יכול להבטיח שאם היו עוד אתרים במדינה אז החרמון היה נאלץ לשנות את המחירים, התורים והיחס בצורה מיידית. אבל כיוון שאין, אז אם אני לא נוסע לחו"ל כמו שנה שעברה, אני יכול לגלוש בחרמון או לחרבן קוביות (ועל זה אפילו החרמון עדיף). 3 ימים בשנה בחרמון עולים מעל 1200 ש"ח רק סקי פס וציוד, נסיעות עוד 300 ש"ח ואם רוצים לינה, המחירים בנווה אטיב יקרים. בקיצור האתר לא נותן תמורה למחיר אבל אין ברירה, אם רוצים להתאמן לפני חו"ל או לעשות קצת סנו בורד שלא נוסעים לחו"ל, אז אין לנו חרמון אחר. דרך אגב, הכי הכעיס אותי להגיע ביום חול ולראות שהסיעון ועוד מעלית היו סגורים כי חשבו שיהיה ערפל (ולא היה) למה גם שיש מעט אנשים יחסית צריך לדאוג שעדיין יהיו תורים ??? למה לא לתת מכל הלב ???

xsnow

New member
אתה שוב מסלף מידע, וכותב דברי שקר

..דברי שקר וכזב ! שיאון היה סגור, מסיבות בטחוניות !!!! עובדה ! הצבא לא אישר לפתוח! דבר נוסף, בשיאון יש פעמים רבות תנאי מזג-האויר קשים, וכפי שאמרתי, אני חזרתי לפני שבועיים מאוסטריה, ושם יום אחד סגרו את האתר בשעה 11:00 בבוקר בגלל קצת ערפל (אתר שלם נסגר!) ואף אחד לא התלונן. תעשה חישוב... 110 אירו אולי ולא דולר, משום שלא עובדים בדולארים יותר באירופה (אם שכחת), ומי שקונה סקי פס לשבוע בחרמון, יכול לקנות כבר עונתי, ואם הוא מתעקש על סקי-פס לשבוע, הוא מקבל הנחה ! המשכורות של העובדים הקבועים בלבד לעונת החורף אולי גבוהות, אך משום שזה עסק פרטי! בעונת האחרות במהלך השנה, יש אולי כ-6 עובדים בחרמון !!!! אז לפחות אל תפיץ דברי שקר, כי אם דבריך יגיעו לאנשים הלא נכונים מבחינתך, אתה תיתבע לדין! כפי שאמרתי, התורים מסודרים בצורה טובה. זה שהמסלולים מתנקזים לרחבה אחת יוצרת אומנם בעייה, אך עם מעט סבלנות, לעמות 15 דקות בתור זה לא נורא, ואני עמדתי באתרים הגדולים באירופה (וואל דיז´אר לדוגמא) למעלה משעה. על המושג הצבאי "צרצר" שמעת ... אני מקווה שכן. בכל אופן, אתה צ-ר-צ-ר!

SENDA

New member
אני לא רוצה להכנס לריב

גם כיוון שדיברנו והבנו אחד את השני וגם כי אני לא איש של ריבים. דולר דרך אגב כמעט זהה ליורו וזה היה לפני שנה ושמונה חודשים (דולר) רק דבר אחד
מה זה צרצר
(משהו קטן שעושה הרבה רעש
)

xsnow

New member
עוד משהו.

לילה לינה בצימר מאאפן באירופה לא נופל מ-40-50 אירו לילה לבן אדם, אז תעה חישוב לפני שאתה פוצה את פיך!! המדינה לא נותנת גרוש לחרמון, הכל (כולל הכל: ביטוחים, טסטים, שיפוצים, הוספות וכדו´) נעשים מכספי רווחים !!! ואני אחזור ואגיד ... ההשכרה בחרמון היא הגדולה בעולם. זה שלישראלים אין תרבות גלישה זה משהו אחר ... ואתה יודע מה עדיף, שאנשים כמוך ישארו בבית, ולא יגיעו לחרמון! תודה.

xsnow

New member
אוקי, לאחר ההבהרה הטלפונית בנינו

אני מקווה שהשנה לא תתאכזב מהחרמון.

רוזוב

New member
השירות...השירות...

אני לא נכנס לויכוח של שני האדונים אבל כמה דברים להוסיף: אני מניח שהמחירים הגבוהים (והם די גבוהים- למי שאין ציוד יוצא בערך 400 ש"ח ליום בחרמון) הם מכיוון שהאתר פתוח ימים מעטים בשנה ולכן גם לא מחליפים מעליות וכו´, אפשר להסתדר אם מה שיש... בכל זאת זה גבעונת. אני חייב אבל לתת מילה על השירות במקום - הוא פשוט מחפיר בכל דרך שתסתכל ואני אתן דוגמא אישית: נסעתי ליום סנובורד ( עוד לא היה לי ציוד בזמנו ), הגעתי יחסית מוקדם לאתר והלכתי ישר לתור של השכרת סנובורד. לפני עמדו כ- 15 אנשים אולי אפילו פחות כך שהייתי די מבסוט וקיוויתי שתוך מספר דקות אהיה כבר בראש התור. אולם למרבה הפתעתי המתנתי שעה ורבע!!! כן - 75 דקות ל-15 אנשים! וגם הייתי צריך להפריד שני אנשים לפני שהתחילו מכות... לבסוף הגעתי לדלפק וביקשתי בורד ונעליים במידה 43. הדלפקיסטית אמרה לי שלא בטוח שיהיו נעליים במידה שלי כי זה מידה "מבוקשת" - עניתי לה שאני מבין ובמידה ואני לא אמצא נעליים במידה שלי אני אחזור , אבטל את העיסקה ואשוב הביתה. אבל לא ! לא מחזירים כסף! אז מה לעשות שאלתי? ובכן התשובה הכ טובה שלה הייתה: "לך תבדוק אם יש ותבוא חזרה". כמובן שמשמעות הדבר הייתה לוותר על התור, לבדוק אם יש נעליים, לחכות עוד פעם שעה ולקוות לטוב ????? לא הגיוני. מיותר להגיד שכל בקשותי ותחנוני לדבר עם מישהו אחראי או להכניס הגיון סביר ושתהיה לי האפשרות לבטל את העיסקב עלו בתוהו.... מזלי היה שהצלחתי לצעוק לחבר שלי שישתלט על זוג נעליים 43 ורק לאחר שקיבלתי ממנו צעקת אישור שיש אז שילמתי....(התנהגות למופת אני יודע...) בסוף של כל זה גם הבנתי למ חיכיתי שעה ורבע בתור כל כך קצר. עוד משהו - זה היה יום א´. כל בית עסק בעולם שהיה מספק לי שירות כזה לא היה רואה אותי ממטר אח"כ,וסביר להניח שהיה מאבד כל לקוח אם הייתה מולו תחרות. זה היה פשוט בזיון (to say the least) . אבל אין ברירה...... היום יש לי ציוד אז למזלי רק צריך לעבור את התור לסקי פס שבד"כ מתנהל בצורה סבירה.

למעלה