עוד שאלה

קרןן4

New member
עוד שאלה

האם אני יכולה להכנס למערכת יחסים בידיעה שאני נגעלת ממין אוראלי ואין סיכוי שאעשה את זה בחיים? או שכול הבנים צריכים את זה?

A לוןA

New member
תשובת ה"בית ספר" ותשובת המציאות

תשובת הבית ספר- לכל אחד יש את הגבולות שלו, ואת צריכה למצוא מישהו שהגבולות שלך מתאימים לרצונות שלו. לא כל הגברים אוהבים אוראלי, ומאלו שאוהבים- יש כאלו שממש חייבים את זה לצורך גירוי ויש כאלו שנחמד, אבל לא הכרחי
&nbsp
תשובת המציאות- אני מנחש שמין אוראלי הוא לא הדבר היחיד שאת נגעלת ממנו, ויש עוד דברים רבים במין (ואולי מחוצה לו) שהם טאבו עבורך. אחד הפרמטרים להצלחה בזוגיות היא התאמה מינית, ועם רשימת גבולות ארוכה ומסועפת- העניין נדון ליצור תסכול אצל בן הזוג לאורך זמן, ולהפוך ל"אישיו". אני הייתי ממליץ לך לברר מאיפה נובעות העכבות הללו, ולנסות לטפל בהן אצל מטפל מקצועי.

dovk

New member
, ביחוד למשפט האחרון -

"אני הייתי ממליץ לך לברר מאיפה נובעות העכבות הללו, ולנסות לטפל בהן אצל מטפל מקצועי."

וזה לא בגלל שמין אוראלי חייב להיות חלק מזוגיות - יש בנים, ואני ביניהם, שפשוט נרתע מזה שמישהי תיקח את איבר מיני לפיה (גם זה שווה בירור, ואגיע לזה).
זה בגלל דרך החשיבה, שמין האוראלי הוא העיקר בזוגיות.
אגיד לך יותר - מין מהווה רק חלק מזוגיות ואמור להגיע בשלב הרבה הרבה יותר מתקדם מאשר בשלבי ההירהורים שהעלית כאן.

A לוןA

New member
לא ממש הבנתי לאן כיוונת- אבל אנסה

מין אוראלי הוא לא העיקר בזוגיות. בכלל- אין שום אקט מעשי אחד שהוא העיקר בזוגיות. זוגיות היא מכלול.
מה שכן- מין אוראלי נחשב היום למשהו נורמטיבי, ורוב מכריע של האוכלוסיה נהנה ממין אוראלי. אם אתה נגעל מזה- זכותך. אבל -
1. קח בחשבון שרוב הנשים איתן תיכנס למיטה נהנות ממין אוראלי ומצפות לו כחלק ממערכת יחסים זוגית ומינית נורמטיבית
2. נכון שמין אוראלי לבדו אינו מראה על משהו מסויים- אבל מנסיוני- מי שנגעלת ממין אוראלי תיגעל או תירתע גם מהרבה מאוד דברים אחרים- וזה עשוי לפגוע בזוגיות שלה. חלק בריא ממערכת זוגית ומינית כולל לחקור את המיניות שלך ושל בת זוגך, להגשים פנטזיות, להיות קצת "מופרעים" לפעמים- כל זה לא יהיה עם מישהי שמלאה בעכבות.
3. מין אוראלי הוא קצת כמו כסף- כשיש לך אותו אתה לא ממש מייחס לו חשיבות. הוא שם וזהו. כשאין לך אותו הוא יכול להפוך למוקד של תיסכול. יש כאלו שיוכלו לוותר עליו לגמרי, יש כאלו שלא רוצים אותו בכלל- אצל רוב הגברים אני מניח שזה יהיה מתסכל ויצבור "גודל" הרבה יותר מהעניין עצמו.

ממש לא חושבת שזה משהו שהוא בגדר "חובה"

אבל כן אם הנושא יעלה- חשוב שתגידי מה שאת מרגישה.
אם זה לא מוצא חן בעיניו וזה משהו שחשוב לבחור- ההפסד שלו ויאללה נקסט...

בד"כ כלל לומדים מהודעות של בחורות מתוסכלות

על גברים שמפאת "כבוד זוגתם" לא רוצים משום מה שהיא תרד להם. כמובן שהנשים האלו מתלוננות על העדר הפן האוראלי בקשר. אז אולי עוד קיימים כאלו אי שם. קחי בחשבון שיתכן בהחלט שלא ירצו גם להעניק לך מין אוראלי. ושזה נשמע קשר משעמם לאללה עם כל החוקים וההגבלות האלו במקום לגוון לחדש ולהתחדש אחד עם השניה.

למעלה