פילוסוף רוחני33
Well-known member
מתי הצפנה היא טובה? אם אומרים שני משפטים בזה אחרי זה, והם לא קשורים לאותו נושא ולא נאמרים מאותה סיבה, עד כמה קל לקשר אותם אסוציאטיבית לאותו נושא?
נערך לאחרונה ב:
אין לי מושג איך מצפינים, מוטב שתחפש אנשים שיש להם ידע מעשי בתחום.הכוונה איך מצפינים היטב למשל אם אומרים שני משפטים רצופים האם עלולים לקשרם גם אם לא נאמרו מראש בהקשר זהה
אולי כדאי להגיד דברים רק כשהם חשובים בשבילי מסיבה ברורה
כאילו, מפקד תחנה או מחוז? כל הכבוד לו. חבר טוב ואחיו קציני משטרה- הראשון במטה הארצי ומתפקד כרמ"ד שכר, השני ביפו בחקירות.היה לי סבא שפענח צפנים בצבא וגם היה מפקד צנחנים והרג נאצים ואחר כך היה מושבניק וניהל מפעל לממטרו שהמציא
גם היה ראש משטרה כמה זמן
נשמע כמו גרסה מבוגרת של אבא שלי. מתי נפטר?הוא גם אהב להמציא סיפורים מצחיקים מוזרים על הרשלה ולשחק שחמט
את הסבא מצד אבא לא הכרתי (נפטר ב-1952) ומצד אמא מת כשהייתי בן פחות מ-10. את שתי הסבתות הכרתי מצויין והן נפטרו בעשור הראשון של המאה הנוכחית, בהפרש של שנה בערך.בערך לפני שלושים שנה
גם לי אין סבים וסבתות, כולם מתו. סבי מצד אימא הצנחן המדובר, היה אדם מאוד חזק וחכם וחי הרבה זמן היטב עד שבסוף נחלש וחלה, ואשתו הייתה גם כן מושבניקית ועבדה הרבה בגינה ובסוף חלתה ונדמה לי שאושפזה. סבי מצד אבא היה דתי קבלן בירושלים, איש ידע וימני קיצוני ובסוף ימיו חלה בזיהום בכליות ואשתו עשתה לו אנליזה בבית. אשתו הייתה פולנייה טיפוסית ומתה אחריו. עצוב. הכרתי את כל הסבים והסבתות והייתי בקשר עם כולם, אבל כיוון שגרו רחוק ורוב הזמן גם הייתה לנו מכונית גרוטאה איומה, לא נסענו אליהם הרבה ולא פגשנו אותם הרבה.את הסבא מצד אבא לא הכרתי (נפטר ב-1952) ומצד אמא מת כשהייתי בן פחות מ-10. את שתי הסבתות הכרתי מצויין והן נפטרו בעשור הראשון של המאה הנוכחית, בהפרש של שנה בערך.
כדרך הטבע. לאיש אין חיי נצח, כולל אנחנו.גם לי אין סבים וסבתות, כולם מתו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.