עוד שאלה שיש לי בקשר לסדרה איך הם יודעים שאם הם לא יגלשו בזמן הם יתקעו בעולם שהם נמצאים בו 29 שנים
G GrandMasterP New member 30/4/07 #1 עוד שאלה שיש לי בקשר לסדרה איך הם יודעים שאם הם לא יגלשו בזמן הם יתקעו בעולם שהם נמצאים בו 29 שנים
G GrandMasterP New member 1/5/07 #3 לא נראה לי :\ נראה לי יותר כאילו זה חלק מהסדרה זה לא נשמע הגיוני שפתאום באו עם המספר הזה
ג גלבטרון New member 1/5/07 #4 תשובה קוויין והפרופסור חישבו שבמידה והם יחמיצו את החלון יקח 29 שנים עד שחלון נוסף יופיע. הדבר היה אמור להיות מוצג בפרק "קיץ של אהבה" אבל נחתך עבור זמן, יש עדיין פרט קטן שמציין זאת + הדבר גם צויין בפרקים נוספים
תשובה קוויין והפרופסור חישבו שבמידה והם יחמיצו את החלון יקח 29 שנים עד שחלון נוסף יופיע. הדבר היה אמור להיות מוצג בפרק "קיץ של אהבה" אבל נחתך עבור זמן, יש עדיין פרט קטן שמציין זאת + הדבר גם צויין בפרקים נוספים
מ מלך המצויירים New member 1/5/07 #5 לגבי עניין ה- 29 השנים אני לא חושב שזה מידע שאנחנו מקבלים או נקבל. זה מסוג הנתונים שאנחנו צריכים להבין ולקבל שהם כך , כך רצו כותבי הסידרה.
לגבי עניין ה- 29 השנים אני לא חושב שזה מידע שאנחנו מקבלים או נקבל. זה מסוג הנתונים שאנחנו צריכים להבין ולקבל שהם כך , כך רצו כותבי הסידרה.