עוד שאלה שעולה בדעתי כרגע......

קסנדרה*

New member
עוד שאלה שעולה בדעתי כרגע......

לגבי אירוחים בפורום. שמתי לב שאין התעניינות גורפת באירוחים בפורום, ורציתי לדעת מה דעתכם: כרגע יש לי אפשרות לארח את: אהוד מנור - פזמונאי מוכר. אבנר טריינין - הוציא לאחרונה ספר שירה "רואה זיתים" יחיאל חזק - משורר - הוציא לאחרונה ספר שירה "להשיב אש אל אש" אגי משעול, סיפורת ושירה הוציאה הרבה ספרים והשתתפה בפסטיבל המשוררים האחרון שהתקיים בירושליים ובפסטיבל מספרי הספורים בגבעתיים. השאלה שלי היא: האם יש לכם עניין באירוח בכלל ואם כן, האם קיימת איזו העדפה. האם יש איזה יוצר שהייתם מעוניינים לארח בפורום ?

אני בעד

באופן כללי אני בעד ארוח, אם כי נדמה לי שיש לעשות מאמץ ולהביא מתארחים מוכרים יותר (ר' הערה בהמשך). לאחרונה התארחו בפורום כותבים שאיני מכירה אותם ו/או את יצירותיהם. אם אני מנסה להתייחס ליוצר על סמך עיון קל בקישור הרלוונטי שאת שולחת, יוצא שאני יוצרת לעצמי סטיגמה שעלולה לחטוא לאמת, ומעידה על שטחיות שלי עצמי. ובקשר למתארחים הבאים: אגי משעול מופלאה בעיניי. אשמח אם היא תבקר כאן במהרה בימינו! אחר כך אשמח גם בקשר לאבנר טריינין ולאהוד מנור. את יחיאל חזק פשוט איני מכירה.

כתם צבע

New member
פשוט לא מכירה

מפורסמים בתחום הספרות והלחן... וגם לא ממש מתעניינת בהם. אני בד"כ, בשל כך, לא נמצאת בזמן אירוח. אז פתק אחד לבן.

למעלה