עוד שאלה...

נקיטה...

New member
עוד שאלה...

יודעים,אני עובדת כמזכירת מנכ``ל בחברה גדולה, מתוקף תפקידי אני חייבת להתלבש ``כמו שצריך``... אז אני קונה את בגדיי בחנויות מובחרות... כמו ``וורס`צה``... (הבאזר השכונתי קוראים לו ``וורס`צה``...)... בכל מקרה... תגידווווווו מה עושים עם הבעיה הזו שהילדה שלי מחזיקה לי בפינה של החולצה ומושכת. אני אומרת לה די... תני לי יד, היא אומרת לי... לא... בחולצה. למהההההה למה בחולצה, עוד משיכה ועוד משיכה... והחולצה הופכת ל... משהוא לא מזוהה.. (ורק אתמול קניתי אותה... :p )... ואז אח שלה מגיע וקופץ עלי בהסתערות ונמרח עלי... והחולצה נמתחת נמעכת... אה... לא סיפרתי שהידיים שלו והפנים שלו היו מרוחים בקטשופ... למה הוא חייב לנשק אותי כשהוא מרוח בקטשופ/שוקולד/גלידה... ואז אני אומרת... לא נורא חמוד אמא תכבס את החולצה... (איזה תכבס... אלו כתמים תמידיים..) אז שוב הולכת לוורס`צה... (אגב השם שלו המלא הוא שמשון וורס`צה חנות קטנה במרכז הקניות והוא תמיד מתפעל מכל מה שמונח עלי גם כשזה ממש אבל ממש דוחה... גבר כלבבי, מתה עליו!) יום נפלא לכולכם... נקיטה

עופריקו

New member
נקיטה....

האם שמעת על אריאל אולטרה אבקת הכביסה המושלמת ....... תנסי ותהני ממני עופר -סוכן המכירות של אריאל אולטרה.

נקיטה...

New member
עופריקו...

מבין בבנות... סוכן מכירות של אריאל אולטרה... אחחחחחח... הגבר המושלם!!! חחחחחחחחח תודה על העיצות הנפלאות... אבל תאמין לי עופריקו כשהנסיך שלי, במיוחד כשיש לו קטשופ על הידיים ובדיוק אז הוא חייב לספר משהוא שמלווה בתנועות... ואומר... ``אמא`תשמעי...`` ומכה ככה קלות על הכתף... ושוב...``אמא `תשמעי...`` שום אבקה... אבל שום אבקה לא מסלקת את הכתמים!!! מחייכת. נקיטה

אמיר.

New member
כל כתם אבל כל כתם....

כל כתם יורד אם מטפלים בו מיד !!! וחוץ מזה הדבר הראשון שבודקים בבגד לפני שקונים זה הוראות הניקוי... אחרת הכל הופך חד פעמי .... (בעצם - דיו כדאי לנקות עוד לפני שהוא נשפך :)

linet1

New member
איזה בולשיט אריאל...

אתה יודע מה? כשנחליט על השיעור חינוך מיני (זוכר?) אני אביא בהזדמנות את כל החולצות/מכנסים/גרביונים/חצאיות/שמלות וכו` עם הכתמים שהתקבעו במקומם אפילו עם הטיפול באריאל אולטרא.... הצחקת אותי. והכי מתסכל זה: כאשר אני כבר מואילה בטובי לשבת ולקפל את הררי הכביסה שהצטברו בסלסלה - מול הטלוויזיה - ואז פתאום - הפרסומת של אריאל: עקרת בית - מטופחת להפליא - לבושה בצורה מדוגמת (צילמו את זה לפני או אחרי היציאה לעבודה???) מראה את הבגדים המצוחצחים של הילדים לאחר שהתפלשו בבוץ, שפכו מיץ, ומרחו שוקולד - לבנים כשלג.... בטח יש שם גם נוסחת קסם שלא מגלים לצופים, נכון????

עופריקו

New member
linet1 לא להתעצבן....

טוב נו אני עובר ל..... לא מגלה בעל הנוסחא היחודית להורדת כל הכתמים.....ובזמן שיעור החינוך המיני אדגים לכם איך יורדים כל הכתמים.... וגם להראות יפים (כמוני...) שלך עופר סוכן סמוי

linet1

New member
ממממ....גם יפה גם רגיש

גם מכבס??? ובטח גם אופה..... מאיזה זן אתה?????? ;-)

עופריקו

New member
ושכחת גם יפה ו..... ;-)

לינט מה קורה עם השיעור כולם כבר במקומות, עופר -ילד טוב ירושלים שיושב בשילוב ידים :cool:

linet1

New member
כן כן - על ראש הגנב בוער הכובע

אני בטוחה שאתה עכשיו משלב ידיים. אני בצ`ט

אמיר.

New member
מאחד שלא מת על בגדים מפוארים

נקיטה - במשרד - תתלבשי טיפ טופ - איך שנראה לך אבל בבית ??? קחי את זה בכיף. אני משולמפר כל הזמן (למרבה הזוועה) אבל רעיתי שיודעת להתלבש טוב (יותר מדי :) איך שמגיעה - עוברת לטרנינג. .... את שואלת מה בדרך הביתה ??? אולי סינור במכונית ??? סתם מנסה לעזור

נקיטה...

New member
גם אני...

גם אני עוברת לטרייניג (מנילון כזה של אדידאס... חחחחחחחחחחחחחח ממש) אבל אני לא מספיקה להכנס לביגדי הגי`פה... הם ישררררר קופצים עלי לפני שהספקתי לפשוט את חולצת הוורס`צה החדשה... (אלק וורס`צה...)... B-( B-() B-p נקיטה (מי זה לעזאזל וורס`צה... הוא לא... מת?)

למעלה