עוד שאלה...
יודעים,אני עובדת כמזכירת מנכ``ל בחברה גדולה, מתוקף תפקידי אני חייבת להתלבש ``כמו שצריך``... אז אני קונה את בגדיי בחנויות מובחרות... כמו ``וורס`צה``... (הבאזר השכונתי קוראים לו ``וורס`צה``...)... בכל מקרה... תגידווווווו מה עושים עם הבעיה הזו שהילדה שלי מחזיקה לי בפינה של החולצה ומושכת. אני אומרת לה די... תני לי יד, היא אומרת לי... לא... בחולצה. למהההההה למה בחולצה, עוד משיכה ועוד משיכה... והחולצה הופכת ל... משהוא לא מזוהה.. (ורק אתמול קניתי אותה...
)... ואז אח שלה מגיע וקופץ עלי בהסתערות ונמרח עלי... והחולצה נמתחת נמעכת... אה... לא סיפרתי שהידיים שלו והפנים שלו היו מרוחים בקטשופ... למה הוא חייב לנשק אותי כשהוא מרוח בקטשופ/שוקולד/גלידה... ואז אני אומרת... לא נורא חמוד אמא תכבס את החולצה... (איזה תכבס... אלו כתמים תמידיים..) אז שוב הולכת לוורס`צה... (אגב השם שלו המלא הוא שמשון וורס`צה חנות קטנה במרכז הקניות והוא תמיד מתפעל מכל מה שמונח עלי גם כשזה ממש אבל ממש דוחה... גבר כלבבי, מתה עליו!) יום נפלא לכולכם... נקיטה
יודעים,אני עובדת כמזכירת מנכ``ל בחברה גדולה, מתוקף תפקידי אני חייבת להתלבש ``כמו שצריך``... אז אני קונה את בגדיי בחנויות מובחרות... כמו ``וורס`צה``... (הבאזר השכונתי קוראים לו ``וורס`צה``...)... בכל מקרה... תגידווווווו מה עושים עם הבעיה הזו שהילדה שלי מחזיקה לי בפינה של החולצה ומושכת. אני אומרת לה די... תני לי יד, היא אומרת לי... לא... בחולצה. למהההההה למה בחולצה, עוד משיכה ועוד משיכה... והחולצה הופכת ל... משהוא לא מזוהה.. (ורק אתמול קניתי אותה...