עוד שאלה.....

• פותח הנושא pip
  • פורסם בתאריך

pip

New member
עוד שאלה.....

איפה אפשר לקנות מכונת תיספורת מקצועית לכלבים???? נכנסתי לכמה חנויות של חיות והם מוכרים שם מכונות כמו של אנשים...והן לא סוחבות...איפה אפשר להשיג משהו שכן מספר ואם יש לכם מושג כמה זה אמור לעלות....(הכלבה שהולכת להסתפר היא סן ברנרד)

vegi force 1980

New member
עצה לי אלייך

יש יל שניי כלבים מעורבים קטנים כבר 8 שנים ותמיד אנחנו סיפרנו אותם עם מכונת תספורת רגילה כי אין מיוחדת לכלבים בעיקרון גם אם תקנה את מכונת התספורת הכי טובה שיש ותשלם איזה 1000 שקל עדיין היא תהרס אחריי כמה פעמים העצה שלי היא שפשוט תקח את הכלבה למספרת כלבים וזהו.. זה הפיתרון הכי טוב שיש.... אם אתה מחיפה אז אני יכול להמליץ לך על מי שמספרת את הכלבים שלי כרגע (התייאשנו מהמכונות האלו) היא לא לוקחת הרבה כסף והיא אחלה...

pip

New member
תודה......

אולי אפשר לגלח אותם עם מכונה של סוסים?

vegi force 1980

New member
תראה

לכלבים יש עור נורא עדין לכלבים שלי תמיד היו פצעים בעור מהגילוח במכונה של בניי אדם וזה כתוצאה מגילוח לא נכון אני לא יודע מה זה מכונה של סוסים....אבל אישית אני ממליץ לך לקחת את הכלבה שלך למספרה...

m_shy

New member
תספורת=>חצי אורך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי פיפ, וברוך הבא! קודם כל, רציתי להפנות את תשומת ליבך שכשמספרים כלבים ממש לא כדאי לגלח אותם, אלא לספר חצי אורך - כלומר - לחתוך את השיער בחצי. אנשים חושבים שלכלב המסכן נורא חם בקיץ, ושהם עושים לו טובה נורא גדולה שהם מגלחים אותו. בעוד זה נכון שכדאי (בחלק מהמקרים) לספר את הכלב, במיוחד עם הוא בעל פרווה ארוכה וצפופה, הגילוח לא עושה חסד עם הכלב כלל
תפקיד הפרווה הוא לווסת את חום הגוף של כלב, וכלב מגולח לא יכול לווסת את חום גופו כמו שצריך. כלבים מגולחים חוטפים מכת שמש בקלי קלות! חשוב על זה רגע: איזו פרוה חמה יש אפילו לגמל, בעל חיים מדברי! באשר לפרקטיקה: נדמה לי שמכונה כמו שצריך היא באמת משהו יקר מאוד. אם זה כל כך הכרחי - אולי כדאי לקחת אותו לספר וזהו? שי משולם

pip

New member
תודה,רק משהו קטן.....אני בת....

תודה רבה רבה.. לקחתי לתשומת ליבי על עניין הגילוח... בכל מקרה אמורות להיות כמה רמות של אורך.....אני חושבת אפילו עד 3-4 ס"מ אבל לא משנה נראה לי שאני ארד מהרעיון של עשה זאת בעצמך...

למעלה