עוד שאלה...

נוב 00

New member
עוד שאלה...

יש אופציה לשלוח את הסקאוטים שלי סתם ככה לטייל איפהשהו ושהם יתמקדו על השחקנים במקום שאני יתן להם שחקן מסויים לבחון? ומה עוד אני יכול לעשות עם הפזיוטרפיסט חוץ מלקבל ממנו חוות דעת על שחקנים , אותו דבר לגביי המאמנים?

ליטן א

New member
אוקיי...

לגבי הסקאוטרים - אפשר לשלוח אותם "לטייל" במקומות מסויימים (כל ארץ שבה יש ליגה במנג´ר), ולאיזורים מסויימים (למשל, UK, שמכילה את אנגליה, אירלנד, סקוטלנד וכן הלאה) במקום אנגליה בלבד). ב"חיפוש שחקנים/צוות", לך לסקאוטר כלשהו, ושם תן לו משימה.. (אני פשוט לא זוכר בדיוק את המילים המדויקות, כי אני עכשיו לא במנג´ר..) יש לו גם אפשרות לעקוב אחרי הקבוצה הבאה שנגדה הקבוצה שלך תשחק. וגם אפשרות לעקוב אחרי תחרויות מסויימות לנבחרות (כשהן קורות), כמו המונדיאל, אליפות אירופה, קופה אמריקה, גביע אסיה, וכן הלאה.. לגבי המאמנים - אם יהיו לך מאמנים גרועים, השחקנים יהיו בכושר ויכולת יותר גרועים, מאשר אם המאמנים יהיו טובים. לגבי פיזותרפיסטים - אני לא ממש יודע.. כי לכל הפיזוטרפיסטים יש 20 בקטגוריה ההיא, אז אני לא יודע אם זה משפיע על היכולות של השחקנים או לא..

נוב 00

New member
תודה..

לגביי האופציה של הסקאוטרים שיבדקו את הקבוצה הבאה ממש עוזרת

KaZaM

New member
אבל נראה לי שאם אין לך

פזיותרפיסט אז הפציעות של השחקנים יהיו יותר ארוכות כי לא מטפלים בהם אבל זאת רק השארה

tomash11

New member
זה לא רק השערה- פיזיוטרפיסט טוב=

פציעות קלות יותר לשחקנים ומשך פציעות קצר יותר. לפעמים נניח שחקן נפצע לחודשיים, ואם יש לך פיזיו טוב, תביט בפרטי השחקן ותראה שהפציעה פתאום רשומה רק לחודש.. אני משתדל למצוא פיזיטרפיסטים עם רזומה טוב ועם 20 בפיזיותרפי, כמו כן, ממלא את כל המשרות הפנויות בתחום הזה. אפ אני לא טועה אפשר עד שלושה בקבוצה וזה מאדד משתלם...

למעלה