עוד שאלה של מתחילים

עוד שאלה של מתחילים

קניתי תערובת תיבול בשם "חמשת התבלינים"
ואני רוצה להשתמש בה לטופו
כמה צריך לשים?
והאם היא מתאימה גם למוקפצים?
 

ladybug6

New member
מה זה חמשת התבלינים?

תביאי תמונה או שתרשמי מה יש בזה..
 

SigaLin1

New member
בדרך כלל זה מורכב מהרכבים שונים של התבלינים:

כוכב אניס, ציפורן , קינמון סיני (Cinnamomum aromaticum), פלפל סצ'ואן וזרעי שומר טחונים. לפעמים מוסיפים גם ג'ינג'ר. את ההרכב לקחתי מויקיפדיה אבל אני משתמשת מדי פעם בתבלין הזה שנותן טעם מאד מיוחד ושונה, צריך רק להשתמש בו בעדינות כי הטעם שלו מאד משתלט, לטעמי לפחות.
 


http://www.rotev.co.il/last_video.a...pe_id=766&recipe_title=תערובת 5 תבלינים סינית

זה מוסיף ענין לאוכל וכיוון של זכרון הרחוב התאילנדי
 

ladybug6

New member


אם את לא יודעת אז איך אנחנו נדע?

מהפירוט של סיגלין למעלה אני יכולה בודאות לומר לך שאני לא מכירה את התערובת הזו.. נשמע לי כמו ערבוב מוזר של תבלינים.
 
למעלה