עוד שאלה

Angel lips

New member
עוד שאלה ../images/Emo3.gif

נתקלתם פעם במצב כזה, שאמרו לכם:"ואי בחיים לא הייתי יודע שאתה רוסי, אתה מזה לא דומה"... ואיך קיבלתם את זה בתור מחמאה, או שנעלבתם מיזה?

YuLi825

New member
אממ...

לי אמרו את זה דווקא בגלל המבטא ולא בגלל המראה, בעברית אין לי מבטא בכלל ואני לא מגזימה..אבל כשרואים אותי מבינים שאני ילידת רוסיה. לא קיבלתי את זה בתור מחמאה ולא עלבון כלומר זה לא השפיע עליי, סך הכל דעה..

M o n a L i s a

New member
אני שומעת את זה 5 אולי 6 פעמים.....

ביום!
ועכשיו באמת..אומרים לי את זה המון! חבר שלי אפילו נותן לי לדבר עם אנשים מהבסיס שלו בטלפון כי הם לא מאמינים עד כמה אין לי מבטא! אני גם מדריכה במוזיאון, ומדברת כ-ל היום, ואנשים בהלם כשהם שומעים שקוראים לי לובה, ואני רוסיה. אני די לבנה, או כמו שאומרים "רוסיה אסלי"
, אבל בכל זאת לא נראית רוסיה. זה לפעמים מעליב אותי, תלוי באיזה טון וסיטואציה אומרים את זה, והכי חשוב מי אומר!

חחחח כן במיוחד שחשבו שאני שבדית

האמת זה מתחלק ל-2 מחנות אלה שבטוחות שאני יוצאת ברה"מ לשעבר ואלה שבטוחים שאני שבדית פולניה או יגוסלבית
אין לי בעיה לא עם זה ולא עם זה
אין לי בכלל מבטא בעיברית אבל ברוסית לעומת זאת....חחח כשהייתי באוקראינה לפני שנתיים סבתא שלי התגלגלה מצחוק על המבטא שלי ...

BaHuR ToV

New member
אני עדיין לא זכיתי לשמוע את זה../images/Emo13.gif

אבל גם אם יגידו אין מה להעלב..לא אני לא היתי נעלב מיזה

vk3

New member
לא נתקלתי ../images/Emo8.gif

ובטוח שאין מה להיעלב מזה...

m a n k o

New member
אני להפך... חחח

ישראלית בעלת שורשים פולניים אבל לפחות פעם בשבוע אומרים לי שאני נראית רוסיה או אנשים שלא מכירים אותי חושבים שאני לא רוסיה פעם אחת בהופעה איזה אחד בא אליי ואומר לי כזה "תגידי איך קוראים לך טלי אם את רוסיה?" ואפילו פעם אחת שישבתי ללמוד אצל ידיד שלי אמא שלו באה אליי ושאלה אותי כזה מתי עליתי לארץ ומאיפה המבטא.. חחחח גם כל הזמן אומרים לי שיש לי נפש רוסיה בגוף פולני.. חחח ובכיתה קוראים לי רוסיה לפעמים :|

m a n k o

New member
אה ובקשר לאם אני נעלבת מזה

אז כשזה התחיל לפני איזה שנה וחצי בערך הייתי מתעצבנת...כאילו לא הייתי מבינה על מה מדברים בכלל וסתם או שהייתי מתעלמת אבל עכשיו אני מקבלת את זה בתור מחמאה.. זה נחמד :>

זה קורה לי תמיד

ככה יצא שאני דומה יותר לתימני מאשר לרוסי.אני לא יודע אם זה מחמאה או להפך.

D SHADY

New member
תגוביישן!!

לי אין כלל כמעט מבטא,ובכלל לא מעצבן אותי כי הרוסים אלה אנשים יפים:)) תגידו חשבתי על משהו וזה דיי נכון... נגיד בארץ לא משנה מה תהיה-הונגרי,גרמני,רומני,בלגי,ואפילו אמריקאי,עד שלא פתח תפה הישראלי תמיד יגיד שהוא רוסי...חחח כי ישראלי תמיד נראה כזה ישראלי וכל הארופאים בישבילהם נראה רוסי..ונתקלתי בכל המקרים האלה שציינתי...ודר"כ יש לי חבר בולגרי שמדבר רוסית שוטפת רואה סרטים ברוסית והכל בגלל שהוא למד רוסית בבולגריה,ואני מכיר אתיופי שמסתובב בחבורת רוסים ומדבר רוסית חבל"ז יודע מילים שגם לא כל הרוסים יודעים:) היתי בהלם,וכל זה הוא למד רק בגלל שמסתובב עם רוסים.

Angel lips

New member
חחחחחחח תימני :)

לי זה קורה המון ודווקא טוב יותר... לא יודעים שאני רוסיה וככה מרכלים עליי או מדברים עליי וזה ואאני יושבת ומבינה הכל זה פשוט מצחיק :)

אני ודאי לא "נראית" ../images/Emo6.gif

בתור אחת עם כיסוי ראש
אבל מה שהכי מצחיק זה שלפעמים שואלים אותי: "איזה מבטא יש לך? דרום אמריקני?"

זה כל כך מצחיק../images/Emo13.gif

איך אף פעם לא מאמינים לי שאבא שלי דתי,חובש כיפה שחורה ,משום מה לאנשים יש בעיה לתפוס את העובדה שעולה חזר בתשובה...(אגב לפי דעתי התקרבות לדת ,לווא דווקא חזרה בתשובה,היא גם אחד ה"תסמינים" של התאקלמות של עולים בארץ)

מהפה שלך

לאוזניים של את יודעת מי
שלכולם יהיו רק תסמינים כאלה ולא סמים אלכוהול אלימות ויתר כולירות...

SExy LIps

New member
קרה וקרה...

אני לבד אומרת לאנשים שאני יודעת שאנלא דומה לרוסיה
אומרים לי "וואי את מרוסיה?" ואנלא נעלבת...:)

water flower

New member
קרה ועוד איך

תמיד תמיד תמיד אנשים בהלם מזה שאני רוסיה "את בכלל לא דומה"...

Smiley Me

New member
ננתקלתי במצב מוזר יותר

ישראלים מבינים לפי המראה שלי שאני רוסייה, אבל דווקא רוסייה אחת התפלאה שאני רוסייה ואמרה שהיא הייתה בטוחה שאני ספרדייה.....

Angel lips

New member
איזה כיף לך :)

אני מתה על יופי ספרדי :) הלואי שיגידו לי שאני דומה לספרדיה :)

למעלה