עוד שאלה ששכחתי להוסיף... הנהגת שרון אתם מכירים את שקדי המפחיד משבט אלון?
D denis burganov New member 30/11/01 #1 עוד שאלה ששכחתי להוסיף... הנהגת שרון אתם מכירים את שקדי המפחיד משבט אלון?
ר רוני היפה והצופה! :) New member 1/12/01 #2 ז´ינה מן אימפריה!!!!! אני מאלון,ושקדי בשכבה שלי,והוא לא מפחיד!!! אני הייתי קוראת לו משעשע חוצמזה,כולם מתים על הז´ינה שלו,ואפילו יש מורל בשבילו,ואפילו,כמו שבטח כבר הבנתם,הדביקו לו את הכינוי "ג´ינה מן"
ז´ינה מן אימפריה!!!!! אני מאלון,ושקדי בשכבה שלי,והוא לא מפחיד!!! אני הייתי קוראת לו משעשע חוצמזה,כולם מתים על הז´ינה שלו,ואפילו יש מורל בשבילו,ואפילו,כמו שבטח כבר הבנתם,הדביקו לו את הכינוי "ג´ינה מן"
D denis burganov New member 1/12/01 #3 אההההה את ב י´? היית בחלוץ של הטיול פתיחת קורס? את מכירה את אבי מאלומות?
ר רוני היפה והצופה! :) New member 1/12/01 #4 אוקיי,אז ככה.. כן,אני ב-´י, כן הייתי בחלוץ, וכן,אני מכירה את אבי למה? מי אתה ומה אתה? היית בחלוץ?
D denis burganov New member 3/12/01 #5 אני... קורסניק מאלומות... זה הכל... פשוט ולעניין... את מכירה את רותם שקדי ודנה לאור ואת נוגה מהשבט שלך? אני חבר טוב שלהם...
אני... קורסניק מאלומות... זה הכל... פשוט ולעניין... את מכירה את רותם שקדי ודנה לאור ואת נוגה מהשבט שלך? אני חבר טוב שלהם...