עוד שאלה של מתחילים (מתחילות)...

• פותח הנושא giaia
  • פורסם בתאריך

giaia

New member
עוד שאלה של מתחילים (מתחילות)...

אז ככה, איפה כדאי לעשות קורס קייטסרפינג? מה ההבדל בין המקומות בהם יש קורסים? (אני מכירה את סרף פוינט ועכשיו קראתי שלמנהלת הפורום כאן יש גם מקום). מה עלות של קורס? והשאלה הכי חשובה: מתי הכי כדאי לעשות קורס כזה, מבחינת עונות השנה... מקווה שמישהו יוכל לעזור, בסך הכל חדשה כאן.. שיהיה לכולם שבוע טוב ושימשי!

gaby1107

New member
תשובה של מתחיל ...

טוב, גם אני די חדש כאן (כמו שאת רואה מהשאלה הקודמת שלי) אז קחי את התשובה שלי בערבון מוגבל... לגבי המקום לעשות בו קורס יש הרבה אופציות הנה רק כמה שאני זוכר מהחיפושים שלי: מרכז הגלישה (סניף בהרצליה וסניף באילת) : www.surfcenter.co.il פורת (חוף פולג בנתניה): www.poratkite.co.il לגונה (בת ים): www.laguna.co.il פרי גל (קיסריה) : www.wind.co.il ויש את סרף פוינט שהזכרת ונוספים שבטח לא שמעתי עליהם. לדעתי כדאי לך לבחור מקום שקרוב לך לבית ונוח לך להגיע אליו (כי בסה"כ כולם מלמדים את היסודות ואח"כ יש לתרגל הרבה לבד), שווה גם ללכת למקום עצמו כדי להתרשם ולברר מחירים (הטווח הוא 1000-1200 שח לקורס) ולראות אם כיף לך עם האוירה והיחס שם כי בסופו של דבר המועדון זה חלק מהעניין כי סביר להניח שתגיעי לשם גם אחרי שתסיימי את הקורס כדי להתיעץ , לקנות ציוד וכו'. לגבי העונה, שוב דעה של מתחיל, נראה לי שעכשיו זה זמן טוב כי באביב (אפריל עד יוני-יולי) זו העונה הטובה לגלישה ואז תגיעי מוכנה לעונה. בכל מקרה , בהצלחה !

gaby1107

New member
תוספת לתשובה

שני אתרים (אחד מחו"ל עם המון מידע בנושא בכל מיני תחומים, והשני בעברית עם הסבר תאורטי על מה שלומדים במהלך הקורס הבסיסי) : http://www.kitesurfingnow.com/getting-started.shtml http://www.paywall.com/best/school.html

ערןמנור

New member
זה הזמן

עכשיו זה הזמן להתחיל!אביב,סתיו=עונות מעבר=צפוניות. כבר היו כמה צפוניות שזה הרוח הנוחה ללימוד ומתחילים היא מקבילה לחוף(סייד שור),בדר"כ יציבה ובאה עם ים יחסית שקט. רוב המקומות ללמוד הוזכרו . בהצלחה

ofiron112

New member
תשובה...(גם של מתחיל ../images/Emo13.gif )

חיכיתי 8 חודשים כדי להתחיל עכשיו. נאמר פה כי עכשיו זה התקופה הכי טובה. גם בגלל תנאי הרוח, הים הנמוך יחסית ........וחוסר מדוזות

למעלה