עוד שאלה

IndigoChild1

New member
עוד שאלה

לפני שנה עברתי תאונה עם האופנוע וכתצואה מכך קבלתי 2 צלקוח קטנות יחסית ליד כף רגל שמאל שככל הנראה ישארו איתי כל חיי עכשיו רק לפני חודש התחלתי בתהליך תביע של הביטוח (למה רק לפני חודש ולא לפני שנה? ה' יודע למה) אבל התייחסתי רק לפציע עצמה ולא לצלקות שנוצרו אחרי הפציע האם עלי לייחס לזה חשיבות ? כי בסה"כ הצלקות לא נורא משמעותיות ועוד שאלה התאונה הנ"ל נגרמה מרשלנות של העירייה אני מניח כי החלקתי בגלל כביש שהיה בהליכי שיפוץ והיה מלא בבורות עם חול וחצץ האם יש אפשרוטת לתבוע גם אותם או שזה כבר משהו שגדול עלי ? (אין לי בדיוק את הכח הפיננסי להשקיע בעורך דין)

עוד שאלה

ברגע שנפגעת בשל מעורבות רכב, הרי שמדובר בתאונת דרכים. ויש ייחוד עילה, כלומר משמעורב רכב - זו תאונת דרכים ולא ניתן לתבוע את העירייה אלא את חברת הביטוח המבטחת את השימוש ברכב. יתרה מזאת, במסגרת דיני נזיקין - כלל מספר אחד הוא שלא ניתן לקבל למעלה מ - 100% מהנזק שנגרם לך. בתאונות דרכים, שכר טרחה של עורכי דין קבוע בחוק ומשולם לאחר קבלת התשלום הסופי מחברת הביטוח. לא ברורה לי כל כך שאלתך לגבי הצלקות והחשיבות שיש לייחס להן...

IndigoChild1

New member
חידוד השאלה

כתוצאה מהתאונה נגרמו לי מספר שיפשופים ברגל ומכות יבשות חלק מהשיפשופים החלימו לגמרי וחלק החלימו והשאירו מאוחריים צלקות מבחינת חברת הביטוח הרגל החלימה לגמרי השאלה היא האם לידע אותם שנשארו צלקות מהתאונה ? אומנם זה רק עניין קוסמטי אבל בכל זאת מזכרת לכל החיים

חידוד השאלה

ככלל בגין צלקות גוף, מפצים בסכומים לא גבוהים, רק אם צלקת גדולה מכערת ומעוותת, אפשר לקבל פיצוי. כל עוד שכר הטרחה של עורך דין ישולם מתוך הפיצוי, כדאי לנסות, בשביל זה משלמים את הפרמיות. בהצלחה

למעלה